Jump to content
BulForum.com

Кремвирши Леки ето я и рекламата

w-e-s-t-4-o

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Не си сам и на мене ми насича,но поне си свалих рекламата.Ся ще дразна един приятел.

"Ооо,Пепи" Бахти тъпата реклама.Направо прави конкуренция на Рама маргарин по тъпотия. :sick

Напоследък стана модерно да пускат реклами които се запомнят с тяхната тъпотия.Що не може всички реклами да са като тези. :tongue

Sempliok said:
Напоследък стана модерно да пускат реклами които се запомнят с тяхната тъпотия.Що не може всички реклами да са като тези. :tongue

Абсолютно съгласен!!!Иначе и на мене не ми насича.

tapi ili ne te izpalnqvat svoeto prednazna4enie, a imenno da ni se nabiqt v glavite. spetzialno tazi reklama e mnoo tapa, no kat se vidq s nqkoi priqtel ni moa da sdarja i da ne mu kaa: 'OOO, PEPI....!!!'..........

tox1c_blitz said:
tapi ili ne te izpalnqvat svoeto prednazna4enie, a imenno da ni se nabiqt v glavite. spetzialno tazi reklama e mnoo tapa, no kat se vidq s nqkoi priqtel ni moa da sdarja i da ne mu kaa: 'OOO, PEPI....!!!'..........

Много съм съгласен със теб.И аз преди си препявах Рама маргарин ей така от тъпотия.Щото тия тъпи реклами ми се набиват яко в главата.Има и друг начин да правиш реклами които да ти се набиват във главата но да не са със тъпотията си.Пример>Мура вафла-трепач.и още много други.....

:music мммммм Рама Маргарин,вкусен и.......Рама маргарин..... :music

PS Още един много добър пример за добра реклама>Kit-Kat Chunky<

Тази реклама няма човек който да да не я знае и този човек със сигурност не я е запомнил за това че е глупава. Колко хора съм чувал да си говорят "Кефиш съ на слунцету а.....иска часовник....радо.....магуч...."

Sempliok said:
Много съм съгласен със теб.И аз преди си препявах Рама маргарин ей така от тъпотия.Щото тия тъпи реклами ми се набиват яко в главата.Има и друг начин да правиш реклами които да ти се набиват във главата но да не са със тъпотията си.Пример>Мура вафла-трепач.и още много други.....

:music мммммм Рама Маргарин,вкусен и.......Рама маргарин..... :music

Колкото и да е странно именно защото са тъпи рекламите се запомнят . И до ден днешен помня как правиха реклама на Якета Бомбър или нещо такова беше. Адски тъпа реклама обаче проникнала до мозъка на костите.

Иначе за мен рекламата на Бакарди е номер 1 :wacko:

red^shark said:
Men mnogo si me kefi reklamat na Kit-Kat. "Kefi6 se na slunceto men" stana super golqm laf.

Ей за тва говоря.Трябва да се правят повече такива реклами.Междудругото първата реклама на Кит-Кат също беше много добра(оная с таксито)

red^shark said:
Men mnogo si me kefi reklamat na Kit-Kat. "Kefi6 se na slunceto men" stana super golqm laf.

Тая пък е просто нямам думи колко глупава :huh:. Накъв олигуфрен там му досажда и тоя му праска една вафла...

:punk

Maimun said:
Men nai me kefi sega reklamata na bira Becks :)

Човече да ти кажа честно само една от рекламите на Бекс

ме кефи :) . Тази къде говорят на немски много и се казва че не ти трябва да знаеш немски а само че немците разбират от бира и това е бутилка Бекс :punk :punk :punk

Всички сте прави! В крайна сметка рекламите не се създават, за да впечатляват аудиторията с художествените си качества, а да изтъкнат достойнствата на търговския продукт, или натрапчиво да напомнят за него. Кой не знае какво е Кока-Кола? Но реклами за кола се въртят непрекъснато. Какво ще кажете за една Американска реклама от 80-те, за Порше...Беше нещо такова: " В Порше не може да се клеца... Но слезеш ли от Порше, си тутакси наклецан..."

Хора аз си свалих рекламата и си върви нормално.

valbg54 said:
В крайна сметка рекламите не се създават, за да впечатляват аудиторията с художествените си качества, а да изтъкнат достойнствата на търговския продукт, или натрапчиво да напомнят за него. Кой не знае какво е Кока-Кола? Но реклами за кола се въртят непрекъснато. Какво ще кажете за една Американска реклама от 80-те, за Порше...Беше нещо такова: " В Порше не може да се клеца... Но слезеш ли от Порше, си тутакси наклецан..."

Тц, рекламите са за да зарибяват. Скоро четох един виц, който изяснява изцяло "Що е то реклама":

(нехудожествен преразказ)

"На пазара се е появил фалшификат на нашия препарат за миене. Можете да го познаете по това: по евтин е и мие по добре"

Да не ги зачекваме...

Рекламата е това, което продава стоката. Каквато и да е стоката. Добрата реклама, продаваше хладилници "Мраз" на ескимосите (това пак е виц) :)

Рекламата е за баламурниците. Умния човек рови Гугъла, когато избира какво да си купи. И чете между редовете ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...