Jump to content
BulForum.com

SMS и ММS към всички оператори

SaImAn40

Recommended Posts

регистрирах се специална заради ммс-ите но никъде не видях опция прати ммс :wacko:

или може би е тва-прати файл от компа?

Това с тези кредити е абсолютна простотия. Как, по дяволите, да спечеля кредити след като никой не ще да се регистрира от мое име? Освен това трябва време, а пък аз исках веднага да използвам услугата. Май ще трябва да направя "интересно предложение" на екипа :P . Можеше поне един SMS да пуснат аванта за проба...

saita e qko spam prastat ti sms s razni reklami i togawa polu4awash kredit za da prastash sms

кога се регистрира и кога започнаха да ти пращат смс-и?

...Има също така и много добри безплатни опций за получавани на смс с информаци...

ми ще има бая - ако е цъкнал някъде при регистрацията върху `опций` казващ "Да, желая да получавам много добри безплатни смс с `информаци`"... или пък не е махнал отметката от тази `опций`...

Трябва да се гледа и да се мисли. Кьорав карти не играе, дет` се вика.

тва сайтче е малко като оная програма с кредитите , трябва да се регистрирват там от линка който саита ти дава хора за да може да пращаш смс-и , 1 кредит = 1 смс , лично според мене не си стува толкова занимавката..... :unsure:

• 2 weeks later...
ми ще има бая - ако е цъкнал някъде при регистрацията върху `опций` казващ "Да, желая да получавам много добри безплатни смс с `информаци`"... или пък не е махнал отметката от тази `опций`...

Трябва да се гледа и да се мисли. Кьорав карти не играе, дет` се вика.

ами аз съм казъл че желая да получавам смс с `информаци` ама до ся нищо не са пратили и не мага да пратя кьорав ммс...то пак дабре че не са ми наспамили пощата

Вече 2 седмици а не съм получил и кьйорав новинарски СМС. Иначе тва с кредита е зарибено, ама тъпо. Преди zyb.com беше така... ама сега го напрайха Сървър за синхронизация на контактите и телефонната книга.

• 1 year later...

А при мен нещо не става...пуснах по един към глобул и вивател...не се получиха...а уж пише, че изпращането е успешно... ;)

Edit: Всъщност...получиха се и на двата...но след около час... :)

А при мен нещо не става...пуснах по един към глобул и вивател...не се получиха...а уж пише, че изпращането е успешно... ;)

Edit: Всъщност...получиха се и на двата...но след около час... :)

Me too. Явно понякога се получават сривове. Като се регистрирах, пратих смс на глобулски номер и се получи след десетина секунди, though.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...