Jump to content
BulForum.com

biodesign

Members
 • Content Count

  714
 • Joined

 • Last visited

About biodesign

 • Rank
  Гуру

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1171 profile views
 1. Нещо usb порта е прецакан. Сега ми излезе това, като го включих да зарежда. Странна работа.
 2. Някой на виваком да е забелязал бързо падане на батерията на телефона от тази нощ? Батерията ми пада стремоглаво за около 4 часа. При проверка виждам само консумация от нетуорк стенбай. Нямам новоинсталирани програми от поне 2 седмици.
 3. Ако имаш излишни пари за започващата от минимум 50% надценка спрямо други магазини, имаш желание да платиш 100% авансово и да чакаш поне 4 седмици - това е твоята фирма. Преди няколко години ми предложиха такива условия за доставка на едно приспособление на Вайдмюлер. Само цената дето беше 300% над цената на първия германски онлайн магазин, който ми попадна от гугъл. Да не говорим за гаранция ако нещо стане. Според тях с гаранцията се разправяш с производителя. Поне така беше тогава.
 4. biodesign

  PayPal

  Веднъж избрана, тя се запаметява и остава така до следващ избор. Аз не съм я променял от година поне.
 5. biodesign

  PayPal

  При чекаут може да се избере. Аз съм с персонален акаунт и нямам проблем с избора кой да ми превалутира плащането.
 6. Не са само габиели на този свят. Вече си получих 2 пратки от uk без да се плаща ддс. Цените на стоките в uk са без конкуренция и едва ли ще спра да си пазарувам оттам.
 7. Няма да стане. Имам 3 мишки 3500 и всяка от тях си работи с нейния си приемник.
 8. Teracopy архиви не прави. https://www.codesector.com/teracopy Може да я направиш програма за копиране по дефолт Run TeraCopy manually with: C:/program files/TeraCopy/TeraCopy.exe then in teraCopy > more > menu > options.. > check "use teracopy as default copy handler" И да ползваш шедулер за копиране на файлове. Така вместо Уиндоуския експлорър теракопи ще копира.
 9. На тебе требе да ти забранЪт със закон да пишеш за интернет доставчиците у пловдив! Баси
 10. Общо взето се надяваш да не е сменена паролата на рутера по подразбиране. Логваш се в рутера и си в джаза. Пробвай да синхронизираш телефона с компютър с win 10 и с това ще я видиш Magical JellyBean Wifi password revealer
 11. Като инсталираш правилният вайбър Lite версията е за предпочитане, но е само arm7 Свали си която искаш https://cloud.mail.ru/public/5xt3/2smWRu5R9 Линка ще е валиден 24 часа За да инсталираш която и да е от двете версии, ще трябва да деинсталираш гугълската, с което губиш историята.
 12. Цял тир с нови дачиЙ... с уве ламБи всяка Е*ах ти и разхищението на кинти
 13. Разбира се. За клошаря, всеки боклук е златна мина. Въпросът е дали този раздел е за клошари или за нормални хора.
×
×
 • Create New...