Jump to content
BulForum.com

За змиорките, бутането и изнервящите номера на пътя

jozo

Recommended Posts

пази не го мислете той има книжка от 2 месеца кара голф и се мисли за безсмъртен , това се видя още преди време....... в момента пътя е негов ... след някоя друга годинка стаж ще осъзнае че не е съвсем прав

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Да това с мигача за ляв в последния момент е много изнервящо ... но има оправия кълнеж го "до ти изгорят мигачите дано" и минаваш супер близко до него така че с твойто огледало да счупиш неговото.

А мен много ме дразни следната ситоация идвам от колелото на 1-вата била посока Бриколажа и ще завивам на ляво в една пресечка която е точно преди пресечката за излизане от Бриколажа. Та чакам си аз на паветата да завия на ляво и в сущия момент някой чака да излиза от Бриколажа и да завие на дясно. Аз трябва да завия пред него (защото мойта пресечак е преди тази от която излиза но са залепени една до друга) аз съм на пътя с предимство нищо че правя ляв и той трябва да ме изчака. Обаче ови 9 от 10 пати ми отнемат предимството и само ми пробват нервите и незнам вече кога ще набия някой. И най интересното е че като направя жест "кво правиж !? аз сам с предисвто" и ме гледат се едно "а бе къв е тоя кво се изнервя" . Един пат спрях направо пред един който се опита така да ми отнеме предивстовото и почнах да го псувам :) .. следващия пат саморазправа .. няма начин.

zlobil said:
пази не го мислете той има книжка от 2 месеца кара голф и се мисли за безсмъртен , това се видя още преди време....... в момента пътя е негов ... след някоя друга годинка стаж ще осъзнае че не е съвсем прав

Глупости ... даже мисля че AлБънди каза това което аз имах предвид :) . Кат спиш - ще чакаш :)

Значи аз използвам максималният капацитет на трафика - на коленеее :D

Май усещам няква дискриминация към голфовете ... аз хващам бас че половината като първи возила са карали голф 2ки , или 1ци ... Мога - карам . Като ме изхака някой ... па голям праз , ще тръгна да се тръшкам за ламарини все едно . А иначе за псуването ... нека си псува ... да си плюе там джама, като си няма работа :)

От лява лента десен завой. Заради двама такива боклука единия с Х5 а другия с най-новия ЕС, щях да го отнеса АЗ. Следващия с Х5 не му мина номера обаче. А кагато идваш от път с предимство и никой не го ебе, че е така стават конфузни ситуации. Добре, че се размина на милиметри. Отивам да пална свещ.

Искам Бетоновоз пълен дюкме и някой такъв боклук да ми отнеме предимството и да го влача поне 300 метра

pazu said:
Глупости ... даже мисля че AлБънди каза това което аз имах предвид :) . Кат спиш - ще чакаш :)

Значи аз използвам максималният капацитет на трафика - на коленеее :D

Ако го използваш няма да мрънкаш че нямало колегиалност и не те пускали. Още чакам да ми обясниш за по-ранните ми писания ей тука къде не съм прав ... евентуално ако можеш...

Ще те цитирам :)

djadomraz

djadomraz said:
, кажи сега ти за КОЛКО ТОЧНО ВАЖЕН се мислиш? И което е по-важно - за колко точно по-важен от МЕН се мислиш...

... че да ти давам каквито и да е било обяснения , като ученичка ?

pazu said:
Ще те цитирам :)

djadomraz

... че да ти давам каквито и да е било обяснения , като ученичка ?

Хех, демек не можеш по ей тези неща нищо да кажеш затова "за какво да ти се обяснявам". Нека ти припомня:

zlobil said:
.........

Или говорим за 2 различни неща или аз не разбирам.

Това за което говоря е следното: 6ти септември до районното - 2 платна като в дяснато има спрели коли чат пат. Някои тарикати разбира се от лявата минават в дясната лента за да изпреварят 10тина коли. Хайде кажи ми каква колегиалност е това? И защо аз трябва да им давам път а не аз да го направя същото? Друг пример: завиваш от руски към пожарната и някой се набутва в дясно от теб за да не чака колоната. Няма как да не го пуснеш защото 1во ти намалява видимостта и 2ро те избутва. Обясни ми колко не-селска проява е това и как сигурно човека е бързал защото ще изпусне влака. И как аз съм пенсионер и никога не бързам щом не правя такива неща.

pazu said:
Ами то ако е така ... дайте всички дето бързаме да пускаме аварийните и да не пускаме клаксона ... барем лудницата да е пълна .

