Jump to content
BulForum.com

Първото човешко същество в България?


Aeon

Recommended Posts

Гледахте ли bTV репортерите? Който не е, може да прочете ето това:

 

През 1990 година, по заповед на Генералния щаб на Българската армия, започват разкопки в село Царичина. Изпратена е информация от извънземна цивилизация, според която там се намира гробницата на първото същество, живяло някога на Земята.

 

Мястото на разкопките става секретен военен обект, на който работят само екстрасенси и висши офицери. Те виждат странни летящи обекти, загадъчни светлини и поддържат контакт с извънземните.

 

Участниците в операцията настояват изследването на царичинската дупка да продължи. Учените вярват, че военните са били подведени от екстрасенсите.

 

14 години по-късно това може да бъде най-голямата измама в новата ни история, или дълго търсеното доказателство, че не сме сами във Вселената.

 

На 30 километра северозападно от София се намира Царичина. Тук живеят около 40 души, повечето от тях са пенсионери. Рано сутринта на 6 декември 1990 година в центъра на селото спират военни автомобили и багер. За няколко часа на това място е изкопана дупка с дължина 15 метра и дълбочина 2 метра и половина. Селяните дори не подозират, че по заповед на Генералния щаб на Българската армия военните търсят в Царичина съкровището на цар Самуил.

 

Информацията за съкровището идва в Генералния щаб от асансьорния техник Димитър Кекеменов. В неговия род от поколения се носи легендата за имането на Самуил, скрито в Царичина. Една нощ Кекеменов сънува Вазов, Левски и Ботев, а Раковски слага ръка на рамото му и казва: "Димитре, българино, поведи българите!" Това кара Кекеменов да разкаже легендата на висши военни, защото само те ще се заемат безкористно с откриването на съкровището. Сънят с посланието на Раковски звучи меко казано странно, но не и за началника на Генералния щаб генерал Радню Минчев. Той издава заповед за започване на разкопки в село Царичина в търсене на съкровището. Освен военните, на обекта са и трима екстрасенси, които се опитват да локализират мястото. Изкопните работи са спрени, защото на дълбочина 2 метра и половина багерът удря в скала.

 

По това време Елисавета Логинова е начинаещ екстрасенс и контактьор с извънземни цивилизации. Тя е съпруга на служител в Генералния щаб и е призована да участва в търсенето на съкровището. Елисавета получава информация от извънземни, че мястото и целта на разкопките са погрешни. Според посланието от Космоса, военните трябва да копаят на 100 метра югоизточно от първата дупка. Там ще открият нещо повече от съкровището на Самуил. Очаква ги гробницата на първото разумно същество, което е населявало Земята. То е било двуполово и високо около 2 метра и половина.

 

"Това, което аз виждах и съм го скицирала на лист бяла хартия, е, че той има като една каменна обковка около самия скелет, и мека, то не е глина, като мек материал, който е полепнал около скелета. Това е нещото, което го е запазило през толкова много, много години", обяснява Елисавета Логинова.

 

В центъра на Царичина, точно до кръчмата и площада, военните изграждат лагера на експедицията. Върху поляната до дупката са разположени радио-релейна станция, фургони и палатки. Мястото е обградено с двуметрова ограда от камуфлажна мрежа срещу любопитните погледи на местните жители.

 

На 7 декември 1990 година разкопките започват. Логинова е в Генералния щаб на армията, където получава посланията от извънземните къде и как да се копае. В Царичина са тогавашният началник на химическите войски генерал Динев, трима екстрасенси и полковник Цветко Кънев, който е заместник-началник на Военно-научния отдел в щаба. Охрана на обекта са редови войници от софийско поделение. Копаят само генерал Динев и още няколко висши военни. Според Генералния щаб, в дупката трябва да работят само най-сигурните и проверени хора. Скоро Логинова е изпратена да се включи в изкопните работи на секретния военен обект Царичина.

 

"Тук бяха нашите канцеларии. Три на брой, като първата канцелария, там се събираше целият екип, който работеше, а в другите две ние спяхме, това беше нашият хотел. До дървото имаше една голяма палатка, в която ние се приготвяхме, когато трябваше да слизаме в обекта със специални облекла се обличахме", посочва Логинова.

 

Облеклата са стандартната униформа на българските химически войски - противогаз, дрехи и наметало за радиоактивна защита. Генералът и офицерите копаят с кирки и лопати, а войниците денонощно охраняват секретния обект. Информацията от извънземните е, че до три дни ще бъде открит скелета на древното същество.

