OutSider Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 А някой може ли да ми намери песента от рекламата на Делта за оня сладолет Kiss Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Добър вечер добри хорица! Много ще съм благодарен ако някой може да ми намери саундтрака на "Hotel Rwanda" или "Хотел Руанда". Благодаря предварително!!! <{POST_SNAPBACK}> ed2k://|file|OST-Hotel_Rwanda-CD-2005-gnvr.rar|73146170|AC5FD90CCDB527400EDC34909FBFA643|/ David Gray - White Ladder <{POST_SNAPBACK}> ed2k://|file|David%20Gray%20-%20White%20Ladder%20-%20VBR%20LAME%20EAC%20(thedonga).rar|86445946|5FC6E3C17F099F4C41A830222D6C1562|/ looking 4 faithless ft estelle-why go <{POST_SNAPBACK}> http link Някой ако има Jonny Lang - Red light, ще съм много благодарен!!!! <{POST_SNAPBACK}> ftp link rob thomas-lonely no more <{POST_SNAPBACK}> http link Schiller-Seen it all Няма я в mp3.com.hk Някой може ли да ми помогне <{POST_SNAPBACK}> http link izviniavaite 4e napravix moia si tema za mp3kata koiqto tarsex no poneje sam novobranec ne biax pro4el o6te pravilata za sazdavane na tema za mp3. molia niqkoi da mi dade link za Linkin Park i nai-ve4e za pesenta Numb/Encore pls <{POST_SNAPBACK}> http link - там би трябвало да я има Някой може ли да намери:Kanye West - Diamonds From Sierra Leone Много яка песен (и клипа е луд) <{POST_SNAPBACK}> http link Ако може да ми кажете от каде мога да си намеря едни стари хитове.Никъде ги няма.А те са:Tina Cousens - Forever,Loona - Mamboleo,Shanks&Bigfoot - Sweet Like Chocolate,Giry Halliwell - Mi Chico Latino <{POST_SNAPBACK}> Loona-Mamboleo Shanks&Bigfoot-Sweet Like Chocolate Geri Halliwell-Mi Chico Latino Tina Cousins-Forever ... и давай точните имена на песни/изпълнители Момчета,трябват ми следните песниLucie Silvas-What you're made of Michael Buble-Home Michael Buble-Feeling good Edwyn Collins - A Girl Like You Благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> пич, като ти гледам аватара и се чудя дали да ти помогна за тея песни .... ама нали съм добра душа, ще видя какво мога да направя Търся албума на Tony Aiomy & Glenn Hughes - Fused <{POST_SNAPBACK}> ed2k://|file|Iommi.Hughes.-.2005.-.Fused_by_rmaestrali[WWR].rar|69049805|196C68F3DE2A6D88DF86299014F389D9|/ Tarsq pesen koqto e tehno variant na pesennta ot Flashdance Flashdance- Irene Cara - What a feeling Dosta chesto se varti po radio FRESH za sajalenie ne znam poveche mersi predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> това ли е оригинала? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 James Blunt - You're Beautiful ?????? Някой? Моля? <{POST_SNAPBACK}> http link Момчета,трябват ми следните песниLucie Silvas-What you're made of Michael Buble-Home Michael Buble-Feeling good Edwyn Collins - A Girl Like You Благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> Lucie Silvas-What You're Made Of Michael Buble-Home Michael Buble-Feeling Good Edwyn Collins-A girl like you (то това го имало и тук) Lil Jon ft. Trillville - Neva Eva плс <{POST_SNAPBACK}> Trillville feat. Lil' Jon-Neva Eva Liverpool Express - It's a beautiful day <{POST_SNAPBACK}> Liverpool Express-Its A Beautiful Day Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 защо не мога да ги сваля Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Кой сега е номер 1? samkijot e номер 1!!!!!!! Благодаря.....тва парче ме кефи максимално!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 защо не мога да ги сваля <{POST_SNAPBACK}> а бе, нещо apache-то ми се ебава от няколко дни и не мога да разбера каква е причината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Liverpool Express-Its A Beautiful Day <{POST_SNAPBACK}> Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluelemon Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Значи тук ще може да помогне само някой който е гледал Кралицата на прокълнатите Интересува ме такъв тип музика като тази когато Лестат свиреше на една цигулка с циганката и баща и на плажа. Това може би е някаква циганска музика, но румънска ли е ква е незнам. Много яко се получава така две цигулки и другото мисля някаква китара ли е лютня ли е незнам. Ако някой е слушак нещо подобно, но цял албум или поне повече песни ще съм благодарен да сподели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Значи тук ще може да помогне само някой който е гледал Кралицата на прокълнатите Интересува ме такъв тип музика като тази когато Лестат свиреше на една цигулка с циганката и баща и на плажа. Това може би е някаква циганска музика, но румънска ли е ква е незнам. Много яко се получава така две цигулки и другото мисля някаква китара ли е лютня ли е незнам. Ако някой е слушак нещо подобно, но цял албум или поне повече песни ще съм благодарен да сподели. <{POST_SNAPBACK}> http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detai...