Jump to content
BulForum.com

biodesign

Members
  • Posts

    757
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1555 profile views

biodesign's Achievements

Гуру

Гуру (5/9)

  1. Европейски виц от същото време: - Да сте виждали газ по 35 евро за 1000 куб.м? - Разправят, че миналата година била толкова.
  2. После се чудим що такъв трънски курс има рашън сентръл банк. И що газта струва 5 пъти повече Да живей Хамерика!
  3. Това явно е станало заради плащането на газта в евро. По тази причина се е получило едно голяааааамо предлагане на рубли и оттам курса се е вдигнал Представи си, ако се плащаше в рубли! Курса сигурно щеше да е 10к рубли за юро! Поне, според тукашните разбирачи
  4. Мен ме устройва ниския курс на рублата. Аналгин-хининът ще ми струва по-евтино. А, на АРпаджик.нет въобще не смятам да отговарям вече. Явно много му се е втърдила главата в германската провинция CZ.
  5. Усещането за студ ще дойде есента. Тази, дето идва след няколко месеца. Интересно как инфлацията съвпадна с руската операция? Странно, нали Съгласен сум напълно, че на суровините нищо им няма. Само дето ги няма в юропа. И ако се намират чат-пат са на едни цени... И, да -животът си продължава. Само дето за обикновеният европеец ще бъде далеч по-скъп и... хладен.
  6. То, усещането е важно! Усещането за студ, високи цени и липса на суровини. Четенето в случая ама Ич не помага. А, Путин ще остави само централна украйна, ако изобщо я остави да съществува като държава. Понеже зеленото комедиантче е много умно. Сега гледам, украинската паплач нещо неще да напуска хотелите по морето. И, претенции предявява нещо. Ама хак да им е на гъзодавците дето ги приеха.
  7. Бе, то и аз бях писал, че юрупейските дРъжави (без най-великите: бУгаристан и полша) купуват с рубли по трънския курс на руската банка, ама... Хамеринофилските зюмбюли (луковици) друго говореха. Ся кво се оказа: да купуваме от рашъните щото други ще купуват от тях. Тя, есента ще дойде. После зимата. И ще се види де серат гладните... А, на Путин му пука на путинковката. Ще си вземе своето и юропа ще му плати масрафа. И да стискате палци на Леклер. Разсипа ги на квалификацията.
  8. Не помня някога да съм се оплаквал от нещо.
  9. Темата е за затваряне. С благодарност към xway, от чието предложение ще се възползвам.
  10. Във warez има правила откакто е създаден. Може да прочетеш в wiki. Покликай и върху линковете за сваляне, та да усетиш приятната част на безплатното. И между другото, софтуера в телефона ми е легален по ред причини. И, не се дръж като ковчежника на ес, та да казваш кой колко внася и колко получава. Въпросът не беше в това. Парите на ес са пари на всичките му граждани, българските включително.
  11. Забравих, извинявай. Те, парите на ес идват безплатно от Юпитер.
  12. https://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=399&t=4721055&sid=33966cfc903ff4d4052a6152675e187c Един от най-големите портали за пиратски софтуер за мобилни платформи е украински. И той съществува от много години. Тази украинска измет дори прави пари от него, незачитайки основното правило на warez-а: той е безплатен! А сега даже се афишират. Долна украинска сволочь! Давайте им по 40лв. на ден, хранете ги безплатно, лекувайте ги безплатно с нашите пари.
  13. Малко офтопик... Спомням си как като малко дете, някъде на около 3 годинки, един топъл и слънчев ден реших да напълня една изоставена в двора ни метална лейка с вода. Та, започнах да я пълня с пластмасовата си кофичка. Бягам до чешмата в двора, пълня кофичката, припкам до лейката и сипвам водата вътре. И така изсипах доста кофички ала лейката не може да се напълни. Нищо, казвам си, лейката е много голяма а кофичката е малка. Ще сипвам докато се напълни. При едно от поредните изсипвания на кофичката се спънах в лехата, където беше лейката и я катурнах. Водата се изсипа. Разплаках се. Изправяйки лейката видях, че на дъното и има огромна дупка. Тогава разбрах едно нещо: продънена лейка не можеш да напълниш. Колкото и да се мъчиш. Край на офтопика.
  14. В статията нямаше договори. Всъщност никъде досега не съм видял публикуван договор, но всички смело ги коментират. Когато намериш договор, с удоволствие ще го коментирамЕ. Дотогава, мълчанието е една добра алтернатива.
×
×
  • Create New...