Jump to content
BulForum.com

Battlefield 2142


Dudunkov

Recommended Posts

1432.jpg

Homepage

ScreenShots

Download

Demo

 

 

 

 

 

Сега свалям играта очаквам да е нещо уникално!! :)

Link to comment
Share on other sites

Battlefield винаги е била отборен мултиплеър шутър и винаги ще си остане. Аз лично не очаквам чудеса от сингъла и предпочитам да изчакам да се появат някакви сървари. Ако някой знае за такива да пише.

Link to comment
Share on other sites

Battlefield винаги е била отборен мултиплеър шутър и винаги ще си остане. Аз лично не очаквам чудеса от сингъла и предпочитам да изчакам да се появат някакви сървари. Ако някой знае за такива да пише.

Абе какъв сингъл ви гони.Нито 1942, нито 2-ката нямат сингъли.Ако офлайн режима с ботове наричаш сингъл ок..

Link to comment
Share on other sites

Абе какъв сингъл ви гони.Нито 1942, нито 2-ката нямат сингъли.Ако офлайн режима с ботове наричаш сингъл ок..

Прощавай. Точно този режим имам в предвид :P .

Link to comment
Share on other sites

Някой от Вас има ли проблеми като се опитва да се логне при игра на демото.Защото често ми се случва след като се логна и започне да ми ъпдейтва листа със сървърите и ми спира нета точно тогава..и се оправя след 2-3 минути.През никое друго време не ми спира нета...мислех да не е от файъруола ама нейсе...

Link to comment
Share on other sites

Доволно тъпа игра!

1942 ми беше една от любимите и още е ,но от нея на сам поредицата става все по-тъпа и по-тъпа.Тая я играх 20 мин и едва линякога ще я пусна пак.Абсолютно разочарован съм!

Link to comment
Share on other sites

А това задължително ли е да се направи :

Step 3

Unpack Default_profile.zip into %USERPROFILE%\My Documents\Battlefield 2142\.

Then open %USERPROFILE%\My Documents\Battlefield 2142\Profiles\0001\Profile.con

with a text editor and change its content to your likings.

The following fields might be of interest:

//name of the in-game user:

LocalProfile.setName "Razor1911"

//login username:

LocalProfile.setEAOnlineMasterAccount "Razor1911"

You might also want to have a look at the other files in this dir!

Link to comment
Share on other sites

Само първото е задължително.Другите са просто да си напишеш името,иначе играеш с име Razor 1911.

Link to comment
Share on other sites

нещо не мога да разбера...това име и парола за оригиналния сървър ли е?

 

щото ако е така да почвам да тегля

Това е за да можеш изобщо да пуснеш играта дори и в сингълплеър и лан.Иначе без него изобщо неможеш да пуснеш играта.

Не знам защо ама всичко в тая игра ме дразни. :angry:

Link to comment
Share on other sites

Т'ва става ли за играене?1942 ми беше фаворит едно време.. ?

Зависи какво очакваш.Ако Батълфилд 2 ти е харесала,вероятно и тая ще ти хареса.

Link to comment
Share on other sites

Малко е глупаво, че само offline може, ама за повече ще почакаме, че може и да си я купим. Кой знае?

 

Що се отнася до самата игра, доста повече ми харесва от Battlefield 2, да не говорим колко повече ми харесва от 1942. Играта е доста по-динамична и тоя път командира и водачите на отрядите си имат доста повече задължения. С появата на EMP Strike, което е като един изстрел от артилерия, но само за срещу машини, но пада и се презарежда много бързо, на командира му се предоставя много добра възможност, но и му се налага да следи конкретни схватки по-отблизо, вместо да гледа отдалече и само да плямпа "spotted" по радиото. Що се отнася до водачите на екипи, колкото повече хора имат в екипа, толкоз по-добра екипировка им се отключва, така че вече ще е доста по-важно да си имаш екип и да играете добре, вместо всички да тичат във всички посоки като изтарвани животни или да си заплюват покриви и да опъват палатки.

 

Машините като цяло с доста попростени. Вече няма самолети и хеликоптери, има хеликоптеро-самолети. Бойния лети като самолет, но може да пази позиция като американския F-незнам-си-колко, който имаше вертикално излитане. Транспортния си лети като хеликоптер и е бая тежък, ама носи една сурия хора и е доста здрав. На земята си имате стандартните джипки и няколко вида танкове. В зависимост от армията, можете да имате летящ танк (hovertank) с фиксирано оръдие, или стандартния верижен танк с купол. Танковете вече нямат коаксиална картчница, но пък къртчаря в танка вече не е отктрит - оръдието отгоре се оправлява отвътре. APC-то е получило много сериозни подобрения. Шофйора си има къртечница, а има и място за копилот и той си има оръдие с EMP. Освен това то носи и още 4 човека и можеш да си го избираш като точка, в която да се появяваш като умреш. Освен това всеки от пътниците може да се изтрелва с барабар седалката си право нагоре и после да контролира къде пада. Така по 4 човека могат да се исипят от небето в чуждата база от доста далече.

 

Най-впечатляващата нова машина е така нареченият Walker - голям ходещ робот тип Mech Warrior. Тези се движат сравнително бързо, могат да качват стълбит и да прекрачват ниски препядствия, както и да тъпчат хора. Walker-а има две места - едното е за пилота, който има скорострелно оръдие и ракети и едно за копилота, който има противопехотна къртечница и EMP.

