Jump to content
BulForum.com

Mama

Members
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

About Mama

 • Rank
  Член
 • Birthday 01/01/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Здравейте, искам да питам за внасянето на коли от страните на Европейския Съюз. По-специално се интересувам от Холандия и Германия. Каква е процедурата ако съм си намерил там кола и искам да я купя и препродам на купувач от България?
 2. Искам да питам нещо. Имам мрежа от 2 компютъра, които са включени към нета с едно реално IP. Единият дава нет на другия. Имам skype и на двата, като естествено от всеки се влиза с различнен account. Обаче на втория компютър (по-отдалечения от интернет) скайпа му работи от дъжд на вятър. Контактите почти винаги му ги дава, че са offline. Пробвал съм да пусна двата скайпа на различни портове, но не се получава. От какво може да е проблемът и как ще се реши?
 3. Някой да знае какъв е ZIP кода на България? (или сайт, където може да се види) Знам, че принципно тези кодове са за САЩ, но когато се регистрирам някъде (или нещо подобно) дори да избера "Bulgaria" винаги ми искат и ZIP code.
 4. Тема в друг фоум: C Speaker, какъв е? ТОЙ: -Изгоря ми бъзерчето играещо роля на PC Speaker, поради нечия грешка... черното кабелче означено с минус беше запоено откъм плюса на пищялката, но това го загледах чак след като го намерих стопено... 'щото съм си гледал кабелчето и съм го ръгнал на дъното.. пискаше до едно време.. но явно е пищяло от ужас... Та въпроса ми е: какво да си взема за да го сменя? колко волтово трябва да е? колко херца или това си е според моите предпочитания за свука то е от кутията - тя е CODEGEN -Това доколкото знам и да го обърнеш пак писка, само че по слабо.Има ги във всеки магазин за електроника. -няма никакво значение какво точно е говорителчето, стига да може да събере на мястото където искаш да го слагаш ТОЙ: -е то мойто беше просто малка пищялка стърчаща от дъното на 4см кабелчета.... не беше хваната за кутията никаде.. просто е мъничко и си стърчи... -Е хуу, де, ти като си го клоквал поне да беше гледал температурите! Едит: тва не беше ли темата за "Sempron - запали го"? -Поне гаранция имаш ли? ТОЙ: -Е, да уе верно, как не се сетих за гаранцията! -Ама дай ми повече информация, че да разбера точно какъв е проблемът... Като е изгоряло как звучеше? Не беше ли някак заглъхнало? Едит: сори, видях, че си решил да го връщаш ТОЙ: -Мамка му! Гаранцията му е изтекла вече! А за звука... не приглъхнало, ми едо такова... бе на умряло... -А, и майто така! Прави едно такова "ииииуууууууууиуууиуууиииииииИИ дзък!" и... замириса -Ауе пич, ти щом ти е свършила гаранцията си в калта, уе... Такива оригинални PC speaker-и с кристално чист звук вече не се намират... няма ги ценителите... -Така е, сега всички са се зарибили по някакви мембранни, многочестотни съвременни изобретения, дето им бъркат в мозъците. Знаеш ли, че те са дву канални, а има и 4 канални. Узун чул, че вървяли и някфи 8 канални! -Баси, то ще ти гръмне главата уе! Толкоз звуци да следиш! С къф акъл ги праят теа? -Ауе кфо стана с онова момче, уе, дето му изгорял PC speaker-а? -Той па, за едо такова нещо да не вземе да направи някоя глупост... Пич, дай да го занесем на сервиз в Германия, може да направят нещо... Знам едни пичове, дето деистват леко и внимателно. Като нищо ще ти върнат старото звучене... -Късно. Снощи скочил от блока с PC speaker-а си в ръка. Носят се слухове, че точно преди да умре, малкото говорителче го ощастливило с последните си тонове... Ае, много здраве и моите съболезнования за близките, лека нощ!
 5. Един човек слуша прогнозата за времето: - В Сибир ще бъде минус 30 градуса... Човекът веднага се обажда на приятел от Сибир и му казва: - Ало, много студено при вас бе, -30 градуса! - Не, само -15 е. - По прогнозата казват, че е -30. - Е, навън може... Ученици в дипломатическото училище. Сръбчето се заяжда с американчето. - Знаеш ли каква армия имаме? - Ние имаме хиляда пъти по-голяма! - А знаеш ли какви самолети имаме? - Ние имаме хиляда пъти повече! - Да ама вие американците нямате История!!! Американчето си погледнало часовника и казало: -Вие още малко няма да имате География! Полицай отива на работа и двете му очи посинени. Шефът го пита: -Какво става бе? -Абе шефе, една в автобуса и се беше завряла полата отзад и аз и я дръпнах и тя като ме фрасна по окото... -Ами другото? -Ами помислих че така по й харесва та и я заврях пак там. Един лекар до късно през нощта не може да заспи. Мъчи го съвестта и все си мисли: "Може би не трябваше да чукам пациентката си!" Изведнъж вътрешен глас му прошепва: "Не се измъчвай! На всички лекари им се случва такова нещо." Лекарят се успокоява и заспива. На сутринта се събужда бодър и си мисли с усмивка: "Наистина, на всички лекари им се случва да чукат свои пациентки." В този момент вътрешния глас му прошепва: "Не всички лекари са ветеринарни..." :)
 6. Нмам абсолютно никакви проблеми. Ъпдейтвам си я когато се сетя (и между другото винаги откривам нова версия ). Говорил съм с 3-ма човека без ама НИКАКВИ проблеми. На достъпна + съм, ма да не ви пука, щото програмката дърпа съвсем малко от връзката. Виж си уиндоуса, че той много често е бунтарят. Другото е ако ти е слаб процесора, щото програмката бая компресира и и трябват мегахерци, макара че едва ли вече има ПС-та с процесори под 300 МХ. Инсталирайте си винаги последна версия от сайта (ако някой не е забелязал програмката е FREE рядко правим нещо законно, та вече някои и параноя са развили ). Тва е от мен (а да, и никога от 1-2 години насам не ме е десконектало, говорил съм с часове)
 7. Ей в тая тема намирам спасение, 'щото много ми трябва една програмка, а я няма никъде! Казва се publisher. Ако я намерите, начи сте велики!
×
×
 • Create New...