stefan Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Трябва ми такова животно, някой ако може да ме снабди ще го почерпя някоя биричка или ще му дам да се почерпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Трябва ми такова животно, някой ако може да ме снабди ще го почерпя някоя биричка или ще му дам да се почерпи <{POST_SNAPBACK}> sorry за офф топика ! но ще ми кажеш ли кфо е тфа ве Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 boot disk, ама без да искам го написах на кирилица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Трябва ми такова животно, някой ако може да ме снабди ще го почерпя някоя биричка или ще му дам да се почерпи Ако потърсиш във форума ще намериш точно 10 теми с подобни заглавия. Ето например последната. И май в другия раздел трябваше да пишеш, щото тези неща не се купуват, а се дават. Едит: Значи ти трябва за някой друг, щом нямаш флопи. Може да си я изтеглиш от тук, да я качиш на диск и друг с флопи да ти я прехвърли на дискета. А ако толкова не ти се занимава...ела към центъра, ще пием бира и ще ти дам дискета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Може би не съм го написал ясно Трябва ми някой да ми направи такава дискета и да ми я даде, защото флопито одавна го изхвърлих Така че темата си е точно на място Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 stefan, аз имам и мога да ти е направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Цена няма да имаш ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Виж тук. Може да намериш нещо полезно EDIT:Опааа, съжелявам, но го напиши и в първия пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Искам някой да ми даде това на снимката пич, чети преди да пишеш...много добре знам как да си я направя, просто нямам флопи. По-ясно от това незнам как да го кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Ot koi kvartal si ? Az imam podobna disketa pravena li4no ot mene ako iskash moga da ti napravq kopie samo trqbva da si vzemesh druga prazna disketa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Не се мъчи, с дискета. Аз имам image на тази дискета и съвсем спокойно се бърнва на бланк ЦД и си буут-ваш после от ЦД-то в чист Win98 ДОС Заповядай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Аха ама на античния пентиум на 100 мегахерца няма как да му обясниш, че искаш да буутне от цд Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Аха ама на античния пентиум на 100 мегахерца няма как да му обясниш, че искаш да буутне от цд <{POST_SNAPBACK}> Няма какво да се занимаваш иди в най - близката зала и ще ти направят , тук кат гледам няма да я бъде П.С Ако те устройва петък имам работа към университета мога да ти направя там Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Трима отзивчиви колеги се обадиха вече, утре ще я взема дискетката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.