Jump to content
BulForum.com

Bioshock 2


Curunir

Recommended Posts

Мен още ме е шубе да завърша първата и затова само погледнах втората. Но мисля, да я играя някой път преди 12-1 през нощта. Предполагам, че няма да е същото изживяване, но поне няма да минавам 2 помещения по 20 минути.

Link to comment
Share on other sites

Малилеее, само да се прибера от работа и почвам да тегля. . От колко време й следя развитието на тази игрица. Тва с Голямото Татенце ще е направо лудница

"Мsr.B, Msr. B, the Big Sister doesn't want you to play with me" :P

 

Чакай да постнем и 1 снимка:

 

Bioshock_2_boxart.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

тъй като първата част много ми хареса - като атмосфера и история, реших да дръпна и втората. свикнал съм да ползвам титри на игри, при които има нещо интересно за следене. въпроса е, че тук титрите доста закъсняват от говора. това някак може ли да се оправи и някой срещал ли подобен проблем?

Link to comment
Share on other sites

Аз съм я преигравал 2 пъти - и двата със субтитри (точно защото и на мен историята мн ми харесва), но нямах проблем. Да не би да е нещо, свързано с драйверите на видеото, или пък със самия рилийз на играта... не изключвам варианта и някой компонент от Директ Х - а да ти липсва.

Link to comment
Share on other sites

Винаги можеш да пробваш да ъпдейтнеш играта (ако пазиш оригиналното .ехе) и да изтеглиш крак за новата версия (megagames.com, gamecopyworld.com).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...