Jump to content
BulForum.com

biodesign

Members
 • Content Count

  707
 • Joined

 • Last visited

About biodesign

 • Rank
  Гуру

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1031 profile views
 1. Няма да стане. Имам 3 мишки 3500 и всяка от тях си работи с нейния си приемник.
 2. Teracopy архиви не прави. https://www.codesector.com/teracopy Може да я направиш програма за копиране по дефолт Run TeraCopy manually with: C:/program files/TeraCopy/TeraCopy.exe then in teraCopy > more > menu > options.. > check "use teracopy as default copy handler" И да ползваш шедулер за копиране на файлове. Така вместо Уиндоуския експлорър теракопи ще копира.
 3. На тебе требе да ти забранЪт със закон да пишеш за интернет доставчиците у пловдив! Баси
 4. Общо взето се надяваш да не е сменена паролата на рутера по подразбиране. Логваш се в рутера и си в джаза. Пробвай да синхронизираш телефона с компютър с win 10 и с това ще я видиш Magical JellyBean Wifi password revealer
 5. Като инсталираш правилният вайбър Lite версията е за предпочитане, но е само arm7 Свали си която искаш https://cloud.mail.ru/public/5xt3/2smWRu5R9 Линка ще е валиден 24 часа За да инсталираш която и да е от двете версии, ще трябва да деинсталираш гугълската, с което губиш историята.
 6. Цял тир с нови дачиЙ... с уве ламБи всяка Е*ах ти и разхищението на кинти
 7. Разбира се. За клошаря, всеки боклук е златна мина. Въпросът е дали този раздел е за клошари или за нормални хора.
 8. Като гледам какво се предлага за продан, най-добре секцията да се преименува от Продавам на Боклукопродавница или Задния двор на рашънмаркета. Направо не е за вярване!
 9. Този телефон съм го имал нов. Като нов, батерията издържаше с голяма мъка ден и половина с не повече от 20 мин. Разговори на ден.
 10. И като е изтекъл, за чий ми е този филм? Нов и ГОДЕН във всяко едно фото студио е 8 лв.
 11. Може. Не знаех, че на Фуджиколор тази информация я пише на български език. Кога свършва срокът на годност, демек EXP: XX.XXXX Двата хикса са месец, четирите - година.
 12. Така е. Като имате 100-на канала... 10 нови се забелязват. Какво да кажем ние с 1500+? Не моим да ги превключим, камо ли да се впечатляваме от 10-на добавени. Колкото до най-добрата селекция в Пловдив... далече сте, много сте далече.
×
×
 • Create New...