Jump to content
BulForum.com

"Monsters of Rock"


DeVoLvEr

Recommended Posts

На уебсайта на "Universum Entertainment" е пуснато официално съобщение за отмяната на планирания, широко обсъждан и доста амбициозен проект за многодневен метъл фестивал "Monsters of Rock 2006", който трябваше да се проведе от 1 до 9 август във Варна. То е както следва:

 

Скъпи фенове и групи на ІІ-я фестивал "Чудовища на рока в България" MONSTERS OF ROCK BULGARIA

 

За съжаление трябва да Ви съобщим, че ІІ-ят фестивал "Чудовища на рока в България" няма да може да се състои.

 

Кметът на град Варна, господин Кирил Йорданов, съвсем наскоро промени радикално известните ни приети условия на официалните власти и по този начин съзнателно провали мероприятието. Между другото той искаше да наложи забрана върху консумацията на алкохол по време на фестивала, както и да промени вечерния час по такъв начин, че мероприятието да не може да бъде проведено нормално и сигурно.

 

10-те месеца на усилен труд, организация и огромни разходи за реклама, телевизия, радио, преса, изпълнители и т.н. не впечатлиха кмета, нито го отказаха от намерението му.

 

Въпреки публичното писмено решение на Общинския съвет на град Варна, разрешаващо провеждането на Ч.Н.Р., то бе игнорирано, защото политическите борби за власт в общината изглежда са по-важни, отколкото да се направи нещо за града и хората.

 

Моля, изпращайте вашите оплаквания и предложения до град Варна: www.varna.bg.

 

Даваме си сметка, че и Вие сте също толкова разочаровани, колкото и ние; ние обаче искахме да организираме нормално и сигурно мероприятие, както ни бе обещано, за да предотвратим всякакъв хаос, безредие и щети за всички участници, в отговор на което последва и настоящият отказ.

 

Разчитаме на Вашето разбиране и още веднъж се извиняваме.

 

Естествено, ще Ви възстановим парите за всички билети, продадени за ЧнР, чрез www.eventim.bg.

През 2007 година ЧнР ще се състои в Албена и ние ще се опитаме да осигурим всички групи за планирания за 2006 год. ЧнР.

 

Ваш екип - Универсум Ентъртейнмънт

 

Уте и Неди Крос

 

www.monstersofrock.org

 

*******************************************************************************

*******************************************************************************

*******************************************************************************

 

При гостуването си в предаването "От другата страна" по радио "Варна" във вечерта на 26 юни ръководителят на "Universum Entertainment" Неди Крос разкри изключително интересна информация за предстоящия дългоочакван и първи по рода си у нас фестивал "Monsters of Rock".

Най-важната новина е, че ще бъдат пуснати билети за отделните дни, които ще са на цена между 30 и 35 лв. Билетът за всички фестивални дни остава на по-ниската цена 149 лв. Отпада намерението да се поставя рекорд на "Гинес", групите няма да свирят нонстоп, а от около 17 до към 4-5 ч. сутринта. Ето и приблизителното предварително разпределение на част от групите по дни:

 

3 август - MOTORHEAD, EDGUY, FEAR FACTORY, SOULFLY, U.F.O., KREATOR, OPETH

4 август - SAXON, VICTORY, U.D.O., OVERKILL, ANNIHILATOR, METAL CHURCH

5 август - SODOM, DORO, CARNIVORE, M.S.G., NEVERMORE, H-BLOCKX, Axel Rudi Pell, RAGE

6 август - MASTERPLAN, GAMMA RAY, CELTIC FROST, EKTOMORF, ORPHANED LAND, AMON AMARTH

7 август - PRIMAL FEAR, MORBID ANGEL, HOLY MOSES, CLAWFINGER

 

Въпреки информацията, че ANNIHILATOR отменят летните си концерти и напускането на вокалиста на MASTERPLAN Jorn Lande, според Неди тези две банди ще участват на фестивала и вторите - не с друг, а с Lande зад микрофона.

Строежът на фестивалното градче в близост до Аспаруховия мост във Варна ще започне след концерта на Paul Di'Anno и THE QUIREBOYS на 1 юли, скоро ще бъде изнесена и по-пълна програма на "Monsters of Rock 2006" по групи и дни.

Преди броени минути на официалния уебсайт на "Universum Entertainment" бе обявена цената по дни за дните на предстоящия фестивал "Monsters of Rock". Билетите за 1, 2, 8 и 9 август ще бъдат по 20 лв., а за периода 3-7 август - по 30 лв. Цените включват паркинг.

 

 

 

Сайтове за повече информация:

http://www.pro-rock.net/

http://www.monsters-of-rock.info/

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 92
  • Created
  • Last Reply

PSYCHOSIS като не можа да отиде при SLIPKNOT, SLIPKNOT ще дойдат при PSYCHOSIS!

След преживяванията на концерта на ILL NINO DISTURBED, ще си завърша музикалния оргазъм с любимата група :punk

Само KORN изпуснах, ама здраве да е.

 

 

Ще има ли групово ходене със съфорум-метал-маняци?

Link to comment
Share on other sites

Не мога да повярвам- най-голeмият подарък за рожденният ми ден, 5-ти август ще е една от най-любимите ми групи- Def Leppard!

Link to comment
Share on other sites

Да сме живи и здрави, за да отидем :punk. Там съм където и да е в рамките на България, никой няма да ме спре :punk :punk :punk :woot Ще се размажем, ей хора това ще бъде невероятно събитие, доживяхме и ние най-сетне такова "чудо". :D

Link to comment
Share on other sites

Абе не знам, но 6-ти август 2006 г. ще е паметен ден за БЪЛГАРИЯ:

 

6 август

MINISTRY

DIMMU BORGIR

IN FLAMES

MORBID ANGEL

SODOM

 

Само да не си изпълнят обещанието, ще има масови безредици :punk :punk :punk

Link to comment
Share on other sites

ИИИХАААААА. Гледам и не вярвам на ушите си както е казал един тв водещ :D . Малеееее ше се размажа хора :tongue!!!!Дано да не изкочи нещо неотложно :punk :woot :sayjin :devil :inqn B) ;) :music

 

ПП-Някои да знае нещо за нео метал фест???Кажете плс че ако има некаде ЛП маллеееееееее..........

Link to comment
Share on other sites

Абе тая група, която се пази в неизвестнот да не би да е Металика? Защото и аз дочух оттук-оттам, че можело да дойдат, пък и по принцип групата е заявила голямо европейско турне...

Link to comment
Share on other sites

3 август:

CLAWFINGER

FEAR FACTORY

H-BLOCKS

SLIPKNOT

SOULFLY

CHILDREN OF BODOM

Не само , че не е реално ами и ... Не знам. Просто смятам да си замълча. Дано да не сложат някаква невазможна цена на билететите и дано да нямам изпити тогава! За нищо друго не се моля! Slipknot BE PREPEARED! HERE WE COME!

Link to comment
Share on other sites

Билетите са по 50лв за ден или 160лв за всичко. Радвай се народе! Аз лично не съм особен привърженик на нито една от групите и няма да ходя, но моите любимци така и така нямат фенове особено много в България и няма да минат скоро, а и повечето вече се разпаднаха отдавна, така че ми остава да се радвам за вас поне...

Link to comment
Share on other sites

Ще издам още някои пикантни нещица около "Monsters of Rock", за който не е гледал Фрактура.

Пичовете завързаха някъв лаф, и говорейки за великия фестивал, който идва, единия пич каза, че всяка година шоуто ще става се по-изкъртващо, след което последва въпрос на водещия "Еми то токава следващите издания кво ще става? Аз направо не мога да си представя ?!?!". Гостите му отговориха, че имат желания да поканат за по другата година "скромни" групи от сорта на Iron Maiden, AC DC, Rammstein.

Само тези групи изплюха докато си лафеха.

Link to comment
Share on other sites

Оргазъм...

 

Само се надявам да не се изложим с посещаемостта, защото инак повече такива групи тук няма да видим. Този фест може да стана ежегоден, стига да се изсипят много хора. Всичко зависи от нас, даже да не харесвате чак толкова дадена група, идете, догодина ще огрее и вас!

 

 

 

\m/ CHILDREN OF BODOM, DIMMU BORGIR, IN FLAMES \m/

Link to comment
Share on other sites

Не се засягайте, но тва ми прилича поне на мен на Monsters of Shit. Поне аз не си падам по тоя стил музика и не мисля да давам 50лв (поне) само, за да ме "огрее" другата година...

Link to comment
Share on other sites

Не се засягайте, но тва ми прилича поне на мен на Monsters of Shit. Поне аз не си падам по тоя стил музика и не мисля да давам 50лв (поне) само, за да ме "огрее" другата година...

мерси ;)

Link to comment
Share on other sites

даже да не харесвате чак толкова дадена група, идете, догодина ще огрее и вас!

\m/ CHILDREN OF BODOM, DIMMU BORGIR, IN FLAMES \m/

 

 

Не в публичен дом, ами в някоя тъмна уличка да те огрее дано...ама така хубаво да те огрее, че да ти държи топло до по-следващата Коледа.

Кой дявол те кара да пишеш тук, като не си падаш по този стил музика???

 

погледнете по-долу

Link to comment
Share on other sites

Трупа постчета момчето бре :-) Поне да каже ква музика харесва, че да сме наясно де да го пратим.

 

По темата - ейй на дърти години ша доживеем и ние такова нещо в БГ. :-)

Някой спомена нещо за Manowar - тва от де го чу? Питам щото са ми една от най-любимите групи и ако дойдат наистина....

Link to comment
Share on other sites

Всъщност Меноуар имат ли нещо общо със Щатите, те май са си Германци? И кой е споменавал (понеже не съм гледала Фрактура), че групата Х, ще е от Щатите. А иначе дано не останем само с напразни надежди, както много хора си мислят: "Все пак се намираме в България". :punk :punk :punk

 

EDIT: @scarred, ;) да си жив и здрав. И все пак, аз не съм те заяждала нали? Можеше и ти да не го правиш! И да съм твърдяла със 100% сигурност, че са Германци? Айде докажи ми, че се Американци де със 100% сигурност, да не си светил на майките им, като са ги правили?

EDIT2: @scarred доверие на себе си и на майка ми ;) "Някой да ти иглежда да е немец ?" Е, сигурно аз лесно паля. :D :beerchug

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...