Jump to content
BulForum.com

Мюзик айдъл

Fibaman

Recommended Posts

Добре де(аз сега чак гледах финала), може ли пък Маги да изберат? Боян или Преслава да бяха спечелили - разбирам, ама Маги...

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply
  sandman said:
Добре де(аз сега чак гледах финала), може ли пък Маги да изберат? Боян или Преслава да бяха спечелили - разбирам, ама Маги...

Неведоми са пътищата Господни....и най-вече "телевизионно-есемес-ни"...никога не може да имаш контрол върху това, колко SMS-а и за кого са пуснати - остава ти само като балък да вярваш на това, дето ти казват от екрана.

А и честно казано вече ми писна еднообразието от "49% vs 51%" в моментите преди финалното гласуване - "Гласувайте за своя фаворит...виждате, че разликата е минимална и от вас зависи кой от двамата ще продължи...пускайте SMS-и..."...ай' аман вече от супер минимални разлики.... :inqn

sandman said:
Аз говорех за продуцентите, не за зрителите...

Хайде прочети още веднъж внимателно горния ми пост и пак кажи за кого говоря (жокер: SMS гласуването за Евровизия например...там шашмата беше друга, но в случая говорим за "шашмите" въобще). :rolleyes:

Според мен е глупаво всичко да се избира със смс-и в тая България... Искате кафе, пишете смс, искате да знаете дали ще е скапан денят ви, пишете смс, искате да разберете как ви е узбекистанското име, пишете смс...

И въпреки всички шашми, аз се радвам, че Маги спечели. А и също, че познах тримата финалисти. Не ми се беше случвало... :)

Midex said:
Хайде прочети още веднъж внимателно горния ми пост и пак кажи за кого говоря (жокер: SMS гласуването за Евровизия например...там шашмата беше друга, но в случая говорим за "шашмите" въобще). :rolleyes:

Явно се получи misunderstanding, за това ще го напиша направо: Яд ме е, че продуцентите не решиха Боян или Преслава да станат Мюзик Айдъл, ами избраха Маги!

sandman said:
Яд ме е, че продуцентите не решиха Боян или Преслава да станат Мюзик Айдъл, ами избраха Маги!

Ами то е почти ясно защо.

Боян, като македонец, беше абсолютно неприемлив вариант, независимо че нашите милички девойки полудяха по него и сигурно са изпратили най-много SMS-и точно за него.

Специалистите видяха, че кариерата на Русина ще отиде по-скоро в некомерсиалните поп,джаз или балади.

От Маги и Преслава, като визия и държане точно Магдалена отговаря най-много на предпоставките да стане звезда.

И , уточнявам - не толкова заради това че пее по-добре от Преслава ( дали е така е много под въпрос ), но просто има повече визия и характер да бъде звезда, ако щете - даже и в сексуално-еротичното й излъчване!

Абе по принцип Боян беше много по- харизматичен много по- симпатичен и повече се харесваше.Имаше си поведения и държане на сцената пешее хубаво

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...