Jump to content
BulForum.com

България-Словения

frodo

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Ако победа над Словения означава, че сме добър отбор...Направо ме дразни еуфорията след мача. На коментаторът му трябваше лигавник, кой знае как се е наплюнчил от кеф.

Да беше Швеция, вместо Словения, разбирам всеки да скача от радост. Но не беше. Това беше мач, който ако не беше спечелен, щеше да е срамота.

Отчасти ми е гузно, че съм толкова черноглед. Все пак е рано, има още много мачове. Ще видим.

победата си е победа независимо срещу кой играеш.сега националите са с приповдигнато самочувствие преди най важния,според мен,мач с холандците на 7 другия месец

PSYCHOSIS said:
Ако победа над Словения означава, че сме добър отбор...Направо ме дразни еуфорията след мача. На коментаторът му трябваше лигавник, кой знае как се е наплюнчил от кеф.

Да беше Швеция, вместо Словения, разбирам всеки да скача от радост. Но не беше. Това беше мач, който ако не беше спечелен, щеше да е срамота.

Отчасти ми е гузно, че съм толкова черноглед. Все пак е рано, има още много мачове. Ще видим.

Не победата (пък макар и с 3:0) е толкова радваща, колкото играта. Особено с влизането на Йовов и Телкийски, играта се раздвижи супер много и имахме идеи, за разлика от мача с Румъния например.

Евала на Мартинчо Петров не случайно го оприличават на заместник на Стоичков ( върви му да псува ) . Божинов взе , че вкара гол и се притесних даже :) Дано така да продължим и да го върнем тъпкано на Румъния като дойдат да им сипем да се наядат !

sasho_1989 said:
Айде почнахме ги :punk

Йовов пак напомни за уникалния пропуск срещу Удинезе :angry:

Споки бе - погледни го от хубавата страна - винаги когато Йовов пропусне идиотски, наш'те бият :D

Това ни е нещо като "талисмански пропуск" :P

simbata said:
Споки бе - погледни го от хубавата страна - винаги когато Йовов пропусне идиотски, наш'те бият :D

Дано и срещу Барса тогава пак да се "прояви" :P

simbata said:

И аз тва си помислих след пропуска :lol: :lol: .

Срещу барса дано поне да има възможност да си прояви "страхотният" голов нюх :woot

midas said:
Срещу барса дано поне да има възможност да си прояви "страхотният" голов нюх :woot

Даже може да се каже, че Йовов обърна развоя на мача срещу Словения ! :D

:)

Йовов беше голям талант и щеше да стане добър футболист. Но, уви провали се. Все пак в българското първенство си е най-техничният футболист.

notor1ous said:
:)

Йовов беше голям талант и щеше да стане добър футболист. Но, уви провали се. Все пак в българското първенство си е най-техничният футболист.

Той си е добър футболист, не се е провалил още. Е, можеше да е млад талант като Домовчийски, но все пак, както казваш, е сред най-техничните футболисти в първенството. Идеално крило за мен...

frodo said:
победата си е победа независимо срещу кой играеш.сега националите са с приповдигнато самочувствие преди най важния,според мен,мач с холандците на 7 другия месец

да ама с тая игра холандците ша ни дупат... :angry1

не може срещу боклук, какъвто се видя че е обора на Словения, наште да вкарат само 3 гола и то след 58 минути пълен хаос.

Та тея словенци ако ги пусна срещу Сан Марино повече от равен не могат да изкарат... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...