Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Сигурно е Timo Maas - To Get Down.

Същата,много ти благодаря :D :) :punk

Сега търся една друга песен :P На Total Club Manager 2004 в началото винаги тя тръгваше,ако не греша се казваше go,go песента и общо взето само това и се пееше :) .Също много ритмична и бърза.Благодаря предварително :)

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

А бе търся и аз една песен, ама... Да видим... Дано да я опиша правилно:

Значи, тя е в стил DJ Bobo, на припева пее една жена и пее нещо от сорта: "Baby I need you I love you.. незнам си к'во" и после мъжа нарежда там нещо: "no get no down" или нещо от сорта...

Та някой ако се досеща случайно, да са обажда :)

А бе търся и аз една песен, ама... Да видим... Дано да я опиша правилно:

Значи, тя е в стил DJ Bobo, на припева пее една жена и пее нещо от сорта: "Baby I need you I love you.. незнам си к'во" и после мъжа нарежда там нещо: "no get no down" или нещо от сорта...

Та някой ако се досеща случайно, да са обажда :)

Cool Cut-Please let me know.mp3

Вчера чух една песен много е стара пееше се нещо "Дискотека .... кил кил(или гил гил)" и майче е Турска ,но не съм сигурна.

И още една търся техно мисля че е "If you gonna rise ... coast" малко съм скарана с английския и не знам дали точно така се пише :)

Вчера чух една песен много е стара пееше се нещо "Дискотека .... кил кил(или гил гил)" и майче е Турска ,но не съм сигурна.

Kitka - Sexi :music :punk

Върти люти кичеци. :lol:

Същата,много ти благодаря :D :) :punk

Сега търся една друга песен :P На Total Club Manager 2004 в началото винаги тя тръгваше,ако не греша се казваше go,go песента и общо взето само това и се пееше :) .Също много ритмична и бърза.Благодаря предварително :)

Това?

Начи търся музика с Шотландски гайди....имаше едно техно дето се чуваха такива гайди ама нито мога да кажа на кой е нито как се казва затова ви питам....абе всякакво техно\транс\хаус или песен която ви кефи и има в нея Шотландски гайди моля да ми дадете линк или да я кажите!Благодаря предварително!

Още се търси отговора....

А ето и друг въпрос....Има една песен "I cant stop thinking of you..." нещо такова на клипа една гони една кола а вътре са един мъж и още една жена там хвърля нещо по тях....известна песен пускат я по радието!Мерси...

Още се търси отговора....

А ето и друг въпрос....Има една песен "I cant stop thinking of you..." нещо такова на клипа една гони една кола а вътре са един мъж и още една жена там хвърля нещо по тях....известна песен пускат я по радието!Мерси...

Клипа не го знам какъв е, но мисля, че е на Deja Vu - I Can't Stop :music

Клипа не го знам какъв е, но мисля, че е на Deja Vu - I Can't Stop :music

Удари кьоровот мерси брато!

Ако някой ми каже на коя музика играха Волзожар и Морозов на фигурното пързаляне току що ще съм много благодарен... Парчето е МНОГО известно...

Песента, която търся май е на Bryan Adams

Припевът е:

Wherever you go,whatever you do,

I will be right here waiting for you

whatever it takes or how my heart breaks

I will be right here waiting for you

Не е Bryan Adams, а Richar Marx - Right Here Waiting For You :) :D

Сега аз искам да питам как се казва една песничка тя е от филма Bad Boys и когато влизат в онзи фитнес(или боксов клуб не можах да разбере) върви една песничка стил денс пее се нещо от сорта на ....Mercy Mercy ...lqlqlql айде помагайте :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...