Jump to content
BulForum.com

Може ли с дата кабел да се свърже...


Dendroid

Recommended Posts

Някой ако вземе да погледне линка дето го дадох няма да е зле. Избираш си модела на телефона и получаваш всичко каквото ти трябва. Софтуер, ръководство, ъпдейти и т.н.

Link to comment
Share on other sites

Идваш от Брезовско шосе, след хотел Марица веднага в дясно. Вървиш по улицата която е успоредна на река Марица. След хотела от дясно кудето има няколко магазина. Влизаш в първия. Там има доста голям избор на кабели. Цената е около 15лв. Магазина се намира преди офиса на Мтел.

Link to comment
Share on other sites

netrootbg къде по-точно се намира този магазин? Като вървиш към новотела ли? А и между другото аз неска бях на центъра и ми казаха, че за Siemens ST60 нямало кабел, защото бил хибрид на Panasonic и можело само батерия да се намери или нещо друго. Някой запознат с това? :)

Link to comment
Share on other sites

Dendroid да. От хотел Марица тръгваш към Новотел-а. Първия магазин още. С стъклена врата е. Някой от следващите дни ще отивам там и ще попитам за кабел за ST60.

Link to comment
Share on other sites

A datakabel-a ot Siemens S45 moje li da se polzva i za Siemens M55 ???

Не :(. Виж големината на буксата. При тези до серия 55 са доста обемисти. С серия 55 се премина към използването на по тънките букси. Кабелите са с букси които на външен вид са абсолютно същите като тези на захраващият кабел.

 

Ето и нагледно един пример:

 

Това е кабел за моделите преди 55-та серия.

DCS45OR.jpg

 

Това е кабел за моделите от серия 55 и следващите.

S55_dc.jpg

 

Съжалявам, че нямам снимки на която да се вижда по ясно разликата.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...