master2001 Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Ами това си търся , ако някой има или знае от къде да си купя да казва мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Тука не е място за ебавки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Ами това си търся , ако някой има или знае от къде да си купя да казвамерси В Б-я и на Matchbox ще ти е трудно да я намериш Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Тука не е място за ебавки прав е човека Mustang Сhelby gt 500 (1967 y.) eleanor - 175,000.00$ Но до България може да стане и 200,000.00$ Някой скоро е гледал "Да изчезнеш за 60 секунди" Не цъкай тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 И аз това исках да кажа...някой гледа много филми... @master2001, ей тука продаваха една, ама докато се наканя да ти я купя...я продадоха. Карай...ще намерим друга, а през това време може да се утешиш разглеждайки галерията от снимки на сайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Ами точно "Еleanor" е направена за филма "Да изчезнеш за 60 секунди" от фирма, занимаваща се с правене на автомобили за филми. Ако не се лъжа, на Батман и на Уил Смит от "Аз роботът" също са техни. Ама поради големия интерес, моделът се е оформил едва ли не като сериен, та чак изпитват трудности при намирането на "бракми" от 67-ма, които да тунинговат. В повечето случаи се почва от купчина ръждива ламарина. И името е останало катото тунинг пакет за този автомобил. Така че споменатата цена за Mustang Сhelby gt 500 (1967 y.) не е точно за Еleanor, по-скоро за това, от което ще се получи Еleanor. Иначе на линка, който е дал Midex е точно "правилната" модификация, като от филма, но най-вероятно не е правена от фирмата, направила оригиналната Еleanor. А тя колко е струвала не се знае. Хм, не виждам бутона за нитрото на топката на скоростния лост! Надявам се master2001 да не прави проблем от това. Все пак, смятам, че темата е несериозна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
master2001 Posted September 12, 2007 Author Share Posted September 12, 2007 ами ако ти си решил да се ебаваш си се ебавай аз обаче не , и защо да не е тук мястото за такава обява не се знае кой от къде ще намери нали? имам си пари решил съм да си купя такова къде е проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 ами ако ти си решил да се ебаваш си се ебавай аз обаче не , и защо да не е тук мястото за такава обява не се знае кой от къде ще намери нали? имам си пари решил съм да си купя такова къде е проблема? Просто тук се срещат по-...евтини и обикновени обяви Затова хората я мислят за ебавка. Иначе, успех с търсенето, като намериш, звънни да ме повозиш малко, ще ми направиш кефа Ако наистина търсиш тая машина, говори с хора, които вкарват коли от чужбина и по-специално Америка, там може да ти излезе късмета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
master2001 Posted September 12, 2007 Author Share Posted September 12, 2007 ок , мерси за инфото колега , ако намеря ще пиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiestog Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 ок , мерси за инфото колега , ако намеря ще пиша Еми колега това можах да намеря http://cgi.ebay.com/ebaymotors/77216506265...1QQcmdZViewItem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 А, Sorry тогава. Щото всякакви безумни теми се пускат, та не очаква човек сериозна обява за такова нещо Не ми се вярва да има такава изобщо в България. Трябва да се търси най-малкото в Германия, ако допуснем, че в Европа има някоя и друга бройка. Ама пък дали изобще се за продаване е друг въпрос. Колекционерска му работа. Иначе само в USA. Обаче там вече къде -представа си нямам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiestog Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 ок , мерси за инфото колега , ако намеря ще пиша или това: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1967-Ford-M...1QQcmdZViewItem Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Предполагам човека го интересува купето и шасито...не толкова дали върви колата.Имам предвид като донор за направата на Елинор.Ако е така то в БГ има поне 4-5 мустанга от този вид.Иначе за готова Елинор мисля че няма в Бг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiestog Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 или това: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1967-Ford-M...1QQcmdZViewItem брат ми Ето ти това което търсиш: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1967-Mustan...1QQcmdZViewItem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Линковете, които е дал tiestog са много добри като за начало. Според мен, много добър вариант е да се вземе такава кола и да се изпрати на професионалисти в тунинговането. И то наистина презокеански, за да са нещата съвсем истински. Всъщност точно така е направена и истинската Еleanor. брат ми Ето ти това което търсиш: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1967-Mustan...1QQcmdZViewItem Е това вече е истинската кола! Изобщо, тази фирма прави доста "истински" неща. Завиждам на всеки, който може да се качи на такава! Даже и да не е точно Eleanor-а. И останалите са много добри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 http://www.dealsonwheels.com/search/detail.aspx?id=87123 - ето я колицата за която писах цената по горе Link to comment Share on other sites More sharing options...
GERGX Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 http://yes-race.net/forum/lofiversion/index.php/t34.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Тая тема ако не е ебавка, то поне не и е мястото тук в никакъв случай... Ама то както сме я подкарали напоследък... тийнпроблем поста.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
master2001 Posted September 12, 2007 Author Share Posted September 12, 2007 мерси на всички за информацията а AssassiN , като не те вълнува темата недей пиши Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Абе какво ме дразниш сега? Ти ако имаш пари да си купиш такава кола в тоя форум ли ще пишеш, бе? Аман от **********! А темата ме вълнува - дразни ме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 айде и аз да се включа, по едно време и аз се бях запален по американските мускули , не точно шелби от 67 , но Камаро , и ако наистина човека си търси такава кола само мога да го ориентирам , че в Германия и малко по-надалечко Англия ги има в добро състояние, но не са копие на тази от филма, доста сам се разтършувал , и ако не търсиш точно като тази от филма, а нещо от този род коли , до 30-40 000 ще те оправят , само да вметна обаче че примерно един познат беше си докарал Камаро 90 и някоя година беше година , и разхода му беше около 40л/100 , иначе количката беше един път ,няма удържане ,прилив на енергия Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 master2001 - ти не можеш да я караш тази кола още 2 години, защото нямаш навършени годинки, за да вземеш свидетелство за правоуправление. Темата ти е спам, за което ще бъдеш наказан! Благодаря за вниманието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.