Jump to content
BulForum.com

Заминаване за Англия на бригада?

gadniqt

Recommended Posts

Как седи въпроса ако не си студент вече.Някаква добра фирма в Пловдив или въобще в БГ,да ми пропоръчате.Ако не се лъжа програмите се водят младежки(т.е. до 27 г.) и не е задължително да си студент.Абе всякаква информация(цени,фирми и т.н.) ще ми е полезна :) .

Мерси предварително ;)

П.П. Имаше една стабилна в Пещера (едно време бях там) съществува ли още?

Като го гледам този сайт става въпрос само за студенти. "Младежки" е сложено само за благозвучие и реклама :(

DELUXe said:
Като го гледам този сайт става въпрос само за студенти. "Младежки" е сложено само за благозвучие и реклама :(

Сега се порових из гоогле и видях, че наистина има младежки програми(в други БГ фирми),но не са в земеделието,а като гледане на деца и т.н. .Другото,е че те облагат и с данъци,не е като да си студент-без данъци :).Мен ме интересува някой дали е ходил- без да е студент(някакви лични впечатления от някоя фирма),а то фирмите могат да си пишат каквото си искат в сайтовете :)

netrootbg said:
Вече сме част от ЕС. Не виждам как ще работиш без да платиш данъци ;).

Ако си студент не плащаш данък. Плаща се само national insurance, което се води нещо като нашите песнсионни осигуровки.

danzel_ said:
Ако си студент не плащаш данък. Плаща се само national insurance, което се води нещо като нашите песнсионни осигуровки.

Аз съм тука и нашънъл иншуранс си е точно соц. осигурителен номер, демек данъци. Ако си без виза, влизаш в страната със статус Self-Employed. На седмица имаш до 120 паунда които не се облагат. Ако имаш повече от 120 се облагат в зависимост колко повече от 120 имаш. Като напускаш страната обаче ако си водел всичко коректо(най-добре да имаш счетоводител и една две банкови сметки) данъците ти се връщат. Надявам се да съм помогнал.

• 6 months later...

Zdraveite,, iskam da popitam dali nyakoi nyama da zaminava sega na brigada v UK? Na men mi e za purvi put i shte se radvam ako nyakoi spodeli mnenie, spomeni i voobshte nyakava polezna informaciya. Blagodarya vi predvariyelno :rolleyes:

освен че няма да искаш да отидеш втори път и ще те стопят от бачкане друго незнам какво може да се очаква

едит : грешка в бързината , е затва оти съм неграмотен няма да ме пуснат у голямо Англия на бригада да им бера доматито :lol:

zlobil said:
усвен че няма да искаш да отидеш втори път и ще те стопят от бачкане друго незнам какво може да се очаква

Усвен Василе да се стегнеш и да си Упраиш парвУписа че не ти Утива така...

Excuse the offtopic :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...