Jump to content
BulForum.com

Абе, дайте някакви семпли


sandman

Recommended Posts

Ами това е. Трябват ми някакви що-годе свястни семпли най-вече за барабани, бас и китара, ама да са реалистични, не някакви извънземни. За рок музика ми трябват, а ако случайно някой има съкровище от типа - оригинални семпли на Ларс Улрих....изобщо да не се чуди! :D И някой стабилен плъг-ин за фрути луупс 4 ми трябва да имитира акустична китара. Вътре има един Slayer ама той е по-скоро за ел.китара или поне на мен ми е трудно да го настроя да вади реалистичен акустичен звук.

Link to comment
Share on other sites

Защо се мъчиш още с Fruity 4 бе, бате!

 

Свали си 6, русняците са го измислили! :D

 

http://www.forums.mixgalaxy.ru/viewtopic.php?t=11609

 

[Edit] И да не бягам много от темата, семпли особено много не ползвам, но мога да ти препоръчам други плъгини, с които да докараш фантастични китари, и бас и ритъм/соло китара. Трябва ти преди всичко Guitar Rig 1 или 2, на Native Instruments. Това е плъгин-ефект, прекарваш сигнала на синтезатор или семпъл през него и то го обработва. Дори ако пуснеш през него най-елементарния Slayer, излиза почти професионален звук. Има тонове пресети, стъргала, ефекти, акустични, джаз, пресети, наподобяващи настройките на разни групи и т.н.

 

Guitar Rig 2, информация и демота - http://www.native-instruments.com/index.ph...f0e4d56&flash=8

 

Има и още един много хубав плъгин, той на практика е просто една много дебела банка от семпли от китари. Казва се Plugsound Fretted.

 

Plugsound Fretted -информация и демота - http://www.usbsounds.com/usb/exec/plugsound2 [/Edit]

Link to comment
Share on other sites

Благодаря за информацията. Не знаех, че има 6. Сега ще го сваля да го поразгледам. А втория плъг-ин за коя програма е? Имам чувството, че задавам доста тъп въпрос, но компютърното музициране не ми е стихията :) Става ли за Фрути луупс?

Link to comment
Share on other sites

Guitar Rig си го има и като самостоятелна програма.Към нея има и разни семпли-барабни,бас,китара,вокали,синтезатор...обаче не е особено богата колекция,да не кажа оскъдна :)

Link to comment
Share on other sites

Абе тя книжката не кара колата..ако ше дискотираме програмите има място..напред оставих темата по мое осмотрение въпреки че е в разрез с правилата..но не е късно :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...