Jump to content
BulForum.com

biodesign

Members
 • Content Count

  757
 • Joined

 • Last visited

About biodesign

 • Rank
  Lorem Ipsum

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1457 profile views
 1. Темата е за затваряне. С благодарност към xway, от чието предложение ще се възползвам.
 2. Чудесно. Каква му е цената?
 3. Пусни една снимка. Трябва ми адаптер с който да се включи usb клавиатура към ps2 порт.
 4. Търся ps2 to usb адаптер за клавиатура (лилав на цвят) по възможност от старите, които вървяха с Майкрософтските клавиатури.
 5. При изтичане на срочен договор, той става безсрочен при условията по които е подписан. В случая, ти си клиент на Виваком вече, но Виваком ще изпълняват договора ти с Н3, когото са придобили след подписване на твоя договор с Н3. Виваком имат право да ти прекратят договора, съгласно ЗЗД. Ти също може да го прекратиш и да подпишеш нов при желание от твоя страна.
 6. Hdmi cec няма връзка със субтитрите. Иначе за черната картина и при мен се случва и не знам на какво се дължи. Вероятно на фърмуера. Надявам се в бъдеще да го фикснат. Иначе 520 е хладен и бърз. И качеството на картината е по-добро от 254 с който бях до момента. Иначе вчера го пробвах с mkv, бачка отлично. Даже може да се настройва енкодинга на субтитрите, което е добре. Моя бокс го купих от голям германски ритейлър и на отлична цена - 78 евро. Щото Петко нямаше наличен за продан.
 7. Най-сериозният проблем за мен е в работата на hdmi-cec. Поне на 520. Днес го разреших и вече бокса гаси тв и го включва коректно и без странични ефекти. Другият проблем е, че масово се продават заключени боксове, разбирай операторски. Няма обновявяне на фърмуера и още няма unlocked image. При тях не може да се въведе и портал. Не може да се флашне и пъблик фърмуера. Идват си в оригиналните опаковки, тъй като инфомир има качват къстъм софта още в Украйна. Гледай да не гризнеш дръвчето. Като взимаш бокса, влизаш в биоса и четеш внимателно цялото инфо за софтуера и бокса. И версия
 8. Тия от габиели са пълни пъпеши. Не стига, че спряха доставките от uk, доставките от Германия станаха 15 дена. И отгоре на всичко в офиса им се мотат като мухи без глави. Преди беше една мацка и всичко ставаше за секунди. Сега са двама джендъри дето не знаят за какво са там. Габко имат по 2 курса на седмица от Германия и нещата идват за 3-4 дена в България. На следващия вече са в еконт. Друга софийска фирма доставя от uk за 4-5 дена без ддс върху цената на стоката. Значи може. Щото е от месеци. Вече за нищо не стават тия. Забравям ги тотално. Шопите доставят от САЩ, Испания, Герм
 9. Да не пускам нова тема и аз купувам такова капаче. След автора на темата.
 10. Разговорът беше за поддръжката на кирилица, а не за по по и най. Като стана въпрос за по по и най, всичко след 98SE/2000/XP е суета и липса на контрол над ОС. Номерът на Windows расте заедно с липсата на знания и умения на потребителя. Колкото номерът е по-голям, толкова ползващият е по-тъп..., по-фиешън по модерному. факт, за съжаление.
 11. Бъркаш поддръжка на кирилица и клавиатури. Полезно четиво http://injinera.narod.ru Недоразумението на Датекс няма смисъл дори да се спомева.
 12. Първите 100 мегабита които помня бяха на Гаров, с антена към интернет залите. Може би 2004-5... След това се пръкнаха кулбокс в кИчука с оптика. Докато потребителите им бяха малко, нетЯт беше сравнително добре (в международен аспект), макар и прекалено скъп.
 13. Много тевизиЙ станаха тука... Моята има 5729 канала от които, към 4к са вътрешногалактически и няколкостотин извън млечния път. Най ме кефи канал 1 на 1-ва марсианска телевизия, която излъчва на правилен шумерски език. Относно булсата - евалла, няма грам прекъсване, нищо че са 100 мегабита. 100 мегабита ама междугакатическа свързаност
 14. Опитваш да разговаряш с радиоточка... Освен любезна и напълно безполезна дрисня, друго няма да получиш. От 3 години си карам на оптика на булсат и тв, препоръчано ми от дон Лучано. Родих се! За 3 години имах 2 прекъсвания на нета, едното от които беше обхванало почти всички доставчици. Тв-то не е прекъсвало никога. На тия от кулбокс им теглих майните преди доста години... щото са много кул и ми разсипаха нервната система за почти година. Живота е кратък, не се занимавай с глупости.
 15. Това е. Не знаех, че има вече 3ти канал и там са прехвърлили Ф1. Благодаря
×
×
 • Create New...