Jump to content
BulForum.com

Counter Strike 1: Anthology

lil_stenly

Recommended Posts

counterstrike1anthologyjh7.th.jpg

Release Date: Sep 26, 2005

Counter-Strike 1: Anthology... extends the original Counter-Strike release with new single player and multiplayer game modes.

Скреенове: ...

cs1ascreen1nl9.th.jpg

cs1ascreen2fk1.th.jpg

cs1ascreen3gf9.th.jpg

Някой да знае нещо повече ... ?

п.п Download

ed2k://|file|Counter-Strike%201%20Anthology.rar|1406374257|9B7322A2EE9619E3A8DB7F0A7E6B2C72|/

но , това може да НЕ е играта ... незнам !

ааа тва ше е яко...първия cs много кефеше-където m16 беше с оптика

1.6 е най добрият цс-заради двете нови оръжия които са от ОГРОМНО значение

просто и двете оръжия промениха много нещата от тактическа гледна точка.

1.6 е най добрият цс-заради двете нови оръжия които са от ОГРОМНО значение

просто и двете оръжия промениха много нещата от тактическа гледна точка.

И от каква "тактическа гледна точка" промениха нещата?

Рацвъкаха местата на оръжията!Ти искаш си купиш едно,то купува друго :wacko:

Ако се замислите малко ще разберете , че тази игра за която съм постнал не е като първата коунтър страйк!

А , до другите версий на играта не ми се говори ... само сурс е много яка и си заслужава да си я купиш !

По-старите версий на играта са зле ... особенно 1.5 е отпадък сравнение с 1.6 да не говорим за сурса ... и престанете да спорите за другите версий на играта , аз искам да дадете малко повече инфо за тази и ако , някой може да е намери да даде линк (малко става офтопик и случайно ако сте я играли си кажете мнението) !

Явно не си играл никога 5v5-

Принципно оръжията са доста добра алтернатива ако отборите нямат пари-вместо да правят още един рунд еко ,могат да изиграят рунда с тях...

както и да е

CS е толкова велика игра само и единствено заради турнирите 5в5 които са едни от най-добре платените

Аз намерих тва за играта

И тука....

От тва дет прочетох незнам може и да греша ама май е всички ЦС в 1 както някои игри дет са поредици ги събират в 1....

А бе ЦС го осраха след 1.6!

С тея Condision Zero,Source и т.н.

Даже и 1.6 си е шитня! :)

1.5 рулира :)

съгласен съм с теб!Наистина след 1.6 тея версии кондитион и соурсе..осраха сичко!1.6 си остава:)

kenwood dai da ti obqsnq az ako ne me razberesh nachi naistina si tvurdoglav cs 1.5 ima mnOOOgOOO poveche bugove ot CS 1.6 ima 2 novi orajiq kato izkluchim shtita shootinga e mnogo po realen ne kato 1.5 az strelna mu v tikvata to mu udrq krakata dokato stoq na 1 mqsto opraven e otkata i mnogo drugi neshta koito veroqtno ne gi razbirash no nai vajnoto neshto za mene koeto e opraveno sa bugovete pri vlizane izlizane konzolata i pri strelqne s nqkoi orajiq za mene cs 1.6 e nai dobriq source sushto sam igral no tova s oglushavaneto na flashkite nikak ne me kefi no ot kum grafikata i e nai dobra

На 1.6 хората имат 200hp,а на 1.5 - 50hp.

Поне аз така го виждам :)

може би защото хората които играят 1.6 знаят за кво става вапрос.. и си купуват HELM (димек броня... ) докато на 1.5 поне в евроком в серверите като ги знам кви са вейки незнят нит еко кво е.. нит как се зима броня.. само с "три едничката" и "четири едното знаят".. или пък.. фешън комбинацията "АВП + Деагле".

пс.. а до сменените числа на оражията в 1.6... за половин час човек може да свикне с и да го запомни

От тва дет прочетох незнам може и да греша ама май е всички ЦС в 1 както някои игри дет са поредици ги събират в 1....

-->

Counter-Strike 1: Anthology extends the original Counter-Strike release with new single player and multiplayer game modes.

Features:

New single-player mode

New multiplayer modes

;)

може би защото хората които играят 1.6 знаят за кво става вапрос.. и си купуват HELM (димек броня... ) докато на 1.5 поне в евроком в серверите като ги знам кви са вейки незнят нит еко кво е.. нит как се зима броня.. само с "три едничката" и "четири едното знаят".. или пък.. фешън комбинацията "АВП + Деагле".

пс.. а до сменените числа на оражията в 1.6... за половин час човек може да свикне с и да го запомни

Абе според мен тея дето играят в масовите сървъри много малко от тях знаят за кво става въпрос.

тва че еди кой си си купува броня изобщо не значи че е в час с нещата-тва са най-елементарни познания...

иначе незнам кво недоволствате от cs source-къв е проблема(всъщност проблем няма а само предимстваІ,енджинът е същия като на half life 2->иска добра видео карта,докато всичко включително и 1.6 си върви идеално на всякви щайги

Може и така да е :)

Абе според мен тея дето играят в масовите сървъри много малко от тях знаят за кво става въпрос.

тва че еди кой си си купува броня изобщо не значи че е в час с нещата-тва са най-елементарни познания...

иначе незнам кво недоволствате от cs source-къв е проблема(всъщност проблем няма а само предимстваІ,енджинът е същия като на half life 2->иска добра видео карта,докато всичко включително и 1.6 си върви идеално на всякви щайги

просто това не е цс-а който всички знаем и познаваме, това е съвсем друга игра... която според мен незаслужава да носи името "counter strike", едно напълно недостойно "продължение" на играта. Доказано е че най-добрите игри нямат най-добрата графика: starcraft, diablo, warcraft, cs .. ( като най-добри имам предвид най-играни).

На мен fps-то на 1.6 ми е доста по-ниско от 1.5

Незнам що така. :(

Че даже и на мнооого посредствени пц-та на 1.6 си държи стабилно 99 фпс.

Вкарал ли си командата fps_max 99 ?

Че даже и на мнооого посредствени пц-та на 1.6 си държи стабилно 99 фпс.

Вкарал ли си командата fps_max 99 ?

fps_max 101 ,developer 1,cl_rate 20000,cl_updaterate 101,cl_cmdrate 101,Vsync off

И когато влезна в евроком 32/32 и та роди с още 15 човека в базата земи това 25-30fps. :bgrin:

Ех хорица малко офтопик ходите ... става дума за това

Counter-Strike 1: Anthology... extends the original Counter-Strike release with new single player and multiplayer game modes. :)

А не за самата игра ... тук ли се намерихте да си четите за CS ... ся ще пробвам да е сваля от емуле , но дано не е някъф факе :( ... и вижте скрееновете ... да ви прилича на пакет в който има всички CS версий ?

Доколкото прочетох това е CS със силгъл и мулти и е на основата на оригиналната игра с енджина на 1.6 !

Ако съм разбрал правилно де и ако това е вярно ще е много хубаво ! :lol:

още 1 линк

ed2k://|file|Counter-Strike%201%20Anthology.mds|4314|F3E97B6B1E18A63B24EFC2FB7A04D617|/

ed2k://|file|Counter-Strike%201%20Anthology.mdf|1406369792|30D90CC73FA829E9D64AD3382730FB3E|/

Някой има ли някоя стара версия на CS? 1.1, 1.3 а у нещо? :) Или поне къде може да я намеря, щото много ми се иска да си припомня. :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...