Jump to content
BulForum.com

xway

Members
 • Content Count

  376
 • Joined

 • Last visited

About xway

 • Rank
  Майстор

Recent Profile Visitors

264 profile views
 1. Отстъпката е включена в сумата. Ако ходиш към Радецки препоръчвам изкарването на ПИН за плащане през сайта на общината. Взима се от ИТ-тата на вторият етаж, точно срещу стълбите. Може и с пълномощно свободен текст и за други данъчно задължени.
 2. Предлагам ти да попътуваш малко по света. Преди няколко дена се върнах от Лондон - град който според някои е най-добрия за живеене - е на мен тук ми допада повече и се афектирам от подобни на твоето определения.. Ако разгледаш продаваните 90 градусови пач кабели/преходници ще видиш, че не пестят място (просто изглеждат малко по-красиво, което няма значение в случая). Ако нямаш клещи и не ти се занимава да кримпващ с подръчни средства просто мини през някоя фирма.
 3. Да беше споменал тези 90 градуса в коя посока са ? Или целият шибан свят ти е виновен ? По проблема - ако чак толкова няколко мм са проблем можеш и сам да си направиш кабела без да слагаш предпазител и изолация в буксата. В екстремна ситуацията може леко да се изреже буксата.
 4. Имаше най-сериозната буря с гръмотевици за която се сещам. Съответно доста мрежови устройства изгоряха.
 5. Важно! Голямо нощно въздушно учение на НАТО край Пловдив! https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/novini/plovdiv/Vazhno-Golyamo-noshtno-vuzdushno-uchenie-na-NATO-krai-Plovdiv-876230
 6. +35932633394 това беше на "лошата" лелка, възможно е вече да не е актуален.
 7. Какъв е проблема с документите по мейла ? Така или иначе се прави проверка с това което си подал, ако не ги харесат ще искат допълнително информация. Всичко може да направиш без да се налага да ходиш нито в Кършиака, нито до Митницата, само след няколко дена до кварталната поща където вече се представяш с документ за самоличност, плащаш си ддс и 15,50 лв. и си вземаш пратката.
 8. Какво му е лошото? Не е небходимо да се ходи на място, всичките документи можеш да им ги пратиш по мейла.
 9. В известието би трябвало да пише какви документи са необходими и на кой email да ги пратиш, ако не ти се разкарва - това в случай, че решиш пощите да те представляват. Варианта с лошата лелка доколкото ми е известно вече не работи.
 10. Ако имаш УЕП, можеш да заявиш и получиш EORI online.
 11. Тъй като нещо не мога да се пречупя да мина на лещи, въпроса със слънчевите очила ме вълнува от край време. Досега очилата които съм си купувал съм ги избирал да имат форхенгер с магнит, но това силно ограничава избора на рамки. Наскоро видях, че има вариант за сравнително стилен Clip On съвместим с повечето рамки (при тази цена си взех няколко броя ). С малко повече обикаляне из оптиките в Пловдив се намират такива които предлагат подобни с немски произход на цена около 40-60 лв.
×
×
 • Create New...