riskov Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Как да сложа протекция на един диск да не може да се копира или качват файловете на хард или диск... Благодаря предварително за помощта, всякакви защити са нужни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Невъзможно е да се предпазиш от копиране, но може да се сложат други защити в зависимост от вида на файловете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 ako e film mojesh s edna iglichka da nadraskash nai v kraia diska kadeto se predpolaga che sa finalnite nadpisi...nqma da moje da se kopira garanciq no shte moje da se gleda do nadraskanoto...napravi 1-2 probi ako iskash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 ako e film mojesh s edna iglichka da nadraskash nai v kraia diska kadeto se predpolaga che sa finalnite nadpisi...nqma da moje da se kopira garanciq no shte moje da se gleda do nadraskanoto...napravi 1-2 probi ako iskash. Ще може да се копира, е може би не по най-стандартния начин за Windows, но все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 emi za nestandartni metodi nqma zashtita Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Има си програми и за надраскани дискове Ако е за човек дет не разбира много ще става Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 С трудна задача си се захванал ... Като цяло не мисля че може да защитиш 100% диска, но най-простото което ми идва на ум е да архивираш (например с WinRar) съдържанието и да защитиш с парола архива. Виждал съм и програмки (не питай за имена защото не помня ) които защитават по-подобен начин файлове и папки, само че според мен са безмислени при положение че начина им на работа е същия - пак архивират информацията и я encrypt-ват по някакъв си начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Значи с винрар ще стане , но той иска даденото приложение от диска да се инсталира на компютъра и да неможе да се копира от самия диск ... единствено се сещам за safedisk при алкохол120% ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 а как се слага парола на винрар защото от около 30мин се ровя и не мога да намера каде се слага паролата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Даваш десен бутон аadd to archive --> избираш си advanced и има бутонче Set password... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Има си програми и за надраскани дискове Ако е за човек дет не разбира много ще става Можеш ли да ми кажеш някоя? Ще ми е от полза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Примерно тва ( коеот си е доста примерно ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Хаха! Примерно, определено Ако ще я използваш за четене на надраскан Аудио Диск, може да пробваш с Easy CD-DA Extractor. В опциите някъде има няколко начина на четене в зависимост от надраскаността . За жалост не винаги помагат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.