Jump to content
BulForum.com

Как да покажем на едно момиче, че го обичаме?

Recommended Posts

DON_CHEFO said:
Много лесно можеш да накараш една жена да каже "обичам те" Значи става така спираш си най-небрежно S-класата пред нея Слизаш с костюма нa Версаче и останалото е найна работа тя сама ще ти влезне в колата След това вече се оправяш както можеш

Е може ли да сте чак толкова заблудени..значи... :angry:

Ше ми се появи костюмар..аз съответно трябва да зацепя..че "парцалчето" е на Версаче.. -слабо ме интересува...далеч по-секси са "надрусаните" панталони.... и свежарския вид въобще...

С-класа...Йееек!!! :wacko:

Предпочитам мотор...,а да...непонасям пистовите ...играчки ;)

Но и всичко това на куп...не би ме накарало...да кажа "Обичам те"

Твърде съкровено е...

По-горе,ти не говориш просто за жените...а даваш пример..с евентуалната реакция на някоя "патка"...

Е,извинявай... :angry:

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply
  DON_CHEFO said:
Много лесно можеш да накараш една жена да каже "обичам те" Значи става така спираш си най-небрежно S-класата пред нея Слизаш с костюма нa Версаче и останалото е найна работа тя сама ще ти влезне в колата След това вече се оправяш както можеш

Съгласен съм,но така се гонят само мастии за временно ползване.

То зависи и кво търсиш де :tongue

AuReOluS ако продължаваш да пишеш с удебелен текст ще те накажат-само ти казвам :rolleyes:

DON_CHEFO said:

ти сериозно ли??? :confused

DON_CHEFO said:

Да бе,ти сериозно ли?!?! :confused Каква логика само какво чудо.... :blink: Я малко си развихри фантазията и си припомни,че на тоя свят има ВСЯКАКВИ ХОРА!РАЗЛИЧНИ! :wacko: И естествено,поредната тема,в която се получава спор ф/м. :wacko: Не сте прави ей,не съдете всички жени,по ония леките и простите :angry:

intense said:
И естествено,поредната тема,в която се получава спор ф/м. :wacko: Не сте прави ей,не съдете всички жени,по ония леките и простите :angry:

Ти всеки път май го търсиш този спор ;) С такова впечатление съм останал :D

Според мен човека се пошегува и сега гледа как реагираме ;) То ясно че винаги ще си има патки на които мислят че могат да го карат така (паразитирайки) цял живот - е да ама е до време и всичко си има цена: въпросът е кой я плаща :devil

Доста отклонения от темата...

Иначе въпроса не темата не е много правилен. Поне от моите лични наблюдения първо самия ти трябва да осъзнаеш, че обичаш дадено момиче. Чисто и просто идва момента, в който просто си даваш равносметка от колко неща си се отказал за да бъдеш с нея и колко много си се променил заради нея. Това вече е нормално да навежда на мисълта, че тя значе нещо повече.

Дали трябва нещо повече да се показва? На смото момиче също и става ясно за всичко това и единственото, което остава е да и го кажеш.

Иначе с Мерцедеса най-много да си искараш перфектна вечер в някой хотел с "работарките" пред х-л България. :D

DON_CHEFO said:

Hahahahaha........da be!Az bih go ritnala v ta6acite ako ne e s ohrana :devil :devil :devil No e fakt 4e nqkoi zabludeni muje naistina go pravqt,maina i si mislqt 4e 6te im se otvori para6uteca........

P.S.Mom4eto se e opravilo s madamata si i mnogo se radvam 4e moite savet4eta sa mu pomognali :rolleyes:

aph3x said:
Ти всеки път май го търсиш този спор ;) С такова впечатление съм останал :D

Според мен човека се пошегува и сега гледа как реагираме ;) То ясно че винаги ще си има патки на които мислят че могат да го карат така (паразитирайки) цял живот - е да ама е до време и всичко си има цена: въпросът е кой я плаща :devil

Е,че като е ясно :huh: :) Аз лично тоя спор го виждам навсякъде :D

А защо не,един от начините да се покажат чувствата по много прост и сладък начин....подарете цветя,ама поднесени с любоффф :love :rolleyes:

intense said:
А защо не,един от начините да се покажат чувствата по много прост и сладък начин....подарете цветя,ама поднесени с любоффф  :love  :rolleyes:

intense, я погледни най-горе! Да, да точно там! Какво пише?! ;)

fluffy said:
Abe skoro nqma da e 6toto mujete gi e strah ot jeni,koito znaqt kvo iskat,koito sa nezavisimi i ustati.................obre4ena sam...............

za6to taka misli6? moqta priqtelka puk e to4no takava i si se razbirame mnogo dobre! :music

1. 6tom znae kakvo iska/ili pone taka si milsi/ znasi ima ne6to v glavata i sled izvesno vreme 6te se seti i kak da go postigne!@

2.nezavisimi: moje da se opravq sama! / i taka trqbva! Po-golqmata 4as ot xorata tuk sa mladi /15-24 primerno/ i sega6nite ni vrujki nqma da budat nito ppurvite nito poslednite! taka 4e .....

