Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Абе имаше една песен...Май беше на 2pac,ама не съм сигурен.На клипчето става следното:един си се разхожда с уокмена и си слуша съответната песен;някакъв стреля,пропуска си обекта и куршума(това се случва на забавен кадър)улучва човека с уокмена;той пада на земята и дават касетката с името на песента.Много ще съм Ви благодарен,ако ми кажете как се казва тази песен!Благодаря! :rolleyes:

Някой може ли да ми каже как се казва песничката от "Бейб"(там за прасенцето) и от "Бар Наздраве"!Благодаря!

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Ми...малко тъп пост ама :(

Търся една песен,ретро и е ужасно известна

ама повечето е мелодия нещо от рода на наа на ра на наа на[ :laughing: :laughing: :laughing: ] can't touch this ili touch this и повечето се повтаря това...много ще съм благодарна ако някой ми помогне,въпреки оскъдното инфо :cry

Търся си една мелодийка, по точно те са няколко....ако се сещате от рекламката по БТВ за ония купонджий дето се бъзикат с охраната на дискотеката. Търся мелодията която тече по време на самата реклама. Ако някои успее да ми я намери ще съм му много благодарен. 10х предварително !!! :music

Търся една песен, която е даваха преди малко по ММ.

Значи незнам какво се пее, защото не е на български или е много добре "замаскиран" езика по електронните звуци.Клипа е - един пич с дълга коса и лека брадичка кара такси!(на таксито отгоре пише на българси "ТАКСИ") и при него се качват различни хора..клипа завършва с една каруца която се движи по някакво шосе и се виждат и други коли!

И самата песен е някво като.. незнам как точно да определя жанра?! Нещо като House - Chill !?

Моля Ви се да ми помогнете!!

П.С през цялата песен, когато се пее, се повтарят 2 изречения на този "език"!?

Една стара песничка която съм сигурна че сте я чували, но аз не мога да открия кой я пее и кой я изпълнява? В нея се пее:

...I like big buds and I can not lie...

Абе имаше една песен...Май беше на 2pac,ама не съм сигурен.На клипчето става следното:един си се разхожда с уокмена и си слуша съответната песен;някакъв стреля,пропуска си обекта и куршума(това се случва на забавен кадър)улучва човека с уокмена;той пада на земята и дават касетката с името на песента.Много ще съм Ви благодарен,ако ми кажете как се казва тази песен!Благодаря! :rolleyes:

Някой може ли да ми каже как се казва песничката от "Бейб"(там за прасенцето) и от "Бар Наздраве"!Благодаря!

2pac - Thug Manson :)

Една стара песничка която съм сигурна че сте я чували, но аз не мога да открия кой я пее и кой я изпълнява? В нея се пее:

...I like big buds and I can not lie...

ММммм спомням си,че тая песничка я пееше магарето в Шрек1 точно накрая,но не знам как се казва ;) Провери в саундтрака най-вероятно я има :)

Песничката се казва Shrek - Shrek Karoke Dance Party ама не я намерих никъде

Търся една песен обаче нито знам как се казва нито текст...нищо! Знам само че е класическа музика от western филми. Има 1 реклама на Ed Edd & Eddy по Cartoon Network там е слушах скоро. Ако някои се сеща как се казва ....

ММммм спомням си,че тая песничка я пееше магарето в Шрек1 точно накрая,но не знам как се казва ;) Провери в саундтрака най-вероятно я има :)

Песничката се казва Shrek - Shrek Karoke Dance Party ама не я намерих никъде

Ето

http://www.warez.ru:8080/FTP/MP3z/*Soundtr...%20Shrek%20OST/

ама има нещо подобно на warez-a

http://www.warez.ru/search2/?q=Sir+Mix-a-l...ort=pa&norts=20

,Mar 10 2005, 15:10 PM]hi all. nqkoi moje li da mi kadje imeto na pesenta ot reklamata na pejo 206. samo znam 4e pesni4kata ne e nova i izpalnitelq be6e s nekvo aziatsko ime. ako nqkoi e znae molq da pi6e.

10x predvaritelno

bhangra kings vs husan-husan

eto ti i link4e kam pesenta

Търся една песен, която е даваха преди малко по ММ.

Значи незнам какво се пее, защото не е на български или е много добре "замаскиран" езика по електронните звуци.Клипа е -  един пич с дълга коса  и лека брадичка кара такси!(на таксито отгоре пише на българси "ТАКСИ") и при него се качват различни хора..клипа завършва с една каруца която се движи по някакво шосе и се виждат и други коли!

И самата песен е някво като.. незнам как точно да определя жанра?! Нещо като House - Chill !?

Моля Ви се да ми помогнете!!

П.С през цялата песен, когато се пее, се повтарят 2 изречения на този "език"!?

bulgaro - dui chaves

eto q i neq

Хора търся една песен от "Бандата на Оушън" 2.Става въпрос за музиката,която върви,когато оня французин обяснява как се е промъкнал през лазерите в музея.Има някакво ориенталско звучене и е доста бърза.За съжаление не успях да я намеря в саундтрака,който е качен на вареза-целия го прослушах и не намерих песента.Така че,ако някой може-да помага!

Търся още 2 песни !!! Едната е на Lil Flip - The Greatest Player а другата е Jermaine Dupri - Live Like Me. И двете песни ги има в тоя сайт, но за съжаление са с много лошо качество. Ако може някой да ги качи и да ми даде линк ще съм му много благодарен :D !!!

Хора търся една песен от "Бандата на Оушън" 2.Става въпрос за музиката,която върви,когато оня французин обяснява как се е промъкнал през лазерите в музея...

Nikkfurie - The A La Menthe

Имаше една песен, по принцип в краварските филми (cowboy-ските или в уестърните) :lol: е пускаха. Там за Живия и Мъртвия или пък такива като са един срещу друг нали да се трепат и е пускаха тая мелодия. Някой да знае как се казва или от къде мога да си е намеря? :bgrin:

почва като holyman vs.dj aligator vs. aniloop - maxmix - ( counterstrike) :punk

едит: Black_Hacker Благодаря :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...