Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

pak sam as

tarsia klipa na 88 i amet i love you

Blagodaria mnogo na LOKOMOTIVcho 4e mi pomogna da nameria klipa na magapasa ograben.

to go e imalo vav data .bg izviniavam se za tozi post.

Хора, баща ми се е побъркал да му намеря парчето, с което е озвучена "шапката" на София Филм Фест. Едно такова в 3/4, валсченце, много мелодично. Моля някой ако го знае кое е да ми каже, че да ми миряса бащата, а не само да виси и да ми дрънчи на пианото.

na4i onzi den dokato 4etqh razni temi se setih za edna grazka pesen v koqto se pee 'tilefonu semu' ili ne6to ot toq rod. samo se se6tam 4e be6e nekav star hit no ako nqkoi i znae imeto i koi q pee 6te sam mnogo blagodaren da mi kaje.

10x predvaritelno. :punk

Значи търся такива стари хитове като Jessica Jay - Casablanca или Mr.Bresident - Coco Jambo такива хитчета ако някой знае някви такива да каже.10Х предварително.

Пробвай някъде из форума имаше тема за ретро парчета.Иначе като чуя Jessica Jay,веднага се сещам за Gina G-Ti Amo.

Пробвай някъде из форума имаше тема за ретро парчета.Иначе като чуя Jessica Jay,веднага се сещам за Gina G-Ti Amo.

Ей брато тва е супер песен за такова нещо говорех ,мерси ако някой знае още такива да казва :D

А ако искаш да чуеш и оригинала(от 70-те,мисля),който е използван в рекламата(проверих,има го в data.bg):

The Monkees - I'm a Believer  ;)

А ве аз усетих че нещо гласа е по различен от този на рекламата ама викам нали ми намериха песента кво повече да искам.Сега ще я дръпна от датата. THX A LOT :D

Ей брато тва е супер песен за такова нещо говорех ,мерси ако някой знае още такива да казва :D

пробвай това и това. ето тук има още :D ако не ме домързи ще ти направя един списък с мойте. имам доста още освен тези които сме написали в темата :ghost

Сега да ви помоля да ми помогнете ако можете с едно много хубаво и известно парче. В него се пееше "don't you look at my girlfriend" - това се пее някъде в средата на песента иначе почва пак по подобен начин - "dont you look at....." !! Песента е много известна, макар и старичка, слушал сум я няколко пъти по "Radio 1". Ако някои може да ми помогне ще съм му благодарен :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...