Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

djadomraz said:
Аз пък 3 дни съм спал под 5часа и сега се надявам да ми се доспи а нещо не се случва... е***ти и номера..

Дедо, сега се пъчиш с тия постижения, ама като си дойде Мидекса рекордите ти по неспане тутакси ще бъдат разбити на пух и прах. :lol:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
  Godfather said:
Дедо, сега се пъчиш с тия постижения, ама като си дойде Мидекса рекордите ти по неспане тутакси ще бъдат разбити на пух и прах. :lol:

Това си беше оплакване защото хем съм скапан хем искам да си легна хем не ми се спеше... но малко коняк оправи положението

Мидекс не е човек аз с него по безсъние не искам да се състезавам! :lol:

Щото пих много хубаво кафе днес. А и сега се прибирам,и ми се закачаше с някой.

Що се отнася до Мидекс, какво направи тоя човек,що го няма толкова време?

glory said:
Щото пих много хубаво кафе днес.

Къде тва?

glory said:
Що се отнася до Мидекс, какво направи тоя човек,що го няма толкова време?

Сигурно се е върнал на родната си планета за малко да си презареди батериите и скоро ще дойде обратно

djadomraz said:
Къде тва?

Вкъщи,но не знам какво е.

djadomraz said:
Сигурно се е върнал на родната си планета за малко да си презареди батериите и скоро ще дойде обратно

Е,сериозно де. :)

glory said:
Вкъщи,но не знам какво е.

Ааа ясно... едва ли е по-хубаво от мойто значи :P

glory said:
Е,сериозно де. :)

Че сериозно го казвам. Мидекс не е човек! Не може човек да спи толкова малко колкото него :P :P :P

PS: КОГА изобщо съм бил сериозен в този форум?

djadomraz said:
Ааа ясно... едва ли е по-хубаво от мойто значи :P

Няма да споря. Ама вземи ни покани някой ден! Само се хвалиш.. жени,торти,кафета.. нищо не сме видяли.

djadomraz said:
Че сериозно го казвам. Мидекс не е човек! Не може човек да спи толкова малко колкото него :P :P :P

Щом ти го казваш,значи нещата са много сериозни!! :)

djadomraz said:
PS: КОГА изобщо съм бил сериозен в този форум?

Е, предполагам че се е случвало някога :)

Ами в момента е с едно дето взех от Costa Cafe в Мола - не е лошо. Преди карах с едно черно от Билла - Bar Noir - това май ми харесва на вкус и аромат най-много. Лавацата (cream & aroma) или нещо такова също не е лоша, но беше по-горчива и силна от това черното... Обаче синята Лаваца ми харесва най-много, но не помня откъде я бях купил преди... може би от Метро но последния път като ходих там забравих да погледна. Пробвал съм и с "Или" на зърна - също не е лошо.

glory, ако искаш може да се организирате с RaptoR и да ми дойдете на гости да ви черпя по 1 кафе че и той се кани вече година и нещо... ама ще трябва малко постоянство в тормоза над мен докато уцелим подходящ момент за всички...

До сега гледах Soul Plane (класика!! ) и мисля да рознообразя с мини нинджас :)

Дедо в онова магазинче на Данаил Николаев дето ти казах за к. мляко има и Лаваца черен етикет...нея пробвал ли си я? Иначе и аз синята ползвам.

Хм, http://www.lavazza.com/corporate/en/produc.../blends/#link_2 на сайта не я виждам тази смеска (blend) за която говоря. Като купя ще я снимам да ти покажа.

djadomraz said:
glory, ако искаш може да се организирате с RaptoR и да ми дойдете на гости да ви черпя по 1 кафе че и той се кани вече година и нещо... ама ще трябва малко постоянство в тормоза над мен докато уцелим подходящ момент за всички...

Чудесно! Навита съм.

:woot Искаш тормоз-имаш го,дяденце :) Но ще стане банално и ще ни се карат,тъй че- давай,намери време за glory и RaproR. :)

едит: Скучни и работещи хора,лягам си. :) Дядко,кафето не е достатъчно добро явно. :)

host said:
Дедо в онова магазинче на Данаил Николаев дето ти казах за к. мляко има и Лаваца черен етикет...нея пробвал ли си я? Иначе и аз синята ползвам.

Хм, http://www.lavazza.com/corporate/en/produc.../blends/#link_2 на сайта не я виждам тази смеска (blend) за която говоря. Като купя ще я снимам да ти покажа.

Точно Gran Aroma Bar e това което ми хареса.

За магазинче на Д.Николаев нещо не се сещам кога и къде си ми говорил - я кажи пак къде там има магазинче за кафе?

glory said:
Но ще стане банално и ще ни се карат,тъй че- давай,намери време за glory и RaproR. :)

Мислиш че ми е лесно ли......

djadomraz said:
За магазинче на Д.Николаев нещо не се сещам кога и къде си ми говорил - я кажи пак къде там има магазинче за кафе?

Срещу ЕМКО Компютърс.

И ти ли Бруте... И аз до сега мъчих НФС-то и то на Спа, но изкачването на "Червената вода" ми е*а майката и ми писна. Сега мисля да се паркирам да спя, че утре голям ден ще е - ще си взема волана и педалите и почвам сериозно :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...