Жена ти ражда, караш болен с инфаркт към болницата или за КАКВО всъщност бързаш толкова? Хайде уточни ЗАЩО АДЖЕБА трябва да бързаш. Защото ако аз толкова много бързам ще ги пусна аварийните и ще бибиткам за да мина и на червено. Говорим за такова бързане а не за бързане "да не изпусна началото на мача".

pazu said:
Аз лично ВИНАГИ , абсюлютно ВИНАГИ когато видя да се покаже някой от пресечката на розенхоф-а и иска да се включи в движението по руски , просто спирам и давам път , щото знам кво е да ядеш попарата на всички селяци , дето всеки си брани реда и не пуска една кола да мине .

Това и аз го правя. Това е колегиалност. Пускане на селски тарикати минаващи в лява лента за да изпреварят 10 коли и после опитващи се да минат обратно в средната не ми се струва някаква колегиалност нито от моя нито от тяхна страна.

pazu said:
Естествено очаквам същото отношение и от другите водачи в движението , но понеже едно 60% мислят като дядо мраз , ме принуждават да се натикам , да се набутам едно хубаво пред тях .. а те да седят отзад и да си бъркат в многоточието ...

Или говорим за друго или ти всякакво "пускане" го поставяш под общ знаменател. Защото има разлика ако не си разбрал. Кажи ако е нужно да ти обясня...

Абе аз питам ли те тебе кви пози практикуваш , като правиш секс ? Не , нали ? Ти тогава що ме питаш ... кое какво наричам и как карам . Всичко зависи от ситуацията ...

pazu said:
Абе аз питам ли те тебе кви пози практикуваш , като правиш секс ? Не , нали ? Ти тогава що ме питаш ... кое какво наричам и как карам . Всичко зависи от ситуацията ...

Ами питай де...

За ситуацията - зависи но не виждам какво има да се възхищаваш и да ми говориш за колегиалност особено при ситуациите които съм описал горе. После ми говори колко селско е от моя страна да не пускам нахалниците и как заради такива като мен нямало да се оправим.

И най-вече искам да ми обясниш ЗАЩО толкова ще бързаш за да трябва да те пускам? И къде му е смешното на вица с аварийните и клаксона ако НАИСТИНА бързаш а няма време да изчакаш линейката. Защото всичко друго поради което трябва да бързаш за мен са простотии...

pazu, човекът те пита точно, конкретно и ясно, ако нямаш кво да му отговориш по-добре недей да пишеш нищо, че и аз чак почнах да се дразня :angry:

djadomraz said:
Ами питай де...

За ситуацията - зависи но не виждам какво има да се възхищаваш и да ми говориш за колегиалност особено при ситуациите които съм описал горе. После ми говори колко селско е от моя страна да не пускам нахалниците и как заради такива като мен нямало да се оправим.

И най-вече искам да ми обясниш ЗАЩО толкова ще бързаш за да трябва да те пускам? И къде му е смешното на вица с аварийните и клаксона ако НАИСТИНА бързаш а няма време да изчакаш линейката. Защото всичко друго поради което трябва да бързаш за мен са простотии...

Разни хора , разни идеали :) . Бързам , щото ми се бърза ... на теб като ти се спи , стой и си дремуцай на волана .. Ако возя някой спешен имам си други начини по които да си проправям път и са доста по-ефективни ...

pazu said:
Бързам , щото ми се бърза ... на теб като ти се спи , стой и си дремуцай на волана.. Ако возя някой спешен имам си други начини по които да си проправям път и са доста по-ефективни ...

Като ти се бърза - що не се засилиш със 100 в някой дирек :angry1 Най-хубаво ще направиш :angry:

Недай си Боже някой "спешен" да разчита на теб :blink: , защото по твоите начини най-много и двамата да Ви карат на някъде после :blink:

Edit : От неудобство си го преместих в левия , че в десния нещоо му отесня...

Мене пък направо ме подлудява когато някой овчар кара точно по осовата линия , димек и в двете платна , и колкото и да му присветваш той е теле и не се сеща да се отмести , дразни ме и когато някоя шматка в най-голямото движение кара с 30км/ч и от никъде не можеш да я изпревариш а пред нея има място за 30 коли .

А най тъпо пък ми е някой олигофрен да е пред мене на светофара и като светне да твъгне на 5-тата секунда щото не може да си превключи скапаните скорости на сточна гара , като идваш от тракия и правиш ляв завой минават по 5-6 коли и що ? ми щото олигофрените не се сещат че трябва да се изнесат бързо .....

transporterpld said:
Като ти се бърза - що не се засилиш със 100 в някой дирек :angry1 Най-хубаво ще направиш :angry:

Недай си Боже някой "спешен" да разчита на теб :blink: , защото по твоите начини най много и двамата да Ви карат на някъде после :blink:

Не ти ли е неудобно , да се изказваш тоооооооооооооооооолкова неподготвено ? :)

ПП. Наистина ли си мислите че ще си направя усилието да си преместя оная работа от единия в другия крачол , за тва че някви седат в някъв форум и ми обсъждат карането ... ама както и да е . Радвам се . Народа е казал - по-добре в на хората устата , отколкото в краката ;) . Та викам , хайде всеки да си гледа в паничката и да си сърба неговата попаркa .