 

"Първият изкоп беше между 4 и половина, 5 метра, на база на който ние открихме отвора във формата на арка, за който бях разказвала, и започнахме вече самите изкопни работи за отварянето на първия тунел", пояснява екстрасенсът.

 

Според Елисавета, тунелът е изглеждал така, сякаш предварително е бил готов. Виждали се ясно оформени таван, под и стени. Хората от експедицията приемат това за първия си успех и доказателство, че трябва да продължат. Началникът на Генералния щаб е информиран ежедневно за хода на разкопките. Полковник Цветко Кънев от военно-научния отдел води дневник, в който описва подробно работата по проекта, наречен с кодовото име "Слънчев лъч". Хората в Царичина разпитват военните какво копаят, но те заявяват, че обектът е секретен и забранено да се говори за него. Това е добър повод за развихрянето на хорската фантазия и клюки.

 

"Доколкото знам, тук от местните хора, намерили са някакъв златен орел, който излъчвал толкова силна радиация, че даже апаратурата на военните се е стопявала", казва Вики Никифорова

 

- Къде е сега този златен орел?

- Ами те са го взели военните и са го занесли някъде, естествено, за изследване.

 

"Само единият от екстрасенсите каза, че ако намерят това, което са търсили, Царичина ще стане рай. Не си продавайте земята, ще стане рай", спомня си Райна Тодоринова.

 

Елисавета поддържа телепатичен контакт с извънземните и започва да изписва десетки страници със странни знаци и рисунки. В тях се говори за човешката история и научни открития, които могат да променят живота на хората по света. Тя рисува странни същества, йероглифи, дори химически формули.

 

По това време генерал Стоян Андреев е съветник по националната сигурност на президента. Той информира Жельо Желев за събитията в Царичина.

 

"Не реагира възторжено, но сериозно погледна на този проблем, защото на него му е ясно, ние сме говорили, че по тези въпроси се работи много сериозно по целия свят, и че обикновено не, а почти 100 процента навсякъде, с изследователската част на тази проблематика се занимават военните, и то на най-високо ниво, на ниво Генерален щаб", каза ген. Андреев.

 

Скоро единият от екстрасенсите в екипа - Димитър Сираков, сънува, че трябва да отидат на среща с Ванга. В Генералния щаб на армията смятат, че авторитетът и възможностите на пророчицата ще помогнат на работата в секретния обект. Логинова, генерал Динев и екстрасенсът Сираков тръгват за дома на пророчицата. Тя ги посреща, сякаш отдавна ги е очаквала. Разговорът им се записва на касетофон.

 

"Говореше на малките ни имена. Обърна се към ген. Динев и каза: "Абе, Любчо, какво търсите тука? То е ни маж, ни жена, жута маймуна, за какво ви е?" И за нас беше доказателство, че ние не грешим. Тоест, ние вървим по прав път. Каза, че сме около 100-ния метър, защото ни беше помолила да занесем част от пръстта. Когато се върнахме и премерихме, 99,8 беше метражът", разказва Логинова.

 

Скоро след срещата с Ванга екстрасенсът Сираков напуска разкопките. Елисавета Логинова остава единствената с паранормални способности на обекта. Тя изписва 4 тетрадки със странните символи и рисунки и продължава да ръководи проекта.

 

За министър на отбраната по това време е избран Димитър Луджев. Той подкрепя работата в Царичина и съдейства за изследването на йероглифите, изписвани от Логинова. Идеята е те да бъдат изпратени в Израел, където има Институт по Кабала. Началникът на Генералния щаб генерал Радню Минчев също вярва, че израелските специалисти ще помогнат за разчитането на тайнствената писменост.

 

Елисавета Логинова заминава за Ерусалим. Там й предлагат да остане една година, за да се направят подробни изследвания на йероглифите.

 

"Аз обаче не се съгласих, защото чувствах, че има някакъв приоритет за България, и то голям приоритет, който не трябва да губим, макар, че ние не можехме да разчитаме тая информация цялата, която на нея се предаваше", посочва ген. Стоян Андреев.

 

Разкопките продължават и през цялата 1991 година. Тунелът расте, а копаещите са изумени от ясно оформените гладки стени, през които минават.

