Jump to content
BulForum.com

biodesign

Members
 • Content Count

  681
 • Joined

 • Last visited

About biodesign

 • Rank
  Гуру

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

790 profile views
 1. За 40-50 паунда може да си купи работещ d630 от ибей.ук барабар със зарядното.
 2. От почти година paypal почти не уважава искане за refund. А, от 2 години насам почна да не уважава никакви искания срещу големите търговски вериги. Бях си купил яке от спортсдирект което трябваше да бъде 90% пух и 10 пера. На етикета на якето пишеше 50 към 50 процента. На пуснатия протест, пейпал ми отговори да се оправям с магазина. Бил съм си получил якето. Затова вече не ползвам пейпал или ако се наложи да плащам през тях в ибей и имам проблем, отварям кейс в ибей и чакам тяхното решение, нищо че отнема повече време.
 3. Да питам нещо: Що спориш с човек, който си носи главата само за украшение? За да има спор, трябва да сте поне на едно ниво като знания и интелект. Иначе, само си дигаш нервите и се мъчиш да напълниш с вода пробита лейка.
 4. Абсолютно незаконно, но на никой не му прави впечатление. Как е направена системата, че да допусне да гласуват повече от регистрираните? Нали от броя регистрирани се определя и кворума...
 5. Кое да ми е простено? Казвам ти какво има в предвид. Нищо, че не съм го написал книжовно. Според теб, защо няма осъдени големци? Чети мотивите по оправдателните присъди на големците и гледай да не паднеш.
 6. Значи..., правиш си ти алайче, скибаш пич дет не те кефи и му удряш един тукат в сурата (нарушение на закона - хулиганство). Оня пада, удря си кофата в бордюра и умира (престъпление - смърт по непредпазливост). Значи..., правиш си ти алайче, скибаш пич дет не те кефи, вадиш си пистолета-запалка да си палнеш фаса преди да му изсулиш с кеф един тукат в сурата... оня се стреска от вида на запалката щото я зима за истински пищов, хвърля се на земята, удря си кофата в бордюра и умира (престъпление - смърт по непредпазливост).
 7. А, кой им дава властта на тези идиоти?! Жителите на кочината. А, кои са жителите на кочината?
 8. Боже, колко много хора обичат кратуната... толкова хора на едно място не съм виждал от 90та насам...
 9. Страхлива, долна и подмолна е кратуната. Обаче, Божков му го начука много интелигентно. Нищо, поне почна да му изкарва миризливите ризи. Важното е, юрупейските лидери да гледат много внимателно кого подкрепят. Щото автобиография може да се трие... демократично от интернет пространството, но кирливите ризи, обявени публично не от кого да е - не могат.
 10. Честита нова собственост на любимата ни кратуна. Божков отлично му го начука. Да са му честити разходите на Левски... колкото повече, толкова по-добре!
 11. Това са данните на три сеизмологични центъра. Данните които те публикуват са доста сходни помежду им и аз вярвам на тях. Разлики от 2км до 18км ми звучат като мнението на кратуната: менят се на всеки 3 часа и да изсмукани от средния пръст.
 12. Е, как? Със силата на мисълта, с хеликоптер, телепортация, делта планер, балон, може да прокопаеш тунел (да не забравиш да си сложиш маската) и т.н., способи много.
 13. Което не е 2км. До утре ще коригират още. Сега си острят моливите, че се счупиха от много изчисления, писане,брисане,преписване...
 14. твоя е най-верен! Ей ти още един от Турция да си начешеш Его-то, че твоето е по-безкрайно от вселената
×
×
 • Create New...