Ай стига сте си чесали езиците тука. Направете си друга тема, щото тая я разводнихте вече.

Онзи ден един приятел го беше отнесъл един ЗИЛ. Шофьора на ЗИЛ-а, р'збийш ли, решил да го нахака, щото моя приятел икал да се престрои пред него на слизането от надлеза на Била в Кичука, посока Сточна гара. Мигачи всичко си е пуснал моя човек, а типа от ЗИЛ-а нарочно завъртял волана да го отнесе. На т'ва ко му викате - колегиалност? Еми ако искате утре тръгвам с на дядо ми ладата и да почвам наред. Който тръгне да се престроява - да го блъскам. Таман тогава ем ша ми изплати ремонта, ем ша отнесе акта, щото го изкарвам, че ми е засякъл пътя. И к'во ша стане тогава - меле.

Като някой иска да се бута от тарикатлък (щото е изпреварил цялата колона, минавайки в лява лента и ся му пречат завиващите наляво)- да се бута. Пускам го да минава, тегля му една нашенска и си продължавам. Ако някой иска да се включи в задръстеното движение от някоя малка уличка - пускам си го човека, пак ми е през левия крачол дали ша стигна една кола по-рано или по-късно. Това е реалността. Всичко друго е чесане на езици и мерене на пишки.

chistacha said:
Ай стига сте си чесали езиците тука. Направете си друга тема, щото тая я разводнихте вече.

Онзи ден един приятел го беше отнесъл един ЗИЛ. Шофьора на ЗИЛ-а, р'збийш ли, решил да го нахака, щото моя приятел икал да се престрои пред него на слизането от надлеза на Била в Кичука, посока Сточна гара. Мигачи всичко си е пуснал моя човек, а типа от ЗИЛ-а нарочно завъртял волана да го отнесе. На т'ва ко му викате - колегиалност? Еми ако искате утре тръгвам с на дядо ми ладата и да почвам наред. Който тръгне да се престроява - да го блъскам. Таман тогава ем ша ми изплати ремонта, ем ша отнесе акта, щото го изкарвам, че ми е засякъл пътя. И к'во ша стане тогава - меле.

Като някой иска да се бута от тарикатлък (щото е изпреварил цялата колона, минавайки в лява лента и ся му пречат завиващите наляво)- да се бута. Пускам го да минава, тегля му една нашенска и си продължавам. Ако някой иска да се включи в задръстеното движение от някоя малка уличка - пускам си го човека, пак ми е през левия крачол дали ша стигна една кола по-рано или по-късно. Това е реалността. Всичко друго е чесане на езици и мерене на пишки.

eвала ! :punk

chistacha said:

Ей за тези 2те bold-натите части говорех. Като вземе някой много да се бута и аз го пускам (ако няма какво друго да направя - няма да се блъскаме я), и аз му тегля една майна... работата е там че ме нервира. И още повече ме нервира тъпотията на Pazu като изтърси че им се възхищава на подобни идиоти. Не виждам какво някой може да се възхищава на нечие нахалство и защо трябва да се прекланям пред подобни "майстори на спорта". Единствения случай е което описа AlBundy - да се вреш между тези които реагират по-бавно. Нервира ме когато някой вижда че няма къде да отиде и все пак се набира да изпревари 10тина коли като че ли в крайна сметка ще стигне по-бързо.

pazu said:
Не ти ли е неудобно , да се изказваш тоооооооооооооооооолкова неподготвено ? :)

ПП. Наистина ли си мислите че ще си направя усилието да си преместя оная работа от единия в другия крачол , за тва че някви седат в някъв форум и ми обсъждат карането ... ама както и да е . Радвам се . Народа е казал - по-добре в на хората устата , отколкото в краката ;) . Та викам , хайде всеки да си гледа в паничката и да си сърба неговата попаркa .

Браво моето момче, далече ще стигнеш по този начин. Видях че не можа да ми отговориш нищо на основателните въпроси, вместо това ни обясни колко си велик и колко не ти пука. Както Stenli каза - ако нямаш нищо за казване по-добре не пиши нищо, това което изръси просто потвърждава това което говорих по-рано че си просто един келеш който се прави на интересен и бърза просто от любов към спорта а не защото има някаква наистина основателна причина за това.

