Jump to content
BulForum.com

Mahat Bobi Turboto


san4o-pans

Recommended Posts

НАЦИОНАЛНА ТРАГЕДИЯ!

 

Ако това е вярно и не го подлагаме на съмнение (информацията) то най-вероятната причина за възможното падане на рейтинга е от "простащината" на Боби, която независимо, че е очарователна може да не се харесва на по-старите зрители на предаването. Обаче, според мен зрителската аудитория на "Сблъсък" е изключително от млади хора. Заради манията по Боби много хора започнаха да гледат неделното шоу на bTV. Вярно е, че много хора гледа само него, но неимоверно печалбата от него беше голяма. Сега загубата ще е още по-голяма.

 

С нетърпение очаквам да видя следващите скечове на "Бобара" дали ще съдържат нещо по адрес на "Сблъсък".

Link to comment
Share on other sites

Spored men prawilno sa go mahnali, prosto horata ne iskat takawa tochno auditoria, deto gleda i se kefi na niakaw maloumnik i posle ne im gleda shouto.

 

Az nito Sblusak gledam, nito Turboto, taka che nito sha ma zaboli ot "zagubata", nito se radwam na neia. Gledal sum niakolko puti kolkoto da znam za kwo stawa duma... zatowa si pozwoliawam da se izkaja.

Prosto awtorite na predawaneto sa go prawili s edna cel i sa reshili da che moje bi mnogo e wzelo da se otkloniawa ot neia s uchastieto na tozi pich.

Kat si naprawi swoe shou - gledaite samo nego i se radwaite.

Link to comment
Share on other sites

Боби без Сблъсък да, но Сблъсък без Боби не. Тва е направо трагедия. Интересно ми е мнението на ZGAN. Май и той имаше нещо общо с него само да изровя снимките и ще видите малко компромати.

Link to comment
Share on other sites

Предаването ве4е няма де е същото.Колкото и водещите да се правят на интересни не им се полу4ава както на Боби.

Интересно ми е мнението на ZGAN. Май и той имаше нещо общо с него само да изровя снимките и ще видите малко компромати.

Е това ве4е ще е интересно :woot

Link to comment
Share on other sites

Turboto SUX big time. Ne razbiram kakvo namirate v tova niakoi da pravi diva prostashtina. Nito e trudno za izpalnenie nito e interesno nito e neshto nevijdano nito nishto. Edna obiknovena typa prostashtina. Spored men goliamata mu auditoria moje samo da se zasrami no tova si e moe mnenie i nikoi niama da se zasrami realno. Dobre praviat che go mahat-taka i taka predvaneto izprostia prekaleno mnogo. Neka otpusnat malko.

Link to comment
Share on other sites

abe tez ne sa hora nqmat gram akul v glavite :wir ... a se mislqt za mnoo open pak kakvi budali izleznaha ... sq shte ostanat da gi gledat samo onez babki i dedkovci koito gi psuvaha po telefona ... shto se otnasq do tva che shte ima samostoqelno shou sam za i s krakata daje onez dvamcata shte ostanat s prast v usta ... ama tqhna si ralota koi za kvoto e uchil v kraina smetka te si znaqt kak shte im ottarva poveche dali s bobi ili bez nego ... da se spasqvat :D

Link to comment
Share on other sites

Mi da go mahat toq oligar  :sick  :sick  :sick.Nakoi mu puka!!! Az i bez tva ne gledam taq tapotiq 6toto nemoga da stana tolkova rano :D:D:D

То не 4е аз ставам,ама за такива като нас има повторение от около 12:00 4аса

ве4ерта :P

Link to comment
Share on other sites

Еееее много жалко зая Боби аз много му се смях на простотиите но сега ше ми е малко скучно неделята-аз само зарат него гледах сблъсък :( :cry

Link to comment
Share on other sites

Тоя пич се изтърка идейно, не че е показвал нещо де. А когато нещо се изхаби идейно логично е да изчезне.

Дам много съм съгласен с теб!

В началото беше интересно да се зяпа, имаше и някои ориганални работи-като онова с матрицата например, но последните които съм зяпал бяха тъпички.

Според мен Боби Търбото няма да направи нищо ако направи сам предаване. Според мен чудесно се вписваше в Сблъсък.

А ако трябва да изкажа мнение за самия Сблъсък и той самия вече доста позатапя. Много глупави им станаха темите, а и това дето смятат да го правят примерно някакви комшии са скарали и да ходят в Сблъсък да се разправят, ще е върха на глупостта. Все едно гледаш махленското събрание на входа...

Аз лично вече не си правя труда да го гледам изобщо.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...