Jump to content
BulForum.com

biodesign

Members
 • Content Count

  724
 • Joined

 • Last visited

About biodesign

 • Rank
  Lorem Ipsum

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1273 profile views
 1. Тия от габиели са пълни пъпеши. Не стига, че спряха доставките от uk, доставките от Германия станаха 15 дена. И отгоре на всичко в офиса им се мотат като мухи без глави. Преди беше една мацка и всичко ставаше за секунди. Сега са двама джендъри дето не знаят за какво са там. Габко имат по 2 курса на седмица от Германия и нещата идват за 3-4 дена в България. На следващия вече са в еконт. Друга софийска фирма доставя от uk за 4-5 дена без ддс върху цената на стоката. Значи може. Щото е от месеци. Вече за нищо не стават тия. Забравям ги тотално. Шопите доставят от САЩ, Испания, Герм
 2. Да не пускам нова тема и аз купувам такова капаче. След автора на темата.
 3. Разговорът беше за поддръжката на кирилица, а не за по по и най. Като стана въпрос за по по и най, всичко след 98SE/2000/XP е суета и липса на контрол над ОС. Номерът на Windows расте заедно с липсата на знания и умения на потребителя. Колкото номерът е по-голям, толкова ползващият е по-тъп..., по-фиешън по модерному. факт, за съжаление.
 4. Бъркаш поддръжка на кирилица и клавиатури. Полезно четиво http://injinera.narod.ru Недоразумението на Датекс няма смисъл дори да се спомева.
 5. Първите 100 мегабита които помня бяха на Гаров, с антена към интернет залите. Може би 2004-5... След това се пръкнаха кулбокс в кИчука с оптика. Докато потребителите им бяха малко, нетЯт беше сравнително добре (в международен аспект), макар и прекалено скъп.
 6. Много тевизиЙ станаха тука... Моята има 5729 канала от които, към 4к са вътрешногалактически и няколкостотин извън млечния път. Най ме кефи канал 1 на 1-ва марсианска телевизия, която излъчва на правилен шумерски език. Относно булсата - евалла, няма грам прекъсване, нищо че са 100 мегабита. 100 мегабита ама междугакатическа свързаност
 7. Опитваш да разговаряш с радиоточка... Освен любезна и напълно безполезна дрисня, друго няма да получиш. От 3 години си карам на оптика на булсат и тв, препоръчано ми от дон Лучано. Родих се! За 3 години имах 2 прекъсвания на нета, едното от които беше обхванало почти всички доставчици. Тв-то не е прекъсвало никога. На тия от кулбокс им теглих майните преди доста години... щото са много кул и ми разсипаха нервната система за почти година. Живота е кратък, не се занимавай с глупости.
 8. Това е. Не знаех, че има вече 3ти канал и там са прехвърлили Ф1. Благодаря
 9. Не виждам старта на ф1 по диема за днес. Да не са спрели да излъчват ф1?
 10. Нещо usb порта е прецакан. Сега ми излезе това, като го включих да зарежда. Странна работа.
 11. Някой на виваком да е забелязал бързо падане на батерията на телефона от тази нощ? Батерията ми пада стремоглаво за около 4 часа. При проверка виждам само консумация от нетуорк стенбай. Нямам новоинсталирани програми от поне 2 седмици.
 12. Ако имаш излишни пари за започващата от минимум 50% надценка спрямо други магазини, имаш желание да платиш 100% авансово и да чакаш поне 4 седмици - това е твоята фирма. Преди няколко години ми предложиха такива условия за доставка на едно приспособление на Вайдмюлер. Само цената дето беше 300% над цената на първия германски онлайн магазин, който ми попадна от гугъл. Да не говорим за гаранция ако нещо стане. Според тях с гаранцията се разправяш с производителя. Поне така беше тогава.
 13. biodesign

  PayPal

  Веднъж избрана, тя се запаметява и остава така до следващ избор. Аз не съм я променял от година поне.
 14. biodesign

  PayPal

  При чекаут може да се избере. Аз съм с персонален акаунт и нямам проблем с избора кой да ми превалутира плащането.
×
×
 • Create New...