3.ustatite!? mxz, zavisi v koe znacenie na dumata USTATA!? ako e v tova 4e drukna vreli nekipeli i t.n. ne e xubavo, ama ako e v smisal 4e e i se4e pipeto i 4e ne e kato nqkoi PUN, s koito ne moje6 edna duma da si kaje6 e super! :rolleyes:

if_pif said:
ama ako e v smisal 4e e i se4e pipeto i 4e ne e kato nqkoi PUN, s koito ne moje6 edna duma da si kaje6 e super!

Подкрепям те! Веднъж на една среща 7 часа съм говорил 85-90% само аз. :angry: Както и спичам понякога.. е много гот когато съответното момиче несъзнателно ми "помогне" така да се каже .. и разговора си продължи. Така разбирам кога тя има интерес да си общува с мен. Ако усетя че няма.. се примирявам че ми е нещо.. неспулочлив опита и .. надалеч защото вече тръпки ме побиват от хора за които на които давам всичко по силите си и нищо..

Така че.. резултатът е: като не съм ви интересен.. бегайте че.. газим :devil

aph3x said:
Подкрепям те! Веднъж на една среща 7 часа съм говорил 85-90% само аз.  :angry: Както и спичам понякога.. е много гот когато съответното момиче несъзнателно ми "помогне" така да се каже .. и разговора си продължи. Така разбирам кога тя има интерес да си общува с мен. Ако усетя че няма.. се примирявам че ми е нещо.. неспулочлив опита и .. надалеч защото вече тръпки ме побиват от хора за които на които давам всичко по силите си и нищо..

Така че.. резултатът е: като не съм ви интересен.. бегайте че.. газим  :devil

абе къде се извъдихте толкова приказливи всички бе :P все попадам на някви шльоковци,за които говоренето си е цяла клизма :sayjin

farrell said:
абе къде се извъдихте толкова приказливи всички бе :P все попадам на някви шльоковци,за които говоренето си е цяла клизма :sayjin

Ха-ха (нали не трябва да го приемам лично ;))

Не забравяй и друго важно нещо: зависи от броя на бирите:

Цъкни тук :о)

DON_CHEFO said:

@DON_CHEFO е голям !!! Много си прав батка ся верно че така правели "леките" и простите жени че то почти всички са такива ... (тези които са физически много зле и завиждат на "леките" и простите и се стремят и те да бъдат такива като се държат като тях но с хора от по-ниска ценова класа ;) следователно те се превръщат в "леките" и простите жени които спомена intense и от там следва че почти всички са такива :) ) ... Логика за милиони !

Lord_Gudo said:
@DON_CHEFO е голям !!! Много си прав батка ся верно че така правели "леките" и простите жени че то почти всички са такива ... (тези които са физически много зле и завиждат на "леките" и простите и се стремят и те да бъдат такива като се държат като тях но с хора от по-ниска ценова класа ;) следователно те се превръщат в "леките" и простите жени които спомена intense и от там следва че почти всички са такива :) ) ...  Логика за милиони !

Нека отбележа че автоматично си навлече гнева на intense :devil

Истината е че винаги има изключения, ако не беше така сега нямаше да губя време пишейки тук във форума а щях да събирам парички (от закуски) за нова S класа. Така де.. средата налага и поведението :rolleyes:

aph3x said:
Ха-ха (нали не трябва да го приемам лично ;))

Не забравяй и друго важно нещо: зависи от броя на бирите:

Цъкни тук :о)

beer's good for me-мноо ясно :punk

ела да видиш,колко точно е good :punk

EDit: пък и на кой изобщо му трябва да му казват или още повече да му доказват ,че е обичан :confused

farrell said:
EDit: пък и на кой изобщо му трябва да му казват или още повече да му доказват ,че е обичан :confused

Мисля че всеки има нужда от щипка любов ;)

aph3x said:
Мисля че всеки има нужда от щипка любов ;)

щипка може би да-то си личи

но чак пък да му доказват :confused

абе животно съм ,знам,ама все пак :ghost

adski OFF...

tova momiche shte me ubie...

nikoq ne moje da me nakara da mi kipne taka...

Edit:ai po temata...

mi kak...obi4aite q...to si lichi...:)

Yorikkk said:
Edit:ai po temata...

mi kak...obi4aite q...to si lichi...:)

Така си е, прав си ;)

Има и един друг начин: използваме някой форум за да й го кажем:

intense, обичам те, ти си жената на моя живот :devil

aph3x said:
Така си е, прав си ;)

Има и един друг начин: използваме някой форум за да й го кажем:

intense, обичам те, ти си жената на моя живот  :devil

w0w може ли да ви бракувам :P

Aggressiv said:
w0w може ли да ви бракувам  :P

Не, всъщност да кажеш подобно нещо по какъвто и да е друг начин (освен очи в очи) е едно от най-глупавите неща според мен. (това ако трябва да съм сериозен)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...