Jump to content
BulForum.com

World of Tanks

LaN

Recommended Posts

Аз имам 3 машини Т8, определено парите са много тегави и се трупат страшно трудно и бавно. Изгубените битки с големите машини са и финансово на загуба... Това е ужасяващо в комбинация с наличието на десетки хиляди кретени в играта... 

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Аз имам 3 машини Т8, определено парите са много тегави и се трупат страшно трудно и бавно. Изгубените битки с големите машини са и финансово на загуба... Това е ужасяващо в комбинация с наличието на десетки хиляди кретени в играта... 

Именно.Първите две игри на минус с Кралския ме убедиха да си пофармя още малко с мъника

Задръж си всички златни танкове - винаги носят пари, макар и по малко. И изълнявай мисиите за пари, повтаряй докато ги вземеш with honors.

• 1 month later...

Добре бе:

Ax3gS5M.jpg

MRMTYFk.jpg

Една лавица награди, пет танка убити, два други помляни и отборът губи...

Е как да искам да ги изкормя тия малоумници, които ми се падат?!??!? И това е от 3 часа... :angry1  :angry1  :angry1

Споко!
Тия дни нивото на малоумие явно се е повишило. Снощи аз така, влизам с първа машина Б-17 Летяща крепост (4-то ниво). Изключително злобно защитена и бронирана машина, набирам си височина и докато го правя, скачам на гънър вю-то за да огледам хоризонта за врази. Направо не повярвах на очите си, когато видях, че към мен се изкачват цели ТРИ файтъра от нашите (FW 190-D 12, TA-152 H и FW-190-D , все бесни машини), с явната идея да ми правят ескорт. Такова чудо никога не съм виждал, мамка му! Викам си - Аре, тая ще я изкарам цялата с бомбъра и ще си ръся фишеци на воля, без да ме притесняват разни червени досадници. Да, ама не! На височина 5500 метра и при абсолютно свободно от вражи самолети небе (на тази височина), кютя си пак на туретките и чакам една база да ми влезе в обсег за да мина на прицел и да я окендзам. Когато се случва нещо... меко казано..., странно. Та фъркам си аз с абсолютно самодоволната увереност, че нЕма кой мА барне, когато най-близкият от ескортиращите (FW 190-D12), от около 700 метра го гледам как започва да набира скорост и височина... Идея си нямах за кво го прави, когато оня без никакви маневри просто си прасна крилото в моето дясно крило и ми помля десния вътрешен двигател. Естествено, моят самолет макар и пушещ и леещ масло и гадости си остана цял и продължи да се подава на някакъв контрол, но онова лайно се лиши от края на крилото си и започна неистово да сучи маневри с идеята да се стабилизира и да се върне на летището. Обаче най-интересното тепърва предстои!

Както си бях на туретите, обърнах камерата назад (с идеята да му пусна няколко откоса от 4-5, 50-th Cal) отворих тийм чата и започнах да му пиша псувни и мръсотии на всички езици, на които мога. Още преди обаче да приключа с псуването и да го изпратя, виждам как вторият малоумник се нахаква в тоя първия, а секунда по-късно, третият малоумник се врязва в падащия втори.... И те така..., май станах свидетел на първата в историята верижна катастрофа в небето. Мамка му, лефтнах изобщо от играта (без да съм загубил машина) и си сипах една ракия..., от онази...

П.п. Просто бях прекалено шашнат за да се сетя да запиша риплей и да го пусна. Бая майни си теглих за което....

Явно има и по-тежки случаи значи....  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Аз направо на копи/пейст държа това - FUCKIN INBRED RETARD MORONS!!! - най-публикуванaта от мен реплика в интернет изобщо... 

Най-после влизам и в по-тежката лига - събрах пари за CONQUEROR и го закупих. Надявам се да е по-добър от предхождащата го консерва, която ми скъса нервите цяла година... 

Ей така се прави! Някои битки просто остават в историята с едно такова топло чувство на изнасилване на противника... 

SPWt14T.jpg

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

По-скоро си запазвам на лесно място важни и редки скрийнове, мисир с мисира ти канадски... 

Иначе като световен Гинес рекордьор, играта си знае колко народ има в нея... Но трябва да не си мисир, че да го знаеш..  :grin:

• 3 months later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 3 weeks later...

Тия приказки ги адресирай към сериозния Танас, дет обърна резбата и стана смотан кимаф (ама само да ми падне в комбинирана битка, само него ще фрагвам, че да му е криво). И към още по-сериозния Бай Веселин, дет па се затри в дън гора Тилилейска.

А инак аз си фъркам и катеря левели. Предстои ми и повишение в чин, отделно дето за три години съм направил доста повече победи от срамните ти 7000  :)

Фраговете не ги броим, че там става интересно....

Победите са далеч извън моя контрол, както е известно. Не мога да контролирам 14 дебила в игра - квото се падне. А тука по празниците такъв кошмар преживявам, че не мога да го опиша. За 3-4 дни сериозна игра загубих 0.17% в баланса победи/загуби. При близо 17000 битки ти му прави сметката. Такъв резил не съм виждал. Счупих вече една клавиатура... Сякаш де що има малоумен дебил на света се е логнал да играе и скапаната игра е решила да ме събира с цели отбори имбецили, продукт на сериозен инбрийдинг. Никога досега вече толкова години не е било такъв резил. И сменям сървъри, влизам-излизам да убия каръка и няма - ДЕБИЛИ повсеместно. Дето се вика направих повече медали и награди в загубени битки отколкото през цялата година.  

Между другото не знам дали споменах, но преди месец-два неволно влезнах във войс чат... Щях да припадна като им чух гласчетата на имбецилите - все едно влезнАх в детска градина в късния следобед... Бих се по челото до посиняване...  :laughing:

Между другото не знам дали споменах, но преди месец-два неволно влезнах във войс чат... Щях да припадна като им чух гласчетата на имбецилите - все едно влезнАх в детска градина в късния следобед... Бих се по челото до посиняване...  :laughing:

Е ти какви искаш да играят като тази игра е само за хлапета и мисири. :lol:

Е ти какви искаш да играят като тази игра е само за хлапета и мисири. :lol:

О, забравих, че ти играеш винаги и само игри за беловласи пенсионери с по 3 висши... Понякога се чудя дали се усещаш какви глупости ръсиш, дори и като закачка...  :laughing: 

Какви са мислиш играещите WOLFENSTEIN например?  :moon:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...