pavlina.bogoeva Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Възмутена съм от двойните стандарти на админа Не знам каква е разликата в продавам домашна ракия и продавам кисело зеле и в двата случая става дума за стока- уж пише , че може тя да е всякаква... да ама не както се оказва в случая И в единия и в другия случай става дума за нещо което е излишно в домакинството на пусналия темата и в никакъв случай не е продажба на едро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Павлина, никак не си права! Къде са 14 л. ракия, къде са 1000 кг зеле! Този форум е много свястно поддържан, има добър ред и то е точно защото стриктно се спазват определени правила! И аз имам фирма, ама и през ум не ми минава да си пускам разни фирмени обяви и предложения на едро! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Какъв двоен стандарт? Двоен стандарт е, че зелето от прясно е станало кисело! Силна си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alamo Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Къв двоен стандарт, кви 5 лева ма. Тва да ти заключат темата е най-малкото. Продаваш хранителен продукт, произведен кой знае къде, никви технологии на си спазвала, никви сертификати нямаш, най-вероятно нямаш и медицинска годност за продажба на храни за директна консумация. Я сподели къде си го съхранявала тва зеле, в какви съдове и помещения................ Тва с ракията също е пълна тъпня, ама тук вече не се сдържах Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobis Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 За това другия път да се пише. Продавам мезе за около 300л. домашна ракия Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Правилата на форума - прочети го много внимателно. Най - вече искам да наблегнеш на точка 21 от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Наглостта на юзъра не ми позволява да оставя написаните простотии без отговор! Възмутена съм от двойните стандарти на админа Не знам каква е разликата в продавам домашна ракия и продавам кисело зеле и в двата случая става дума за стока- уж пише , че може тя да е всякаква... да ама не както се оказва в случая И в единия и в другия случай става дума за нещо което е излишно в домакинството на пусналия темата и в никакъв случай не е продажба на едро. Освен че с настоятелното предлагане на кисело зеле в две поредни теми бяха нарушени Правилата, потребителката се опитва вместо да се извини, да ни убеди че сме в грешка и едва ли не я дискриминираме тука. Обидното в случая е че ни прави на пълни идиоти, за което би трябвало още 20% да й лепна, но ще се въздържа. Да поразгледаме казуса: 1. Обява номер едно: Кисело зеле на глави 1,50 лв за кг, бул. Свобода 1 гр. Пловдив Okoлo 1 тoн. Я да видим ние кое е това домакинство с излишък 1 тон?!?!?! Вероятно е "домакинство" от 100-200 човека, които през ден маат манджи кисело зеле... Или е домакинство с толкова прости и неграмотни членове, които "леко" са сбъркали с 8-10 бидона зеле!!! Нормални 4 членни семейства спокойно минават целия сезон с по един бидон (и то не голям), че им и остава. Много интересно домакинство има постващата явно... Съдейки по нормално допустимите грешки при всякакви видове зимнина, които са да речем 10-15% в подобни случаи, логично е в нейното домакинство да са зазимили с около 10-12 тона кисело зеле в складовите площи ако наистина имат 1 тон излишък. Държа да им видя мазето на тия хора! 2. Обява номер две: Кисело зеле на глави 1,50лева за килограм . Пловдив , бул. Свобода 1 в кафето МОЛЯ АДМИНА ДА НЕ ДИСКРИМИНИРА ТЕМАТА !!!! ПРЕДИ ДВА ДЕНА СЕ ПРОДАВАШЕ ДОМАШНА РАКИЯ И ТОЙ НЯМАШЕ НИЩО ПРОТИВ. Тук ще започна отзад напред. Първо не съм админ и второ не съм един. Справка и подробности за Екипа - ТУК. Това че преди няколко дни някой е пуснал да продава някое килце ракия няма нищо общо с 1 тон стока! Да - не е редно и не е много законно, но пък за сметка на това е в допустимите граници. В които би бил и един бидон зеле примерно (100 кг)... Във втората обява попадаме на много интересен елемент! Срещата за сключване на сделка с киселото зеле вече има своето място - в кафето! Я да помислим сега... Дали пък юзър Богоева не е съдържател на кафето на бул. "Свобода" 1? Дали пък не е спретнала промишлени количества кисело зеле, които продава на кварталните пияници като мезе с ракията? Дали клиентите на кафето не са нейното "домакинство"? Дали не е осъзнала като е започнала да го пласира на салата, че може би не върви така добре, както си е мислела и е решила да ускори продажбата? Всичко това е хипотетично разбира се, но при всички положения съдържа поне някакъв смисъл... Защото е много по-логично от твърдението, че семейство ще сгафи с 1 тон кисело зеле, не мислите ли? --------------------------------------------- В заключение - по никакъв начин (поне лично аз) няма да допусна който и да било юзър да си въобразява, че Екипът на Форума не следи развитието му и не се грижи за съдържанието му. За пореден път ще спомена и този път публично, понеже много пъти ми се е налагало да го правя персонално: Сред членовете на Екипа будали НЯМА! Евтини шмекерии, махленски номера и прочее тук НЕ МИНАВАТ. Това е сериозен Форум със сериозни Правила и сериозни и интелигентни хора следят за спазването им! --------------------------------------------- Евентуални по-нататъшни коментари относно аферата "Кисело зеле на глави" може да се правят в темата за коментиране на проблеми в Търговския раздел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.