 

EMP гранати, ръкети и снаряди са най-добрия начин за бой с машини. Когато EMP одари машината, това я изгася за няколко секунди. Дори херликоптеро-самолетите падат на земята, ама те са здрави и не гърмят като паднат. Има EMP мини, дори, коите са доста опасни. Освен това, EMP оръжията правят повече щети на машини, от колкото експлозии и куршуми.

 

Класовете са доста попроменени и опростени. Има, до колкото си спомням, само 4 класа, но те могат да изпълняват няколко роли, в зависимост от това как сте ги екипирали.

 

Recon - Това е комбиниран снайперист/Spec Ops от Battlefield 2. Почва с един вид снайпер, а може да му се отключи и друг вид снайпер и лека къртечница. Могат да му се отключат и експлозиви, също така, с които да гърмите на чуждия командир работите. Можете да си отключите и невидимост, а и още няколко неща, които не помня.

 

Assault - Това е комбиниан Assault и медик. Има избор между няколко вида къртечници, носи си аптечка, която можете да оставяте на земята и общо взето е оцновата на всяка пехотна атака или защита. Може да му се отключи апарат за съживяване, както и два вида приставки за къртечницата. Едното е стандартния гранатомет, другото е под-цевна спаска, като в Starship Troopers.

 

Engeneer - Комбиниран инжинер/противотанков. Има избор между три базуки - стандартната противотанкова, противотанков снайпер и противовъздушна базука. Има си EMP мини, Rollermines (като търкалящите се мини от Half-Life 2 Highway 17) и още разни неща, които не помня. Идва си с лека къртечница и инстромент за поправка на машини.

 

Support - Не знам точно какъв беше тоя. Има си голяма къртчница няколко вида и може да хвърля кутии с амуниции. Освен това разнася мобилни автоматични оръдия, щитове, зад които можете да се криете и подобни неща.

 

Всичките тия можете да си ги избирате или с тежка броня или с лека броня. С тежката се по-защитени и по трудно умирате, но тичате по бавно и спринтирате по-помалко.

 

Новият, и ключов вид игра е Titans. Тук нямате знамена. Вместо тях има ракетни остановки. Двата отбора си имат по един Титан. Това е голам (МНОГО голям) космически коръб/самолетоносач/база, и този кораб трябва да си го пазите. Можете да се появявате в него и там са ви самолето-хеликоптерите, както и пултовете за оправление на оръдията. А оръдията му с МНОТО и МНОГО ГОЛЕМИ. Командира може да му казва къде да ходи по картата, но той се движи доста бавно. Целта на играта е да свалите чуждия Титан, но той им щит, който го прави неуязвим. Единственият начин за атака е с противо-Титан ракети (Anti-Titan, термина е от играта). Те се намират на точките, вместо знамена, и се взимат по същият начин. Като вземете остановка, тя почва да стреля по чуждия Титан автоматично. След достатъчно ракети, щита му пада. След това можете да оставите остановките да го довършат, а можете и да го щурмувате. Това става или с транспортен хеликоптеро-самулет, койсто да ви стовари на незащитената палуба на чуждия титан, или с APC. Кокато APC-то е достатъчно близо до чужд Титан без щит (а това ще ви каже interface-а в APC-то), пътниците могат да се изтрелят с капсулите си и компютъра автоматично си ги насочва към чуждата палуба. Щом влезете в Титана, там трябва да разръшите няколко компютъра и да мъ взривите реактора. Който първи оспее да го направи, печели рунда.

 

За сега играта изглежда доста добра. Не е особено реалистична, ама какво от това? Дразнещите елементи от Battlefield 2 са премахнати, класовете са опростени до такава степен, че по-малко от тях са безполезни за много неща и машините са малко по-удобни. Вече има смисъл от картечари, даже е важно да ги имате. Има повече смисъл да си пешак и повече неща, които можеш да направиш. Като цяло играта е доста добра, но трябва да се поиграе с живи хора. Макар че, трябва да призная, ботовете са доста умни. Почти не са ме газили, правят каквото им кажеш, справят се добре и не се самоубиват, нито си трепят съотборниците. Могат да карат всякакви машини, даже се сещат да излязат преди да гръмне, че дажи и ти крадат машините под носа. Пробвайте я. Заслужава си.

Link to comment
Share on other sites

Nqkoi moje li da mi obqsni na chist bulgarski ezik kakvo trqbva da napraq,za da q igraq v offline mode?20 puti go cheta tova nfo i ne moga da zacepa kak stava.Blagodarq predvaritelno.

1. Разархивираш файловете.

2. Маунтваш с DM по възможност най - новата версия.

3. Инсталираш и използваш един от следните key -ове :

U6F7-WMAU-I1I5-V8X7-1911

NESJ-48XZ-I8S2-A3F4-1911

PS9H-H4RE-E7A5-Y8P6-1911

NPJS-CAKF-K5G5-W5U6-1911

QMRH-UJRE-U0N7-R2Q5-1911

4. Копираш крака от директорията Razor1911 в директорията , където си инсталнал играта

5. В директорията Razor1911 има и един файл Default_profile.zip . Разархивираш го в папката Battlefield 2142 в директорията My Documents ( тя се създава автоматично след като инсталираш играта)

6. Пускаш играта и когато те попита за Username и password на мястото на username въвеждаш Razor1911 , а полето за парола оставяш празно. После играеш.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...