Pazu , хем си тъп, хем си нагъл :angry: Дано не се срещаме на пътя !

Едно е да се пусне човек който иначе няма как да се включи в движението,друго е някой нагляр да те засече и да го пуснеш защото бързал. Май ти не правиш особена разлика между двете. И незнам откъде го изкара това самочуствие на голям шофъор с китната ти биография зад волана.

Заради такива като теб който си мислят за господари на пътя я има тази тема..

Чакайте бе хора .. успокойте се ... какво ме награбихте тука като жертвен агнец :blink: ? Нито съм казал че правя нещо от любов към спорта . Просто казах че ако някога ми се отдаде възможност се нареждам и това е , не твърдя че аз самия се бутам в крайна лява лента и после минавам в средна за да мина по-бързо ... не че не съм го правил де , но това са били ситуации в които съм се сетил че трябва да свърша нещо в другата посока ... Но се радвам на хора които умеят да се пререждат :)

И все пак .. продължава да не ми пука кой какво си мисли за мен . Оня се надявал да не ме срещне на пътя .. и кво ... като ме срещнеш , какво ще стане .. ще дойдеш да ме нашляпаш че съм минал преди теб ли ? Темата става банална ... явно бавните избиват комплекси , че са безпомощни в такива ситуации ... и айде да плюем тука ... ми активизирайте се малко и вие бе ... нали знаете :

Който иска - намира начин , койно не иска - намира причина ;)

pazu said:
явно бавните избиват комплекси , че са безпомощни в такива ситуации ... и айде да плюем тука ... ми активизирайте се малко и вие бе ... нали знаете :

Който иска - намира начин , койно не иска - намира причина ;)

Продължаваш да ръсиш глупости. Говорих за много конкретни ситуации за които се спрягаше че не било колегиално да не се пускат "бързащите". Само че около 5-5:30 всеки бърза да се прибере. Без изключение. Който е бързал много да е тръгнал по-рано.

Zlobil ме попита дали ми става пишката с 2см по-голяма ако го засега, аз искам да те питам и теб и него: като прередите 10 коли с колко точно ви става по-голяма пишката?

А когато се нахакаш в кръстовището на червено, нищо че не можеш да минеш и ще си останеш вътре, колко по-голяма ще ти стане от това че си запушил напречното движение?

djadomraz said:
Zlobil ме попита дали ми става пишката с 2см по-голяма ако го засега, аз искам да те питам и теб и него: като прередите 10 коли с колко точно ви става по-голяма пишката?

Достатъчно , че да запуша с нея устите на 10те шофьора псуващи ме и гледащи тъпо задния ми номер :)

Смятай бързо ... 10 коли по 2 метра , 9те пространства между тях - всяко x 30 санта .... как е ? xd

Наистина ме забавляваш адски много , като те гледам как се палиш и направо "свършвам душевно" :)

pazu кротни се малко, не си ти всемогъщия бог на пътищата, както и тези, които карат като теб. Вие сте тези, които причиняват задръстванията. Замисли се малко!

Моля ви, преместете спора в другата тема, която INCINERATOR създаде за целта, нека не разваляме тази тема!

__smirnoff__ said:
pazu кротни се малко, не си ти всемогъщия бог на пътищата, както и тези, които карат като теб. Вие сте тези, които причиняват задръстванията. Замисли се малко!

Моля ви, преместете спора в другата тема, която INCINERATOR създаде за целта, нека не разваляме тази тема!

Напротив ... задръстванията ги причиняват тъпите пу*ки дето се гримират по време на червения светофар и отнасят 10-15 секунди и от зеленото докато тръгнат и тези дето заклещват бутащите се ... всеки 10 такъв случай завършва с ударен калник и съответно аварийни по средата на движението баш в пиковите часове . Ето за това има задръствания ...

и това да. но я си помисли - колко такива гримиращи се виждаш на ден и колкопрестрояващи се безразборно с цел по-бързо придвижване. Всеки вика "тука няма закони, всичко е ала-бала, не могат да регулират движението". Ако можеше един ден, ама един единствен ден всички участници в движението да карат по правилата (става въпрос да се престрояват правилно, да не отнемат предимстъво, да пропускат колеги, излизащи от малки улички и т.н.) щеше да е супер. Щеше да е супер от гледна точка на това, че всички твърдоглави водачи, разсъждавайки като теб, ще видят, че ще стане по-лек трафика. Аз не казвам, че правилника и маркировките и знаците са перфектни. Не, в никакъв случаи. Обаче това, което не шофьорите си го забъркаме, ние ще си го и сърбаме. Колкото и промени в законите да се правят. има ли такива тариката, винаги ще ма задръствания, пък акоще и на 10 платна булевард.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...