дъ питбул Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Шефа ми ме натовари със абсурдната задача , да намеря откъде да купим чисто нов ALL-IN-ONE компютър от рода на Sony Vaio JS Series. Някой може ли да ме посъветва откъде да намеря НЯКАКЪВ All-In-One компютър - не е задължително да е Sony Vaio JS Series?! Благодаря Ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 От МОСТ не става ли? http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=40184 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Стемо - на колелото на панаира. Имат на витрината експонат за малко под 1000 лв с ДДС. Монитор с вграден в него комп, DVD RW и говорители. За параметрите не мога да кажа нищо - иди и виж дали става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=529964 Предполагам , могат да добавят/сменят това-онова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 И остава първоизточникът: Apple iMac Link to comment Share on other sites More sharing options...
дъ питбул Posted September 8, 2009 Author Share Posted September 8, 2009 Благодаря ви за отговорите! Днес ще ги обиколя да проверя и ще пиша. Имам една идея - шефа ми ми каза, че $$$ не били проблем и аз избрах един - Dell Studio XPS 24" - мисля си че ще е супер - проблема ми е че май в България ги няма още - незнам дали въобще DELL възнамеряват да го пуснат като цяло тук да се продава. Както и да е - та шефа ми каза, че най-вериятно ще го вземем от Щатите и ще ни го пратят по самолета - някой от неговите хора там. Първо обаче ще мина да проверя Вашите съвети!!! Още веднъж Ви благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Ако така изпратения по самолета компютър няма международна гаранция, тази покупка не е много разумна.... Техника е, разваля се, друго си е да има пълна 2 или 3-годишна гаранция тук, на място. Освен това положението на митниците се затяга, да не се окаже, че ще трябва да си плати и българското ДДС. Ама шефа ти си знае.... Много често тези, дето се правят на най-големи тарикати и все гледат да минат по-тънко, биват "наказани" от съдбата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.