Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Търся една песен от мисля че преди 5-6 години.Пее я жена и се пее нещо от сорта "I'm a big big girl in a big big world it's not a big big thing if you ...."Ако някой се сети да не се стеснява да каже коя е песента :)

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Търся една песен от мисля че преди 5-6 години.Пее я жена и се пее нещо от сорта "I'm a big big girl in a big big world it's not a big big thing if you ...."Ако някой се сети да не се стеснява да каже коя е песента :)

да не е това :)

Тази е :D .Сега се сетих за още една песен старичка.На Natalia Imbrulia и мисля че се казва Torn ама във всички търсачки ми казва че няма такава песен.Аз ли се бъркам за името на песента или никой не я е качвал тази песен

Тази е  :D .Сега се сетих за още една песен старичка.На Natalia Imbrulia и мисля че се казва Torn ама във всички търсачки ми казва че няма такава песен.Аз ли се бъркам за името на песента или никой не я е качвал тази песен

Prosto ne znaesh imeto na pevicata ;)

:)

Тази е  :D .Сега се сетих за още една песен старичка.На Natalia Imbrulia и мисля че се казва Torn ама във всички търсачки ми казва че няма такава песен.Аз ли се бъркам за името на песента или никой не я е качвал тази песен

ето ти я :)

Еми значи мерси,но всъщност аз си писах,че ми трябва тази от SOBIESKI ,защото искам мелодията,а тия ми пеят само :huh:

Все пак 10х

Абе има една малко смешна BG песен която я пускат по Радио Сити. Някои да може да ми каже как се казва. Нещо за някакъв бар става дума... :)

Deijan pres. Svetla - Tazi Vecer (Radio Edit).mp3

Значи търся една песен днес я чух по Радио Сити, на Еминем, обаче не я пее сам, а текста и е нещо подобно на това "Take me down...", ако някой се сети да даде ЛИНК, благодаря предварително :D !

Значи търся една песен днес я чух по Радио Сити, на Еминем, обаче не я пее сам, а текста и е нещо подобно на това "Take me down...", ако някой се сети да даде ЛИНК, благодаря предварително :D !

milse 4e se kazva

Eminem - Mosh

eto q pesenta

Ima edna pesen, deto ne i znam imeto ama v neq se pee:

...Baking man, is baking bread.....

i taka v sushtiqt duh, do pripeva koito e :

"The night train is comin', we gotta keep him runnin'"

Намерих си я ...изроди никой не ми помогна :angry:

Искам да ви питам за една песен почти във всяко кафе на главната я пускат пее се нещо на испански :D ама друго не мога да ви кажа ако някой знае да каже :P

Не е това тази я знам има няква нова която не е още много известна от няколко дни я пускат навсякаде сигурен съм че е на испански защото уча испански иначе песента е нещо като стила на The Underdog Project(не е Remember)мъжки глас я пее

тогава кажи нещо повече:мъж или жена я пее?доста бързичка ли е песента и сигурен ли си че е на испански? :)

еми то и аз уча испански,за това те попитах изрично дали си сигурен.казвали са ми за новата песен на Румънеца и Енчев-"GiLiYi",в която се пее на испански,но никъде в нета я няма.единствено по Радио Сити може да я чуеш.може и това да е песента,която търсиш.

Значи търся песента на 24 от рекламата (2 път питам)и се пее нещо от рода "listen forever now"- или нещо подобно, та ако някой я знае да каже !!!10х предварително!!!

или е Румънеца и Енчев-"giliya"

или е Arash-"boro boro",но в тази не се пее на английски посредата.

или е Румънеца и Енчев-"giliya"

или е Arash-"boro boro",но в тази не се пее на английски посредата.

Значи Arash-"boro boro" не е, защото тази я знам, тази на Румънеца и Енчев има ли я в warez-a защото нещо не мога да я намеря?

Напоследък доста често пускат по радиата едно парче,в което се пее нещо от тоя сорт:

You are living in a fantasy.....Far beyond my fantasy....

Гласът на изпълнителя ми прилича на този на пича от Simply Red.Търсих в google,но ударих на камък.Ще съм благодарен,ако ми я кажете :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...