Jump to content
BulForum.com

Yu Gi Oh!

w00x

Recommended Posts

NightLife said:
ka4i gi 4e verno igrata mnogo tapa.. ama film4eto e gotino :)

Луд ли си :angry: .Играта си е супер яка.Аз си сжалих и трите и сега им се кефя много :punk .Съгхласен съм че и филмчето също е гот :) .

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

някой иска ли да играем LAN на играта? ако да

UniBG - w00x

Evrocom.net - w00x

ICQ - 64453949

за да играете ви трябва третата игра. на някой ако му е писнало да играе срещу компютъра... нека играе с мен. не съм толкова силен като компютъра, пък и мисля различно :)

w00x said:
Kaiba The Revenge e втората част. може всяка игра да се играе отделно. ако се сложат всичките.. се появяват картите от всичките игри в последната (Joey the Passion). тая дето е на линка ти.. е първата.

Пич как да направя да ми дава в третата част Joey the Passion да ми дава картите от първата част?

инсталирал ли си ги и двете? инсталираш първо първата, после следваща няква и като идеш в Card List на третата игра.. долу в ляво трябва да пише All Cards.

Black_Hacker said:
След като играх всичките версий в продължение на 15 дена стиганх до следното заключение:  :woot Ако на противникът му трябва някаква карта за да победи някоя от вашите карти тя винаги му се пада ! Сигурен съм щото ме прецаква постоянно и ше го........... :pirate

не. просто противника е подготвен за всичко. затова ти трябва винаги да си имаш едно на ум.

V mometa svalqm Yu Gi Oh! Power.OF.Choas.KIBA.THE.REVENGE.ToyLoco.-.Caxoperros.Team... kazaha mi 4e tova e nai qkata ot si4kite 4asti.

Dokolkoto razbrah ot edin priqtel e to4no kato v filma.

Yu Gi Oh otiva na ostrova i vodi bitki s igra4ite,nakraq vodi bitka s posledniq car i osvobojdava dqdosi.Ako nqkoi go odobrqva da kaje.

chistacha said:
Луд ли си :angry: .Играта си е супер яка.Аз си сжалих и трите и сега им се кефя много :punk .Съгхласен съм че и филмчето също е гот :) .

emi nqma nikvi anmimacii nqma dinamika vsi4ko e samo v edna ravnina s karti i nishto pove4e ako.. az si mislih 4e e kato v film4eto :)

NightLife said:
emi nqma nikvi anmimacii nqma dinamika vsi4ko e samo v edna ravnina s karti i nishto pove4e ako.. az si mislih 4e e kato v film4eto :)

Еми ще трябва да ме изчакате - първите 5 серийки(1 гб общо) са едва на 17% :) Пък и BitTorrent какво искате...

w00x said:
инсталирал ли си ги и двете? инсталираш първо първата, после следваща няква и като идеш в Card List на третата игра.. долу в ляво трябва да пише All Cards.

Пробвах ама като натисна All Cards ми излизат само от Kaeba The..... :confused . Ако имаш други предложения давай :(

SupportMan said:
V mometa svalqm Yu Gi Oh! Power.OF.Choas.KIBA.THE.REVENGE.ToyLoco.-.Caxoperros.Team... kazaha mi 4e tova e nai qkata ot si4kite 4asti.

Yu Gi Oh otiva na ostrova i vodi bitki s igra4ite,nakraq vodi bitka s posledniq car i osvobojdava dqdosi.Ako nqkoi go odobrqva da kaje.

Kade q ima tazi igra???

chistacha said:

Imam gi no vij SupportMan kakvo kazva :

Yu Gi Oh! Power.OF.Choas.KIBA.THE.REVENGE.ToyLoco.-.Caxoperros.Team... kazaha mi 4e tova e nai qkata ot si4kite 4asti.

Yu Gi Oh otiva na ostrova i vodi bitki s igra4ite,nakraq vodi bitka s posledniq car i osvobojdava dqdosi

a v tazihttp://www.warez.ru:8084/gamez/Yu-Gi-Oh...he.Revenge-FLT/

nqma nishto obshto s opisanieto mu :D ;)

Edit: Nqkoi bi li mi obqsnil kak da si naglasq kartite kakto az iskam :)

Хора моля ви дайте мнения за това, коя от трите е най-добра за да си я сваля.Моля помогнете в избора.

Basi kak go instalirate tfa ne6to.Az svalih si4ki failove ot papkata i sq ne znam kak da pusna igrata. Za sega sum svalila purvata. Ama ne znam kak da q pusna.Emulator li mi trqaa?kvo mi traa?kak da q install-na?Kajete.

Damned_girl said:
Basi kak go instalirate tfa ne6to.Az svalih si4ki failove ot papkata i sq ne znam kak da pusna igrata. Za sega sum svalila purvata. Ama ne znam kak da q pusna.Emulator li mi trqaa?kvo mi traa?kak da q install-na?Kajete.

Емулатор не ще да е ..

тук и после тук.

П.С. Казвай точно името на играта, а не "първата", за да не се ровя из темата да гледам коя аджеба е "първата"

Edit : П.П.С Прочети правилата и pinned темите.

chistacha said:
Пробвах ама като натисна All Cards ми излизат само от Kaeba The.....  :confused . Ако имаш други предложения давай  :(

ми точно де. щом имаш бутонче алл кардс.. значи си готов. ти какво очакваш. другите карти трябва да се отворят. не може на готово :)

Reebok said:
nqma znachenie samo fona e razlichen po dobre http://www.warez.ru:8081/gamez2/Yu.Gi.Oh.Power.Of.Chaos-FLT/

не е само фона различен. на всяка игра се добавят по 200+ карти, пък и последната има мулти.

w00x said:
ми точно де. щом имаш бутонче алл кардс.. значи си готов. ти какво очакваш. другите карти трябва да се отворят. не може на готово :)

Или аз не те разбирам или ти искам да кажа че не ми дава картите от YUGI THE DESTINY. Или ти искаш да кажеш че дава общо само от 2 и 3 игра. :confused :confused :confused

chistacha said:
Или аз не те разбирам или ти искам да кажа че не ми дава картите от YUGI THE DESTINY. Или ти искаш да кажеш че дава общо само от 2 и 3 игра. :confused  :confused  :confused

дава картите и от първата, ако си я инсталирал. аз вчера преинсталирах Windows-а и инсталирах трите игри наново, вече не ми показва бутончето All Cards в последната. :(

w00x said:
дава картите и от първата, ако си я инсталирал. аз вчера преинсталирах Windows-а и инсталирах трите игри наново, вече не ми показва бутончето All Cards в последната. :(

С какъв Win си? Щото аз съм с 2000 :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...