Jump to content
BulForum.com

Operation Flashpoint - Dragon Rising


lil_stenly

Recommended Posts

Operation Flashpoint 2

1flashpoint2.jpg

By: Bohemia Int.

Genre: Modern Tactical Shooter

Release Date: TBA 2006

 

Сайтове със скреенове към играта !

www.gamespot.com

pc.ign.com

И офицялният сайт ... www.codemasters.com .

Това са линковете в , които може да прочетете нещо полезно за играта .

 

Повечето хора знаят първата версия на играта , която (лично мен) впечатли с огромния си реализъм , макар да беше с не толкова добра графика ! Тогава действието се развиваше през "студената война" , но при "флашпойнт 2" нещата се въртят около конфликтите през 1970г. !

 

В втората част на играта ще видите по-модерни превозни средства , оръжия и като цяло ... техника !

В играта както в първата част е заложено на реализма , но този път ще е видите с много по-добра графика.

 

За тези , които не са чували за първата част ще кажа , че тази игра най-много се доближава до симулация на война ! Като започнеш от напълно афтентичните оръжия , чак до хеликоптерите и самолетите ! Списъкат с военна техника е огромен ! А , за втората част очаквам тези неща да са двойно повече .

 

Всичко в играта е изпипано до последен детайл ... пулта на хеликоптера , танкове , брдми , моторници , джипове , камиони , мотори , самолети дори и трактори и обикновенни коли , които в първата част наподобяваха стар модел на шкода !

 

А , за стрелбите и раните , който ги има в изобилие ... бих казал , че НЕ си безсмъртен както в повечето ФПС игри , в тази игра ако граната падне до теб на единственото , което може да заложиш е да бягаш и да се надяваш само да те рани , за да може после медика да те излекува ЧАСТИЧНО !

 

На играта трябва също и да си много точен и много бдителен (трябва да работи в екип) , като се има на предвид , че съществува такова нещо като главнокомандващ ! Чина е от значение и ако играете кампейнг ще видите , че постепенно се издигате , докато накрая не се здобиете със собствени подчинени на , които ще можете да задавате команди ! А , командите в играта са от огромно значение , затова ако си ранен и няма кой да съобщи , че имаш нужда от медик , ти трябва да го направиш ... още ... тук врага е в камуфлаж и много трудно може да го видиш когато е залегнал зад накой храст , затова не ви препоръчвам да търчите из бойното поле като освободители , все пак умирате от няколко точни истрела , но ако си знаете мястото трудно биха ви убили , но не залагайте на това , че винаги ще има някои с ракетник до вас , който да ви спаси от наближаващия танк на противниците ! Много често се случва този човек да е убит и ако никой друг няма възможност вие рябва да вземете оръжието и да отсраните заплахата !

 

Това е за играта ... мога да кажа и още , но незнам точно какво очакваме от втората част !

;)

Link to comment
Share on other sites

Играта кога ще излиза?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
  • 2 weeks later...

Играта е по-скоро симулация.

 

Доста е лесно да се умре.

При изстрели кървиш и умираш от кръвозагуба ако не се бинтоваш

 

Но ми направи впечетление, че войниците са доста мудни, нищо, че имат сумати килограми на гърба си. Прекалено бавно стават.

 

Някой друг свалил ли я е?

 

После ще едитна поста с повече информация, снимки и линкове.

Link to comment
Share on other sites

Ами в други ден (това не се ли пише заедно) излява Modern Warfare 2 ... тъй че за средностатистическия пуцльо (играч на FPS) OF:DR няма даже да я забележи. Тя е симулация, не пуцалка. И да и на мен ми направи впечатление колко бавно се движат.

 

Инатересна е командната с-ма, както и управлението на картата. Лично на мен не ми хареса - по принцип не играя тактически/симулатори на FPS.

 

__________________

 

Забравих, впечатли ме времето за зареждане и фреймрейта. На най-добри настойки върви без проблем и зарежда бързо...изненада ме. А картите не са малки.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...