 

"В един от тези коридори, той беше целия сребрист, много интересен. И стените, и таванът, и подът бяха като лунна пътека, защото беше съвършенство, като правота на самите стени, много гладки, много изчистени на пода и на тавана", казва Елисавета.

 

Военните търсят някакви рисунки, знаци или предмети, но не откриват нищо. Често проходът е запушен от стена, която разбиват с кирките или експлозив. Нито веднъж по време на операцията не е имало срутване на галериите.

 

"До стотния метър всички, всеки един от нас беше убеден, че това са изкуствено направени тунели, защото те имаха своите определени стени, таван под и пълнеж, като пак казвам, пълнежът представляваше камъни с различна форма, като в основата бяха по-големи, постепенно нагоре по-малки, със замазка помежду им, така, както се строи една къща. След 100-ния метър вече започнахме да се движим между пластовете и аз самата съм си задавала въпроси защо отначало има градивност на тунели, а след това вече се движим между земните пластове. И отговорът беше такъв, че преди милиони години, тогава е бил положен този човек. С течение на времето движението на земните пластове довежда до този спад на по-голяма дълбочина", обяснява Логинова.

 

Тя разказва, че разкопките са били съпътствани със странни явления. На едно място в тунела е имало енергиен стопер, който е отблъсквал външните хора, опитващи се да влязат вътре. Само работещите от екипа са били допускани от невидимата сила да преминат. Една вечер дежурният офицер вика спешно началника на експедицията генерал Динев.

 

"Нямаше и пет минути и се върна генералът много развълнуван, и каза: "Каца космически кораб. Елате всички"", припомня си екстрасенсът.

 

Хората от експедицията се изкачват на близкия хълм, за да могат да наблюдават добре летящия обект. Той се движи бавно и е скрит зад голям облак на фона на нощното небе.

 

"Постепенно той започна да слиза, като от облака излизаха тези големи, силни светлини, въртящи се в кръг. Стигна до билото на хълма и слезна, но не от нашата видима страна, а от срещуположната, и изведнъж този облак изчезна като мистерия, и останаха само светлините, които отразяваха небето и стигаха почти до нас", казва Елисавета Логинова.

 

Никой от екипа не снима обекта. Скоро Логинова настоява да се върнат обратно в лагера, защото усеща силно напрежение. Тя бързо започва да изписва знаци, които предават извънземните от кораба.

 

"Те идват от планетата Плутон, и че искат да влязат в обекта, но тъй като тяхното влияние е много силно, затова е добре всички хора да са се прибрали, никой да не бъде навън", твърди Логинова.

 

Военните прибират войниците във фургоните и им заповядват да не излизат навън. Извънземните съобщават на екстрасенса, че ще влязат в изкопа. Според нея, те са били вътре около един час. После предават, че си тръгват и хората могат да излязат навън, но не по-рано от 20 минути. После всички виждат светлините зад хълма. Никой не тръгва към тях, за да види отблизо как изглеждат извънземните. Елисавета по-късно рисува как ги е видяла в съзнанието си. Те си тръгват и военните влизат в дупката, за да видят какво са правили в тунелите.

 

"На няколко места намерихме като гребване с големи ръце на част от материала, който е на стените, но на различните поетапни влизания надолу към тунела. И 2-3 отпечатъка като стъпки. Но нищо от това не е заснето, така че, пак казвам - няма да се сърдя, ако не ми се повярва", посочва Елисавета.

 

"Аз разсъждавам сега като учен. Не мога да си представя, че едновременно всичките са толкова нагласени, че ще видят едно и също явление 10 души, примерно, нали. А всъщност, в детайлите, които описва всеки един от тях какво е видял, се вижда, че са видели един и същ обект", коментира ген. Андреев.

 

На около 20 метра от дупката в Царичина се намира кръчмата на Райна Тодоринова. Тя си спомня, че военните са били чести гости тук по време на разкопките. Тя научава за странните явления от тях.

 

"И вика, не сме били толкова пияни, но нещо ги е осветило точно малко след палатката. Там, заградките, нещо ги е осветило, и вика, страшна светлина, направо ни заслепи. И после с военните говорихме, и те са видели тая светлина, но каква е била точно, аз не съм го видяла", разказва Райна.

 

Разкопките в Царичина продължават 2 години. Дължината на тунела, който военните прокопават, е 160 метра. Той е със спираловидна форма и не е бил укрепван с допълнителни подпори. Това учудва жителите на Царичина, които са потомствени миньори.

