Jump to content
BulForum.com

Продавам мазилка

Recommended Posts

Продавам една бака 25кг мазилка от тези които се слагат върху топлоизолациите. Цветът е тъмносив, подобен на шпакловката. Цена 40 лева.

Малко офф, но..би ли споделил каква точно е тази мазилка, защото аз в момента слагам топлоизолация и тази която ползвам е 10,42лв. за 25 кг. торба.

Повече офф/ Сигурно става въпрос за т.н. теглена, драскана, полимерна и така нататък - мазилка...

мазилката е от тези които се драскат надолу. магданоз не знам ти какви торби взимаш но моята е от базата на сиенит където ти я смесват на машини и ти я дават в бака готова за директно нанасяне, можеш да отидеш и да провериш колко струва и след това да говориш дали я давам с надценка или подценка

Не бе човек, без лоши чувства.Просто питах, щото ми стана интересно.Казвам че е скъпа, на базата на мазилките, които съм купувал, последните два месеца.Просто из магазините не срещнах такава цена, но това не означава, че няма и по-скъпа от тази която предлагаш.Сега вече е ясно, че това е т.нар. "дърпана мазилка".След нея не е необходимо нанасянето на фасаден латекс или други допълнителни материали относно запечатването на стената и изолацията.

Успех с продажбата.

май твоята "мазилка" в торби за 10 лева с необходимост от запечатване отгоре с фасаген е .......... просто шпакловката върху мрежичката :laughing: може ли да се обаждаш без да си имаш никаква представа кое какво е, при това в тема за продажба :angry1 и да говориш че било скъпо на фона на нещо съвсем друго :angry1все едно да кажа че силикона за прозорци е безумно скъп след като има маджун за 60 стотинки

Още малко лек офф. Искам да знам мазилката дали е силиконова или силикатова? И с каква покривност е долу горе поне. С каква дебелина е абразива 2,3 милиметра?

Това е което ме интересува понеже изявявам интерес . Лек ден.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...