Jump to content
BulForum.com

Удряли ли сте жена?

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply
  Mr_Vain said:
А какво е лов в преносен смисъл!?

ей това

Aggressiv said:
Ами принципно си представи, че обожавам разнообразието в секса и най - вече с различни жени

Айде и ловците били комплексари и отрепки....това е спорт колега, при това страхотен спорт, това, че ти не го разбираш или че ти е против разбиранията не значи, че хората, които го практикуват са комплексари и отрепки ! Ти най-големия мъж се изкара! Риболова сигурно и той е спорт за псевдомъже и утрепки, защото трепем рибките...Сигурно си и вегетарианец...хрупай си там тревичките и стига обижда хората...

Aquila said:
" хора" :lol:  :lol:  :lol:

Днес какво ви става на всички , да няма магнитни бури, че само епитети и нападки се използват, научете се да приемете позицията на другите без да го окичвате с един милион епитети. Щом лова на жени е в рамките на общоприетите норми не виждам какъв е проблема :excl:

Aggressiv said:
Днес какво ви става на всички , да няма магнитни бури, че само епитети и нападки се използват, научете се да приемете позицията на другите без да го окичвате с един милион епитети. Щом лова на жени е в рамките на общоприетите норми не виждам какъв е проблема  :excl:

Като гледам въобще нечетеш какво са писали другите преди да им отговаряш (и не само тук)

Aquila said:
Като гледам въобще нечетеш какво са писали другите преди да им отговаряш (и не само тук)

Koe сега не съм написал където му е мястото, айде обоснови се, че нали съм тъпанар и малко бавно ми стига до централното ;)

Трябва да стигнем до това кое за нас се брои за жена ....

Пример: имал съм няколко даскалки които МАЛКО бяха далеч от същноста си и с густо бих ги залепил на пода. А сега примерно приятелка, гаджето, бъдещата жена ... не тряя и с пръст да се пипат !!! Някои хора по този начин избиват комплекси и показват силата си особено тези които са били малтретирани като деца ...

back to the topic

ми то и аз до сега не съм удрял жена

но толкова пъти ми се е искало

изобщо ако некоя е на грешното място в грешното време и наистина си го заслужава бих я ритнал в кръста ,но само след като разбере за кво

никога не съм удрял момиче мисля и за напред да е така :)

момичетата тряя се обичат или вообще да не ти пука за тех а не да се бият

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...