Jump to content
BulForum.com

интересен бъг на kaspersky


Recommended Posts

Един приятел си сканираше за вируси онзи ден, но намери малко повече вируси отколкото очакваше :lol: . Ето вижте.

 

E tva e gati ne6toto golqm smqh:) :devil :lol: :devil

Link to comment
Share on other sites

Бах и вирусите....те повече от файловете бе! :woot

Mi na kvo se doverqva6 da ne gi goni6 virusite s metla ili gi galne6 ne6to vodoo magii

Неее.....ползва комбинация от Доместос и Райд - изтребва ги до крак! :D

И аз ползвам Доместос, но само в тоалетната, а за 2-та ми компа съм се доверил на чичко Нортън (хич не си е бъгав човечецът, а и доста усърдно следи) + firewall + 2 бр. spy (Ad-Aware + Search and Destroy) щото скоро ми се беше лепнала една начална 'Cool Search' на мястото на 'about: blank' - еййй....по-зле от конска муха и женски комар, взети заедно. Аз ги трия из регистрите - те пак се самовъзстановяват. Добре, че има и Ad-watch, та оправих проблема.

Link to comment
Share on other sites

Че кое му е бъгнатото?Аз преди една-две години имах един много нахален вирус които беше поразил абсолютно всички .ехе и .dll файлове.2 седмици сменях антивирусни и накрая само F-Prot оправи положението под DOS,защото почти нито една програма не искаше да тръгне.Вируса дори беше засегнал u Norton Antivirus 2003и не искаше да се пусне.Постоянно разни грешки от Windows.Аве не го пожелавам на никой.Ти сигурен ли си че компютъра наистина няма вирус?

Link to comment
Share on other sites

Че кое му е бъгнатото?Аз преди една-две години имах един много нахален вирус които беше поразил абсолютно всички .ехе и .dll файлове.2 седмици сменях антивирусни и накрая само F-Prot оправи положението под DOS,защото почти нито една програма не искаше да тръгне.Вируса дори беше засегнал  u Norton Antivirus 2003и не искаше да се пусне.Постоянно разни грешки от Windows.Аве не го пожелавам на никой.Ти сигурен ли си че компютъра наистина няма вирус?

На пц-то си имаше вируси, ама не бяха сто хиляди. Бъгът в случая е, че антивирусната е отчела изтриването на един вирус много пъти. Ето снимка от репорта за намерените вируси.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Абе кво калнете антивирусните програми бе?

 

Тоя не си е чистил темпоралните интернет файлове сигурно 2 години!

то която и програма да пуснеш сигурно пак тва ще покаже!

Link to comment
Share on other sites

Az ot 1 mesec sum bez antivirusna i kompura mi e lom partal ! Super flegmati4no zarejda lagva ot vreme na vreme , ne mi trugvat nqkoi programi ! Vednuj na staroto pc imah 3 virusna 1-q ot koito be6e troqnskiq kon :P

Link to comment
Share on other sites

И на мен ми се е случвало  :P за това не се доверявам нито на F-Prot , Norton Antivirus , Kaspersky доста са бъгави

 

И на F-prot много не се доверявам щото преди бях с нея и ми се напълни компа до горе с вируси...Сега съм с AVG и нямам толкова проблеми :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Аз съм с Kaspersky вече 2 години и нямам никакви проблеми :)

И това НИКОГА не ми се е случвало .Сканирам на всеки 2-3 седмици ама такова чудо още не съм видял и не вярвам и да вида :lol:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...