Jump to content
BulForum.com

Agile

Members
 • Content Count

  695
 • Joined

 • Last visited

About Agile

 • Rank
  Гуру
 • Birthday 06/12/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Картата работи чудесно, перките не са разтракани, няма гаранция. Причина за продажбата е, че се сдобих с по-мощна. Примерни снимки: Примерен линк с ревю на моделът: https://www.gpureport.cz/recenze/158-inno3d-ichill-gtx-1070-ti-x3-v2/inno3d-ichill-gtx-1070-ti-x3-v2-recenze-testy.aspx?article=158&page=1 Лепенките на две от перките започнаха да се разлепят и при опит да ги сваля се прокъсаха, но това е само естетически проблем и перките функционират напълно нормално. Цена: 420лв. Приемам и бартер за 2x8GB DDR4 @3200MHz с доплащане. Може да ми пишете на лично или да се чуем на телефон О88З 59З269
 2. Здравейте, Продавам PlayStation 3 -> 4-та генерация слим, модел CECH-2003A 120GB. Не съм приви собтвеник и до колкото съм информирам е била отключвана с JTAG(каквото и да знaчи това). Има качен MultiMan и software-а е версия 4.76. В момента са инсталирани Mk9, Inustice, Tekken Tag и давам допълнително оригинален диск "DmC Devil May Cry - Essentials". Кък конзолата има два JoyStick-a - един черен(оригинален) и един сив(не съм сигурен дали е оригинален, но не намирам разлики в качеството) в добро състояние, HDMI кабел, захранващ кабел и два кабела за зареждане на джойстиците. Причина за продажбата е, че не я използвам и събира прах. Беше купена с идеята да играем в почивките на работата, но смених работата и сега няма с кой да се забавлявам на нея :). Цена: 160лв. Предимство за хората от Пловдив, като може да се тества на място при вас. Може да ми пишете на лично или да се обадите о88з 59З269. Поздрави!
 3. Продавам: 1. Asus GTX 560 1G(ENGTX560 DCII OC/2DI/1GD5) - 70лв. Картата е много запазена, перките са в добро състояние. Няма окомплектовка. Линк с детайли за картата: https://www.asus.com/Graphics-Cards/ENGTX560_DCII_OC2DI1GD5/specifications/ 2. Sapphire 280X Toxic(TRI-X R9 280X 3G D5) - 230лв. Моделът(Part Number: 11221-01) е с честота 1150MHz на ядрото и с почти чисто нови перки(ползвана е с друг по-малък охладител - Gelid ICY VISION-A, че с този не се събира във всяка кутия). Линк с детайли за картата: http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=A70D30F5-C1A1-4D75-91B0-29C4DA612103&lang=eng Много запазена, но няма окомплектовка. Един бърз тест на FireStrike без OC на картата: https://www.3dmark.com/3dm/25700667 Хората от Пловдив са с предимство. За други места изпращам с Ек**т за сметка на купувача. При интерес и въпроси пишете на лично.
 4. много умници се навъдиха тука защо си мислите че сме мазухисти не мислите ли, че може да има друга причина поради която седя още при тях като например че ми остава още 3 месеца до края на годината за която съм платил и че в момента немога да си позволя да сменя доставчика или челта е само да трупаме постове и да се показваме колко сме добре и колко сме напред с материала а ния балъчите сме преебаните аре със здраве
 5. Имам един въпрос към нашите така уважавани модератори: Значи прочетете си отново правилата и ми кажете възможно ли е да бъда сакциониран по 12-та точка при условие, че този който предлага стоката съм аз и коментирам исканата от мен цена, а не развалям търговията на някой човек без да искам да закупя стоката му? Също така виждам, че за две седмици два модератора ми слагат warn без да имам какъвто и да е било смисъл от него, като лично аз го считам за проблем от личен характер, защото съм влизал в преракания и с двамата и те просто си показват зъбките, при положение, че членувам в още 5 форума 3 от който са многоуважавани хардуерни международни форуми такива пристрастия и комплекси там няма! Също така преди време можеше да се пише "PM", след време това беше забранено и един приятел направо захапа 40% warn за този цитат в стара тема още от преди нововъведените правила, не мислите ли, че това е малко наглно от ваша страна ?! Ако ще се зъбим дайте да се видим пък да видим кой с колко зъба ще остане, защото в реалния живот не можете да ми запушите устата с някви си наказания тип детска градина.
 6. Абе чайник ти защо си пингваш твойто IP и ми ревеш !!! Аз примерно си си махам мрежовия кабел и пак си пингвам мойто IP и нямам нито един лаг, дроп, слак или каквтото и да е било(обаче не ползвам кабелен модем), което показва, че кошницата ти(и модема) е много зле и трябва да си оправиш бозата + кабелните модеми често си имат своите проблеми и трябва да си "почиват докато не ги ползваш . По принцип като проверяваш за връзката си пингваш гейтуей(gateway) адреса, не твоя, но като гледам при теб колко ти е зле направена бозата и мрежата и там ще имаш същите проблеми, преинсталирай си кошницата и виж нямаш ли някой друг червек преди това .
×
×
 • Create New...