Jump to content
BulForum.com

operator

Members
 • Content Count

  534
 • Joined

 • Last visited

About operator

 • Rank
  Гуру
 • Birthday 09/16/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. точно, че сложих 15W40 на Кастрол и почна на трака, а преди това не го правеше.. затова съм се хвърлил в тази дилема, дали да налея синтетика или някое 20W50
 2. 1.6 75 коня на VW 89г. километри не знам( не работи километремажа ), но средно 250к.
 3. е кое се гледа за гъстотата 15 или 40 ? има много живот в тая кола.. то се усеща.. не тече никъде.. има си голям ряз.. просто тракат клапани или повдигачи.. и аджеба какво да сложа.. по-гъсто или полу(или синтетика)
 4. Нека да има една тема за масла.. Е аз да питам първо.. кое масло е по-гъсто и с кои нарастващи цифри е обозначава? пример 10W40 или 15W40 e по-гъсто? синтетичното или минералното е по-гъсто? питам щот си взех една колица и много и тракат клапани и се чудя кво масло да сложа.. едни викат гъсто, други полу/синтетика, а аз си викам па то не е ли едно и също.. а май се оказва ,че са 2 различни..
 5. е.. без надписи беше.. спряна беше преди кръстовището с мотокара.. ти там ли я видя?
 6. днес на Кукленско шосе някой да е видял полицейската астра(бяла без надписи) ? да знае дали е от тия с камерите?
 7. модема има и изход за лан ли? и вярно ли е,че неможеш да отваряш data.bg?
 8. мерси, след модема кабела не е ли USB->USB.. как ще го вкарам в рутъра?
 9. IP-то, dns-a... от къде да ги видя.. ? пише ти ги на някой листче ли?или са ауто?
 10. ако някой знае или продава да ми пише PM, ще ми трябва бая.. на ден 10-15 литра. някой може да изкара пари от точене..хаха..майтапа настрана..който знае да пише..
 11. basten, IP-то, dns-a... от къде да ги видя.. ? пише ти ги на някой листче ли? и има ли сървари на Counter Strike и други мултиплеър игри?
 12. да ви питам.. тоя рутър ще свърши ли работа при разделянето на интернет от БТК: Router Canyon, CN-BR1, Router +4Port Switch http://www.jarcomputers.com/cgi-bin/jar/sh...UTERCANYONCNBR1 ще трябват ли някви настройки? или само вкарвам кабелите? и кви кабели от рутера към пц-то ще трябват? кроснати? а да ви питам например са 3ма и нета 250 кб/с (БГ) нищо особено.. и през рутъра делили се на три? т.е. ако другите несвалят ти ще използваш ли целия трафик? и друг въпрос. ако няма сигнал за интернет.. между тия пц-та ще има ли мрежа?
 13. какво ще кажете за YAKUMO 19 продаваха го с една конфигурация в МЕТРО.. бива ли го или..
×
×
 • Create New...