operator Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 С ква боя да пръсна колата? предложете от кой магазин да взема.. каква марка боя.. нещо около 10-15 лева литъра.. също така и автолак..къв, от къде и цена.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 С ква боя да пръсна колата? предложете от кой магазин да взема.. каква марка боя.. нещо около 10-15 лева литъра.. също така и автолак..къв, от къде и цена.. Как 10 15 лв литъра бре човек. Тва боя за прозорци ли ще е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Боята е около 100 лв. литъра. Магазин има тук Отиди с колата да ти смесят оригиналния цвят и ги питай за майстор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 значи знам два магазина за бои,единия е на данаил николаев по пътя за киното който са доста сериозни,втория ако си от кичука до втора градска болница е вижда се ясно има до него магазин за акумулатори,а сещам се за един друг пък на коматевско щосе и такива неща за 10-15лв ги забрави,трябва ти акрилна боя,тя е около 30 лв,има и българска,но не ти я препоръчвам,малко по скъпички са но питах баща ми и каза от тия BODY e доволен,но има и чешки и немски,вече зависи според кесията,но бащата ми каза на българска да не налиташ,по добре боди,даже каза че за 30-40лв има металици,значи по обикновените им бои ще ти паснат ,но не се лигави с евтино,ще ревеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted June 19, 2007 Author Share Posted June 19, 2007 кажете някой бояджия ,който ще ми пръсне калник и капак и за колко пари.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Писах ти по-горе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted June 19, 2007 Author Share Posted June 19, 2007 говоря само за пръскане на калник и капак..от него боята.. аз ще си обработя капака и калника.. горе долу цена ми трябва.. 1литър не ми трябва за калник и капак.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Ще обясня по подробно. Отиваш в магазина, който посочих. Питаш за Жоро. Там работи дъщеря му. Обаждаш му се по телефона и ако ти харесват условията, ти взимат точния цвят на колата и после отпрашваш при него да види там какво ще ти боядисва. Той казва колко грама боя ще ти трябват. Оставяш колата и той се оправя сам нататък. Точен е и работи качественно. Горе долу цена към 200, 200 и нещо всичко вероятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted June 19, 2007 Author Share Posted June 19, 2007 Ще обясня по подробно. Отиваш в магазина, който посочих. Питаш за Жоро. Там работи дъщеря му. Обаждаш му се по телефона и ако ти харесват условията, ти взимат точния цвят на колата и после отпрашваш при него да види там какво ще ти боядисва. Той казва колко грама боя ще ти трябват. Оставяш колата и той се оправя сам нататък. Точен е и работи качественно. Горе долу цена към 200, 200 и нещо всичко вероятно. неможе да ми вземе 200 за калник и капак.. като 400-450 ми е цялостно с боята.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Защо мислиш така? Докато ти вкарат колата в камерата и си нацапа пръскалките и си 100 лева назад. Оттам на сетне зависи само от разхода на боя и още малко труд. Камерата се плаща на час, а дали ще ти пръскат само капака или цялата кола - няма голяма разлика във времето. Ако искаш тука има един пич ще ти я пръсне на улицата за 20 лева. Боята от теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted June 20, 2007 Author Share Posted June 20, 2007 колко боя ще иде за един калник и капак..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 ooooo аз мотор си правих с акрилна боя хубава 600грама ми излезе 38 лв с втвардител и разредител само авто емаил лак е 10-13 литара но не е хубава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Приблизително 80 - 100 лева на елемент... На мен за цял елемент - предна броня - 80 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Мога да ти дам телефон на един приятел от Перущица-бояджия.Ако те интересува пиши на ЛС да ти дам номера му .Иначе караш колата при него(или само там елементите за боядисване) казваш кфа боя искаш и той се оправя от там нататък.Хубаво боядисва аз съм доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 awto email laka e nai ewtina, no nokoi wege na q izpolzwa za koli, akrilnata e drugoq wariant no e skypa. kolkoto do bojdjij , kakto se razberes s nego na mjasto no i tam ne si misli ge 6e e 50-60 lw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.