Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

значи оня ден не бяхме малко в час и бяхме вав лагуната едно заведение и пуснаха една песен като хоусе " Seple and a cora a son " тва запомних от песента ритамат бесхе подобен на една друга песен мога да я изтананикам :D

" dou tap tap to rown tiki dau tap tap na rou tiki " нещо от сорта дано някои се сети :wir тва се сещям :(

значи оня ден не бяхме малко в час и бяхме вав лагуната едно заведение и пуснаха една песен като хоусе " Seple and a cora a son "  тва запомних от песента ритамат бесхе подобен на една друга песен мога да я изтананикам  :D

" dou tap tap to rown tiki dau tap tap na rou tiki " нещо от сорта дано някои се сети  :wir тва се сещям  :(

Я виж това Coracao

Zna4i oniq den 4uh po radio city edna pesen deto e to4no v stila na benny bennassi no e nqkakuv mix na retro par4e v koeto se peeshe ne6to kato - gimmi gimmi gimmi edi kakvo si of the midnight...tova e koeto 4uh...pls ako nqkoi se seti da kaje :)

Zna4i oniq den 4uh po radio city  edna pesen deto e to4no v stila na benny bennassi no e nqkakuv mix na retro par4e v koeto se peeshe ne6to kato - gimmi gimmi gimmi edi kakvo si of the midnight...tova e koeto 4uh...pls ako nqkoi se seti da kaje    :)

Shana Vanguarde - Gimme Gimme Gimme Заповядай :)

Искам да ви питам как се казват две песнички.Едната беше официлния химн на световното по футбол в Япония и Корея и се изпълняваше от Anastacia само че не знам как се казва.Другата е по-стара беше химн на световното по футбол

през 1998 и мисля,че се изпълнява от Fat Boy Slim или нещо такова беше,тази песен я има и на fifa 98 world cup.Ако някой се сети как се казват моля да не се претиснява и да сподели :)

Може и да се бъркам с fifa 98 world cup мисля че там беше на fat boy slim тая песен.Не съм много сигурен дали така се казваше групата ама се сещам че имаше нещо fat :blink:

Може и да се бъркам с fifa 98 world cup мисля че там беше на fat boy slim тая песен.Не съм много сигурен дали така се казваше групата ама се сещам че имаше нещо fat  :blink:

Данеби да говориш за Fatboy slim - Rockafella Skank (The Funk Soul Brother) :confused

Може и да се бъркам с fifa 98 world cup мисля че там беше на fat boy slim тая песен.Не съм много сигурен дали така се казваше групата ама се сещам че имаше нещо fat  :blink:

Ако говориш за играта мисля, че наистина имаше на Fat Boy Slim песен, но не помня коя. А ако говориш за световното химът беше на Рики Мартин Cup of life, ноо и това не си спомням много добре вече. Поправете ме ако греша :)

Tarsq edno klubno par4e . Predstavlqva nqkva gotina muzi4ka i po nqkoe vreme ima nqkakva pauza , sled koqto se pee "HuLaLa HuLaLa HuLaLa HuLaLa" pod formata na ne6to kato krqsaci ... Ako nqkoi se se6ta molq da mi kaje kak se kazva . Merci predvaritelno !!!

tarsia edna pesen koiato mislia 4e e remix ot dale don dale i papi chulo.namerih edna v datata no parvo e ot rafter i vtoro az imam problemi s download-a ot tam.ako moje nqkoi da kaje kak se kazva i da dade link (razli4en ot datata ) :)

Значи търся 2 песни и 2-те ги въртят по радио 1.

1-вата се пее "whatever you do i will be 2 steps behind you, wherever you go..."

2-рата се пее "get out of my dreams get in to my car"

Благодаря ви предварително :)

Значи първата мисля че беше някакъв ремикс на Richard Marx-Right Here Waiting For You за втората не знам

Кажи какъв де. Защото нищо подобно не се пее в нея. и със сигурност не пее Richard Marx. бих му познал гласа :)

Значи търся 2 песни и 2-те ги въртят по радио 1.

1-вата се пее "whatever you do i will be 2 steps behind you, wherever you go..."

2-рата се пее "get out of my dreams get in to my car"

Благодаря ви предварително :)

Значи първата мисля че беше някакъв ремикс на Richard Marx-Right Here Waiting For You за втората не знам

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...