Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

maika i e ot ЦРУ tq znae nai dobre :P

sega sleda plovdiv24 i tam davat seki moment vode6tite novini sega 6te go kajat

Zlobile, при положение че от 17 февруари 2004 съм с 60 мнения съм най-големия flooder. Явно си прав. ;)

Който не вярва си е негова работа. Както ви казах ваканцията е до Четвъртък включително.

Pharel said:
бившата,майка и

Дам току що неговата бивша ми каза така .... "Майка каза че до 30мин ще каже дали е сигурно каза че шансът е 90%, но не било твърдо решено" .... източник общината

haaaaa moqta priqtelka sq se e obadila v HEI i sa i kazali 4e 6te ima sas sigurnots 1000000000% i vika basi kav sram me hvana zaradi taq samojertva

032/48 52 87

nomera na hei koito ne vqrva da zvani we

Една приятелка сега ми се обади,била до ХЕИ(защото живее близо до тях)и там питал и и казали,че ще я одължават до петък!Но все пак да изчака ме още малко....

Pharel said:
Ся па дочух че и в Петук нема се учи...то нема смисъл за 1 ден

az pa do4ux 4e sam spe4elil ot tototo ama neznaino kak poneje ne sum pusnal fi6.... stiga ste pisali prostotii kajete ot kade gi "podu4uvate" tiq ne6ta :angry1

zlobil said:
az pa do4ux 4e sam spe4elil ot tototo ama neznaino kak poneje ne sum pusnal fi6.... stiga ste pisali prostotii kajete ot kade gi "podu4uvate" tiq ne6ta :angry1

Добре ве,стиа си се заяждал за глупости.

100% ваканция..100.

Въпроса е дали ще се учи в Петък

Еми както ви казах и одеве - Честито. А който все още не вярва да се обади в NASA - може пък те да успеят да убедят невярващите.

Айде някой,ако има сигурен източник да го напише с големи червени букви и ако е сайт да даде линк,ЗАЩОТО НЕ МИ СЕ ЧЕТАТ 300 СТРАНИЦИ С ГЛУПОСТИ И СЛУХОВЕ!!!

*Сигурен източник:Сайт,телевизия,радио....

От 26-ти февруари съм бил на даскало 3 дена само... сега, ако я удължат тая ваканция аз ще забрава да чета сигурно. Не че ми се ходи на училище де, ама може да ми навреди вече... :bgrin:.

Грешка... от 19 февруари не от 26-ти... баси то ше стане почти месец да не съм бил на даскало. :huh:

И аз се обадих хахаха :D

Айде честито :D А само не разбрах към е смисъла да ходим в петък, ама няма нищо, нека бъдем благодарни :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...