sandman Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Ами това е. Трябват ми някакви що-годе свястни семпли най-вече за барабани, бас и китара, ама да са реалистични, не някакви извънземни. За рок музика ми трябват, а ако случайно някой има съкровище от типа - оригинални семпли на Ларс Улрих....изобщо да не се чуди! И някой стабилен плъг-ин за фрути луупс 4 ми трябва да имитира акустична китара. Вътре има един Slayer ама той е по-скоро за ел.китара или поне на мен ми е трудно да го настроя да вади реалистичен акустичен звук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Защо се мъчиш още с Fruity 4 бе, бате! Свали си 6, русняците са го измислили! http://www.forums.mixgalaxy.ru/viewtopic.php?t=11609 [Edit] И да не бягам много от темата, семпли особено много не ползвам, но мога да ти препоръчам други плъгини, с които да докараш фантастични китари, и бас и ритъм/соло китара. Трябва ти преди всичко Guitar Rig 1 или 2, на Native Instruments. Това е плъгин-ефект, прекарваш сигнала на синтезатор или семпъл през него и то го обработва. Дори ако пуснеш през него най-елементарния Slayer, излиза почти професионален звук. Има тонове пресети, стъргала, ефекти, акустични, джаз, пресети, наподобяващи настройките на разни групи и т.н. Guitar Rig 2, информация и демота - http://www.native-instruments.com/index.ph...f0e4d56&flash=8 Има и още един много хубав плъгин, той на практика е просто една много дебела банка от семпли от китари. Казва се Plugsound Fretted. Plugsound Fretted -информация и демота - http://www.usbsounds.com/usb/exec/plugsound2 [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 2, 2006 Author Share Posted June 2, 2006 Благодаря за информацията. Не знаех, че има 6. Сега ще го сваля да го поразгледам. А втория плъг-ин за коя програма е? Имам чувството, че задавам доста тъп въпрос, но компютърното музициране не ми е стихията Става ли за Фрути луупс? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Да, да, и двата плъгина са VST, Fruity-то има поддръжка на VST, значи всички VST плъгини работят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 spored men razgledai REASON 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Guitar Rig си го има и като самостоятелна програма.Към нея има и разни семпли-барабни,бас,китара,вокали,синтезатор...обаче не е особено богата колекция,да не кажа оскъдна Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 spored men razgledai REASON 3 reason не е много подходящ за метъл според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 reason не е много подходящ за метъл според мен zavisi kolko si naprednal .... imam poznati cql jivot se zanimaat s tva .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 НЯМА такава програма като Reason!!! Плодчетата могат само да се поклонят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 НЯМА такава програма като Reason!!! Плодчетата могат само да се поклонят... даже не мога да разбера защо се прави сравнение ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Като фен на Reason мога само да се поклоня. За съжаление нямам точно такива семпли Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Абе тя книжката не кара колата..ако ше дискотираме програмите има място..напред оставих темата по мое осмотрение въпреки че е в разрез с правилата..но не е късно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.