Jump to content
BulForum.com

The fourth kind / Четвъртият вид


Fenix

Recommended Posts

14527568724b54afc69752d.jpg

 

Е, какво мислите за този филм? За хората , които четат и се интересуват от НЛО този филм е направо.... честно казано изтръпвах не заради друго , а заради факта , че всичко това се е случило в действителност или поне така се твърди. Какво ви е мнението ? Аз просто съм шокиран от видяното. Има и много действителни кадри на които се виждат ужасяващи неща , няма да разкавам за да не разваля кефа на тези които не са гледали филма, но мисля че си заслужава да се обсъди темата :)

Link to comment
Share on other sites

Какво да кажа... уж по реално ама нещо...

Обладаването, повдигането на 1/2 метър от земята (леглото) и счупването на гръбнака ми се струват малко измамни.

Link to comment
Share on other sites

Всичко си зависи от човека. Ако си тип-не ме занимавай с глупости,всичко е измама-филмът няма да ти хареса, но ако си с малко по-лабилна психика, може доста да си те стресне :)

На мен лично доволно си ми разбърка мозъка :wir

Link to comment
Share on other sites

Точно преди няколко дена гледах един филм за прословутия зулуски шаман , забравих му името :D , който разказва , че като млад е бил отвличан и каза точно същото , че миризмата им била отвратителна , като на разложен труп. Пък и все пак филмът започва директно с изявлението , че всичко е истина.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Само като се сетя за филма и ми минава една тръпка по гърбът, еми не е, ама е, не се знае... абе има нещо в което може да се замислиш.

К'во да кажа, хареса ми "езикът" от записа, прилича на тракийски. :)

Хубаво филмче, нещо като за досиетата хикс ми напомни.

Link to comment
Share on other sites

как така на всички действителни филми с действителни кадри точно преди да се покажат извънземните камерите спират е така случайно ? да не би тия малки човечета да имат вгдарени заглушители за камери ?

пускат някъв запис , точно в най-напрегнатият момент и изведнъж пляс записа спира точно преди да ги покажат

Link to comment
Share on other sites

Признавам си като го гледах филма много вникнах в него и наистина се задълбочих в цялата история с реалните кадри и възможността това да е истина и си помислих, че може да е истина, НО един ден исках да намеря аудио файл на това как говорят "извънземните" и случайно попаднах на една статия в един сайт където цялата мистерия около филма беше разяснена, не си спомням дословно какво пишеше, но хората се бяха заели с това да проверят дали филма е реален и си спомням следните подробности от статията:

 

Обадили са се в института по психология в Ноум където уж е трябвало да бъде вписана въпросната психоложка, но там не са чували за нея.Естествено авторите на филма са направили официален сайт на жената, в който се опитват да докажат, че такъв човек съществува с точно тези материали, които ги има и във филма, но винаги след няколко кликвания на някоя от сесиите, които е провела води до грешка и несъществуваща страница, отделно накрая на филма се казва че психоложката още е жива и е била създадена банкова сметка, която уж трябвало да помага на жената, но се оказало че било пълна измама и ся в момента тече дело за това.Отделно за всички спорно момент със записи е бил направен подробен анализ, в който е доказано че всичко е пълна лъжа.

 

Като цяло обаче филмчето е много хубав в жанра Фантастика защото се оказва че там му е мястото а не при Документалните.Жалко наистина и на Мила Йовович не й прави чест, но все пак всичко е пари...

Link to comment
Share on other sites

Надявах се да видя неща които ще са необясними това с истинските записи е интересно надявам се да са истина, но в крайна сметка всеки сам си решава да вярва ли или не !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...