Jump to content
BulForum.com

arcemond

Members
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

About arcemond

 • Rank
  Напреднал Член

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Продават се горепосочените компоненти заедно и по-отделно (предпочитам заедно) не са товарени ползвани са за офис работа тоест не се събират повече от 2 - 5 месеца нонстоп работа в перфектно здраве са и дъното и процесора. Характеристики на процесора. Хакартеристики на дънната платка. Цена в комплект 170 лева. Само процесора 130 лева. Само дънната платка 70 лева. Може и договаряне на цените. За контакти на ЛС. Всичко се намира в Пловдив Снимки:
 2. Продавам въпросния монитор тъй като ми е излишен и нямам за какво да го ползвам в перфектно здраве е не е надран и няма изгорели пиксели Линк с характеристиките: тук Снимки: тук Цена: 40 лева. възможен е и лек коментар. Намира се в Пловдив.
 3. Аз също ще се включа в темата с риск да отнеса много негативи, но това не е проблем. Колегата предлага услуга която е решил, че може да си позволи еднократно да бъде заплатено за нея. Срока на услугата разбира се за такова нещо не може да бъде даден като краен защото никой не си слага главата в торбата за 40 лева било то и от 100 човека. За да предлагаш такова нещо явно имаш достъп и възможности за сериозна техника тъй като услугата е реална и от всичко което е написал няма нищо не вярно. Телевизия с такъв трафик не може да се предложи с няколко сървъра и някой друг "умeн" switch, така че не е нужно да търсите каквото и да било законно, незаконно или кво ще да е защото ако се замислите 4 месеца да гледате дори по 10 лева пак ще си избиете парите тъй като няма оператор който да ви даде всички канали с реална Full HD резолюция. Казвам всичко от гледна точна на човек който си е взел такъв "акаунт" и съм доволен не защитавам колегата който продава всеки сам може да реши да даде ли 40 лева или не. След като вземе услугата пробва, невярвам да остане недоволен тъй като аз сам тръгнах със скептицизъм но след като се срещнах с колегата ми стана ясно за какво идва реч и че нещата не са горе долу ож беж. Ако някой иска да пита конкретно от какво точно съм доволен и как са каналите като качество битреит или тем подобни дребнави щуротии да пита смело на ЛС. Ако модераторите сметнат че поста ми е нередно да стой в темата може да го изтрият или да наложат наказание. Но наистина голяма част от постовете в темата са чиста злоба и заяждане от много дребнав тип. Ако се замислят къде са похарчили за много по-големи глупости 40 лева, може би ще спрат хората да бъдат толкова дребнави ако имат интерес да гледат телевизия.
 4. Продавам въпросното лаптопче в перфектно състояние работещо и с батерия държаща над 1 час и 30 минути. Линк с характеристиките: https://www.cnet.com/products/dell-inspiron-11z-laptop-computer-intel-celeron-743-1-3ghz-800mhz-fsb-1mb-cache-series/specs/. Единствената разлика в характеристиките е хард диска който е 80GB тъй като оригиналния е заменен с SSD и сега SSD-то мога да го заменя само с 80GB HDD Снимки нямам възможност да направя. Лаптопа идва и с втора батерия оригинална която държи над 2 часа. За контакти на ЛС. Лаптопа се намира в Пловдив. Цена: 180 160 150 140 130 120 110 100 лв. като цената подлежи на договаряне.
 5. Продвам въпросния процесор поради ъпгрейд и този ми е излишен работи перфектно не е прегряван и не е товарен с нищо ползван е за филми и интернет. https://ark.intel.com/products/77480/Intel-Core-i3-4130-Processor-3M-Cache-3_40-GHz Цена 140 лв. възможен е коментар по цената. Намира се в Пловдив. За връзка ЛС там оставям телефон и координати. ПРОДАДЕН!
×
×
 • Create New...