Jump to content
BulForum.com

exo

Members
 • Content Count

  317
 • Joined

 • Last visited

About exo

 • Rank
  Майстор

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Днес нещо липсва EPG-то на повечето канали...
 2. Да и аз го видях снощи, но продължава и в момента.
 3. Само на мен ли изведнъж ми спряха достъпа до HBO-тата и Cinemax-овете? EDIT: Много странно... върнаха се... не успях да се свържа с поддръжката, явно не е било само при мен.
 4. И в Тракия също. Телефоните им не отговарят (разговорът не можел да бъде осъществен), явно проблема е голям.
 5. Въпрос към някой от cooolbox: какво представляват крайните устройства, с които включвате в момента? Помня че преди години беше медия конвертор, но сега разбрах че май е нещо повече... Може ли някаква техническа спецификация (data sheet) да постнете? Благодаря.
 6. Telekom Austria Group: Мтел придобива кабелния оператор blizoo
 7. От тази страница: И някакъв руски форум тук...
 8. exo

  CISCO

  Малко да вдигна темата Да попитам, има ли някой актуална информация за Cisco академия в Пловдив, че много ме интерсува CCNA Exploration?
 9. Моля тези, които са абонати на LAN интернета, нека да постнат няколко speedtest-а към България и към чужбина. Благодаря Ви предварително.
 10. Здравейте, искам да попитам какво стана с проблема с LG телевизорите, че съм решил и аз да си купя такъв?
 11. Това сигурно ли е? Не е ли до дома оптиката?
 12. Има ли вече абонати на оптиката на Виваком в Тракия, ако да ... споделете мнение моля
 13. Само да кажа че аз съм до хлебозавода и съм подавал многократно заявки винаги с един и същи отговор - в момента нямаме техническа възможност, ако нещо се промени ще се свържем с Вас :/ Иначе ако избереш бизнес тарифа веднага ще те включат. Иначе по темата ... и Мегалан имат покритие в Тракия, но няма да те лъжа ако ще се включваш ще си имаш работа с Мтел, най-вероятно през тях ще се сключи договора защото Мегалан затвориха офиса си. Също да отбележа че и телефона ти ще е от Мтел, а за телевизията настоявай да си на старата платформа защото новата още не се дъжри добре. Иначе нета е добре и тв-то на старата платформа също го бива.
 14. Гледам отдавна не е писано по този въпрос. Някой досега глобен ли е от тия камери наистина?
 15. Ами, просто "супер точния" speed test за пореден път доказва как "добре работи". Такива резултати съм ги виждал много пъти. Тая глупост наречена speed test изобщо не е критерий за качествена и/или бърза връзка. Това като мммалко офф. А иначе на работата съм супер доволен от Гарови, даже виждам напоследък специално в БГ пиъринга леки увеличения, което е супер като се има предвид колко маймуни сме на клона зад един рутер
×
×
 • Create New...