Jump to content
BulForum.com

Проблем с хард!


Ruskia_bg

Recommended Posts

Здравейте. Появи се много неприятен проблем с един от дяловете на харда ми. И по законите на мърфи , точно на най-важният ми. Там са всичките ми снимки , документи , музика............ аве всичко най-важно за мен. Ето го и проблема:

 

http://195.149.248.189:8080/2009-07-26/ab7...319ff94ef2df389

 

 

немога да го отворя , и иска да го форматирам. Информацията на диска ми е много по-важна от самия диск. Има над 80гб снимки, който за мен са повече от важни!Документите от фирмата ми също! Моля за помощ !!!

Link to comment
Share on other sites

Погледни тази програмка може и да ти помогне слчваломисе е дял които несе отваря да върна иформацията 50/50

http://www.uneraser.com/

имаш ли представа дали може да отвори криптирани файлове от windows без ключ?

Link to comment
Share on other sites

Пробвах с 4 различни програми - GetDataBack , Power Data Recovery , горната и ................... нищо. Не намират нищо! Някаква конструктивна идея, че почвам да се отчайвам. Явно харда си е загул фаиловата система. Сега ми показва че е RAW. Всякакви идеи са добре дошли

Link to comment
Share on other sites

GetDataBack ще се справи, ако е заминала файловата система, като под файлова система имам впредвид по-скоро първите сектори от харда - таблицата.Виж дали харда върти. Ако имаш много закачени устройства, пробвай да откачиш някое друго - на мен ми се е случвало от липса на захранване да ми спира единия хард и при повторното пускане информацията я виждах само с getdataback.

 

p.s. GetDataBack има различни версии за fat и за ntfs, сигурно знаеш, но реших да го спомена за всеки случей.

Link to comment
Share on other sites

Аз имах един омазан хард, който го пусках с testdisk програмата, само с нея тръгваше... върши същото като getdataback, обаче е по-сложна за разбиране.

:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Пробвай дясното копче и explore,

имах подобен проблем който се оказа че е причинен от вирус.

Това ми го показваше на флашките на другите дялове на харда.

Ако е същия проблем се оправя като пуснеш да се виждат скритите фаилове и трябва да има един нещо си.ini триеш го и няма проблеми, ама трябва и вируса да махнеш че пак се появява после :).

 

П.С Само да не изтриеш boot.ini обикновенно е във C:

Link to comment
Share on other sites

Миналия месец имах същия проблем, един от дяловете беше минал ot NTFS на RAW. Имам 2 операционни системи на два отделни харда, реших да буутна от другия, по време на бутването с-мата направи и scandisk за грешки и удивително откри грешка и е оправи без проблем. Може да пробваш със error checking.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...