=music&n=507846 намери си soundtrack-a към някой специализиран сайт и чети коментарите за него. там обикновено хората "си казват" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapSs Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 [ed2k://|file|Iommi.Hughes.-.2005.-.Fused_by_rmaestrali[WWR].rar|69049805|196C68F3DE2A6D88DF86299014F389D9|/ за съжаление линка не работи но мерси все пак за усилието btw съм привърженик и на РоМа Eдит: Търся и Албуми на Exodus без Tempo Of The Damned 2004 и Another Lesson In Violence 1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 търся една песен на the cranberries- how ако някой ми даде линк, ще съм му много благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 [ed2k://|file|Iommi.Hughes.-.2005.-.Fused_by_rmaestrali[WWR].rar|69049805|196C68F3DE2A6D88DF86299014F389D9|/ за съжаление линка не работи но мерси все пак за усилието btw съм привърженик и на РоМа Eдит: Търся и Албуми на Exodus без Tempo Of The Damned 2004 и Another Lesson In Violence 1997 <{POST_SNAPBACK}> значи линка си работи, но ти трябва програма за него - eMule или eDonkey тук е обяснено на bg за първата. за Exodus -> ftp link (и го имайте в предвид този сървър за по-нетрадиционни неща. де факто т'ва е старото mp3.online.bg - навремето малко бяха с толкова богат архив, като този) п.п. ама в англия си объркал отбора Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 търся една песен на the cranberries- how ако някой ми даде линк, ще съм му много благодарен. <{POST_SNAPBACK}> http link (ще трябва да пусна един ftp server, ако тоя продължава да прави проблем) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceansoul Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Някой може ли да изрови песнички на Mother Love Bone, pleazzzzzzzz! А също и албумите на Smashing Pumpkins до 98-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Някой може ли да изрови песнички на Mother Love Bone, pleazzzzzzzz! А също и албумите на Smashing Pumpkins до 98-а. <{POST_SNAPBACK}> хм, все си мислех, че някой (GeorgiK, ако не се лъжа) беше ги качвал на стария warez, но ги няма и все пак: Mother Love Bone - ftp link за Smashing Pumpkins .... ще потърся, въпреки че и те ми се струва, че ги имаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportboy Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Помагайте PLS. Търся една песен на Enrico Caruso - Te voglio bene или Ti voglio bene. Много ще съм ви благодарен!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceansoul Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Голямо благодарско samkijot Аз GeorgiK го питах за разни работи на ПМ, но не ми е отговорил. Може би няма време или не му се занимава, не знам. А на Smashing Pumpkins е останал само един двоен best, ама мисля че и преди на warez-a ги нямаше старите албуми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRou Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 tyrsq dve pesni. snoop dogg - ups and downs the game - dreams Blagodarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Здравейте. Търся последния албум на Brazen Abott - My Resurrection. Някой може ли да ми помогне? Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 tyrsq dve pesni.snoop dogg - ups and downs the game - dreams <{POST_SNAPBACK}> snoop dogg - ups and downs the game - dreams Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 С риск никой да не забележи молбата ми...ама нищо де да питам.Искам песента La passion на Gigi D'agostino!!!Ама тази,която я има в уарезчето не ми върши работа.Трябва ми цялата версийка.Ако някой я има да я хвърли насам Още една ще си позволя да поискам Lifehouse - You and me Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Парчето на Джиджи е от албума Tanzen - по-пълна версия аз не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 толкова много версийки открих,само не това което искам Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 айдеее,мисията е изпълнена да сте живи и здрави и мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Трябват ми: Mario Riu - Communication club Warmousher - IQ kleine bassdrums Bossi - reality Brooklyn Bounce - tiempo de la lune Lock`n`load - blow ya mind Мерси предварително... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.