 

"Тук, както коментираха, нали, миньорите, и казваха, че не може да се прави тунел, разкопка, без, как да го кажа, укрепва. А тук се работеше, като че ли не се укрепваше, само се вадеше пръстта", разяснява Райна.

 

В една от галериите започва да избива вода. През 1992 година Елисавета получава данни от извънземните, че само 5-6 метра ги делят от галерията, в която се намира скелетът на съществото.

 

Междувременно след Димитър Луджев за министър на отбраната е назначен Александър Сталийски. Той се отнася скептично към двегодишните царичински разкопки.

 

"И особено един негов заместник-министър Даскалов, който мисля, че нямаше и средно образование, но върл атеист и голям марксист. Все едно, и той поде една открита битка срещу идеята да се търси там, това, тази мумия, и въобще тия останки от първите същества живи, дошли от друга цивилизация в България", обяснява ген. Стоян Андреев.

 

"И за 24 часа, не зная какво стана, работата беше спряна и беше сформирана комисия, която беше от най-различни български специалисти в различни насоки", разказва Елисавета.

 

През 1992 година професор Димитър Овчаров е директор на Националния археологически институт. Той е натоварен със задачата да избере най-добрите български учени, които да изследват дупката в Царичина. Една година преди това ръководителят на разкопките генерал Динев идва при него и му показва листове, изписани от Логинова.

 

"Затова, защото "те" са казали на контактьорката: "Обърнете се към един човек, който се казва Димитър и работи срещу американското посолство. Там е археологическият институт, аз бях директор тогава, единственият Димитър. Така че, трябва да си призная, че аз съм посочен свише за участие в тази история", споделя проф. Овчаров.

 

Геолози, геофизици и археолози пристигат в Царичина. Те трябва да изготвят експертна оценка за двегодишните изкопни работи. Целта е да реши съдбата на дупката, в която досега са работили само екстрасенсите и военните.

 

"Тогава ги ръководеше полковник Кънев и ми каза: "Ето, вижте, тук има рисунки." Погледнах аз, понеже се занимавам с такива проблеми, никакви рисунки нямаше. "Тук има зид." Нямаше зид, това са едни плочи, които после геолозите установиха, че това са шисти, които се напластяват, така че създават впечатлението на градеж, но не е градеж", посочва проф. Овчаров.

 

Няколко месеца учените изследват 160-метровия тунел. Геолозите взимат проби от стените, изготвят карти и графики с най-модерната за онова време техника. Археолозите не откриват следи от древна цивилизация или каквито и да било артефакти. Психолози и психиатри правят поредица от прегледи на Елисавета Логинова. Те заключават, че е психически здрава.

 

Според учените, това е най-обикновена дупка в земята. Тогавашният заместник-директор на Националния исторически музей Божидар Димитров заявява, че екипът му не открива нищо. "Цялата логика на всичко, което са съобщавали екстрасенсите, целият анализ, който са правили след това военните, си е една чисто иманярска история", пише в доклада си Божидар Димитров.

 

"Че малко по-късно каза, че аз не мога нищо, че това е игра на моя интелигентен болен мозък, и защото съм хубава, затова мога да си водя такива експерименти с Генералния щаб. Е, питам, Бога ми, може ли дори Клаудия Шифър да може да манипулира един Генерален щаб, без да има други способности? Това е невъзможно", смята Елисавета Логинова.

 

"Ние дадохме своите заключения, на базата на това в министерството се взе решение да се прекрати работата на царичинския изкоп, или дупка. Аз не обичам тоя израз "дупка", но така се наричаше, и да се запечати тя", обяснява проф. Овчаров.

 

Входът на царичинската дупка днес е затрупан с камъни, а върху тях е излята бетонна плоча. 14 години след началото времето се е постарало да изтрие всички следи от разкопките.

 

Елисавета си спомня, че след заключението на научните екипи, срещу участниците са повдигнати съдебни обвинения: "Обвиниха ни, че сме изразходвали над 16 милиона лева за работата в Царичина, затова станахме подсъдими. Бях заплашвана със затвор, ако не кажа истината за Царичина, за това, което сме търсили, и това, което го изписвам. И аз казах, ами, ако има за какво, нека да бъда съдена, но аз не разбирам за какво мога да бъда съдена."

 

"Тука няма никакъв таен проход, няма никакъв подземен проход. Просто вие разбивате земята и скалата и си правите проход", обяснява проф. