Jump to content
BulForum.com

Протекция на Диск

riskov

Recommended Posts

Как да сложа протекция на един диск да не може да се копира или качват файловете на хард или диск...

Благодаря предварително за помощта, всякакви защити са нужни!

Невъзможно е да се предпазиш от копиране, но може да се сложат други защити в зависимост от вида на файловете.

ako e film mojesh s edna iglichka da nadraskash nai v kraia diska kadeto se predpolaga che sa finalnite nadpisi...nqma da moje da se kopira garanciq no shte moje da se gleda do nadraskanoto...napravi 1-2 probi ako iskash.

ako e film mojesh s edna iglichka da nadraskash nai v kraia diska kadeto se predpolaga che sa finalnite nadpisi...nqma da moje da se kopira garanciq no shte moje da se gleda do nadraskanoto...napravi 1-2 probi ako iskash.

Ще може да се копира, е може би не по най-стандартния начин за Windows, но все пак...

С трудна задача си се захванал ... :)

Като цяло не мисля че може да защитиш 100% диска, но най-простото което ми идва на ум е да архивираш (например с WinRar) съдържанието и да защитиш с парола архива.

Виждал съм и програмки (не питай за имена защото не помня :P ) които защитават по-подобен начин файлове и папки, само че според мен са безмислени при положение че начина им на работа е същия - пак архивират информацията и я encrypt-ват по някакъв си начин.

Значи с винрар ще стане , но той иска даденото приложение от диска да се инсталира на компютъра и да неможе да се копира от самия диск ... единствено се сещам за safedisk при алкохол120% !

а как се слага парола на винрар защото от около 30мин се ровя и не мога да намера каде се слага паролата

Има си програми и за надраскани дискове ;) Ако е за човек дет не разбира много ще става

Можеш ли да ми кажеш някоя? Ще ми е от полза.

Хаха!

Примерно, определено :D

Ако ще я използваш за четене на надраскан Аудио Диск, може да пробваш с Easy CD-DA Extractor. В опциите някъде има няколко начина на четене в зависимост от надраскаността :). За жалост не винаги помагат

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...