Jump to content
BulForum.com

За Луната!

CTAH4O

Recommended Posts

Чух,че днес около 10-11 часа Луната ще е много голяма.

И това явление ставало веднъж на 20 години.

Засега не се вижда нищо :blink:

Вие такова нещо да сте чули или прочели някъде?

Да де... по-близо имах предвид :P

Утре е денят на страшния съд. Съветвам ви да изживеете оставащите 23 часа и 4 минути както по добава :devil .

VMS said:
Утре е денят на страшния съд. Съветвам ви да изживеете оставащите 23 часа и 4 минути както по добава :devil .

Айдееее.... нощна ша карам :bgrin: нищо не се вижда ...

Ооо дано е красиво . Аз ще съм на морето утре и се надявам да има добра видимост ... ако не забравя може и да щракна някоя и друга снимка ;) . А явлението от какво е породено ?

.:добавка:. последно кога е ?

Апф ... плановете за снимки на явлението на морето нещо ... :zzz . Жалко

danio said:
По новините от 22часа казаха че ще е тази нощ.Веднага погледнах но нищо не се вижда от облаците.

Мда. Прав си, и аз го чух. Сигурно ще е супер яко ;). Ако се вижда много добре мога да снимам няколко пъти и после да ги upload-на :)

VMS said:

Отдайте се на разюздан групов секс, защото ще ви е за последно!

аз видях! прошепна слепецът :)

не аз наистина забелязах че луната е по едра ама след това разбрх защо и наистина имаше мноо облаци :(

BuFu50 said:
аз видях! прошепна слепецът :)

не аз наистина забелязах че луната е по едра ама след това разбрх защо и наистина имаше мноо облаци :(

И аз видях. Имаше малка разлика ;). Жалкото е, че не можах да си намеря GSM-a да снимам :(.

ABIDE said:
Аз пък в сряда я видях бая голяма. Чак ми осветяваше стаята.

Спестил си няколко стотинки за електричество...

Абе който видял - видял. Който не се е уредил след 20 години пак ще има тая възможност. Каквото било било.

Lord_Gudo said:
Виде съ по пътя от Стара Загора насам се виждаше но па чак толкова голяма ... тц

Ама на екватора ще да е била доста по голямка. И той по близо и тя... Пък ако отидете на нея, ще е още по-голяма :P

mIRCata said:
Пък ако отидете на нея, ще е още по-голяма  :P

Тя няма да се вижда тогава бе :bgrin:

Сега се сетих за един виц, дето се срещнали 2-ма пияници и единия попитал абе ти колко луни виждаш бе? Другия се почесал по главата, поогледал се и казал:

- На кой ред?

star_net said:
to luna dobre,ami 6te imali varkolatzi,nali izlizali v podobna obstanovka da kliopat :lol:

Ааа то отдавна няма вече, изловиха ги и ги затвориха в градския кучкарник и сега като дойде някой чужденец на лов в БГ и му пускат по един-два да има кво да обстреля! :) Щото пък истинските вълци горките измряха от глад, щото се конкурират за месото с ромското население....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...