Jump to content
BulForum.com

Wall-E


Runner

Recommended Posts

Винаги съм харесвал анимациите на Пиксар, но след като изгледах Wall-E, останах възхитен. Тази анимация просто удря в земята всичко правено до сега и за мен е най-добрата такава за всички времена. Не говоря само за качеството на анимирането, а като цяло. Скоро филм не ми е въздействал по начина, по който този ми въздейства - преминах през всички фази: смях, радост, тъга... Съжалявам само, че не го дочаках на ДВД и гледах скапания скийнър, но се надявам скоро да излезе и да го гледам пак. Някой друг направил същата грешка да сподели впечатления?

Link to comment
Share on other sites

EVE! :wub: :love

Много съм доволен от филмчето. Не успя да ми стане мъчно, защото знаех, че всичко ще се оправи, нооооо се посмях. Да не говорим колко истина има в тфа филмче...

Link to comment
Share on other sites

Забелязъл съм, че напоследък голям процент от малкото хубави филми са анимации. Не знам това дали говори нещо за мен или за режисиорите/сценаристите т.н. Друга много добра анимация е Kung fu panda. Много истини се казват вътре и също така има маса смях и малко драма разбира се ;)

Link to comment
Share on other sites

Както казах в темата Гледах.. препоръчвам го:

Едно уникално филмче! Дисни и ПИКСАР отново изумяват с творението си, филмче, което ме накара да се просълзя на моменти, което съдържа в себе си поуки, на които трябва да се обърне внимание. Както сме тръгнали в момента, отиваме точно на там, но дали ще има роботче, което да помогне на нас?

 

PIXAR правят ли анимация, винаги е изключителна, няма да коментирам уменията им и също така, всяка една от тях съдържа скрит смисъл, след като ги гледаш си казваш, това наистина е така и се замисляш.

Link to comment
Share on other sites

Филмчето го има с хубаво качество в арената. Аз не останах особено впечатлен, но все пак Пиксар са се постарали много, и винаги си свършват работата като хората.А по въпроса за режисьори/сценаристи и прочие - няма актьори.Сценариите се смучат от пръстите.А режисьорите лежат на стари лаври.

Link to comment
Share on other sites

На мен филмчето ми хареса като цяло, гласовете на Wall-E & Eve бяха уникално сладки :love Друга анимацийка, която много ми хареса напоследък е Horton Hears a Who, една доста поучителна и мила история на което и ниво да я погледнете. Идеална и за деца, и за възрастни.

Link to comment
Share on other sites

Филма не съм го гледал още, но като излезе на ДВД ще му се насладя. Като стана дума за Pixar обаче искам да дам един линк към речта на създателя на Pixar и за мен един изключителен човек Стив Джобс - заслужава си всеки да го види това

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Искам официално да благодаря на Psihara^^, че ме светна да гледам този филм! Определено ми въздейства - много приятно филмче, добре глазирани с хумор и ирония истини :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Определено филмчето ме грабна. :) Направено е по един забавен начин и показва доста истини за които човек трябва да се замисли ;)

P.S наистина гласовете на роботчетата бяха уникално сладки :P :wub:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...