Jump to content
BulForum.com

вин98 буут дискета

Recommended Posts

Трябва ми такова животно, някой ако може да ме снабди ще го почерпя някоя биричка или ще му дам да се почерпи ;)

sorry за офф топика ! но ще ми кажеш ли кфо е тфа ве :confused :huh: :confused :confused :confused

Трябва ми такова животно, някой ако може да ме снабди ще го почерпя някоя биричка или ще му дам да се почерпи ;)

Ако потърсиш във форума ще намериш точно 10 теми с подобни заглавия. Ето например последната. И май в другия раздел трябваше да пишеш, щото тези неща не се купуват, а се дават. :)

Едит: Значи ти трябва за някой друг, щом нямаш флопи. :P Може да си я изтеглиш от тук, да я качиш на диск и друг с флопи да ти я прехвърли на дискета. :)

А ако толкова не ти се занимава...ела към центъра, ще пием бира и ще ти дам дискета... :beerchug :D :laughing:

Може би не съм го написал ясно :) Трябва ми някой да ми направи такава дискета и да ми я даде, защото флопито одавна го изхвърлих ;) Така че темата си е точно на място

diskette%202%20kl.jpg

Искам някой да ми даде това на снимката пич, чети преди да пишеш...много добре знам как да си я направя, просто нямам флопи. По-ясно от това незнам как да го кажа.

Аха ама на античния пентиум на 100 мегахерца няма как да му обясниш, че искаш да буутне от цд :)

Няма какво да се занимаваш иди в най - близката зала и ще ти направят , тук кат гледам няма да я бъде :) :D

П.С Ако те устройва петък имам работа към университета мога да ти направя там :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...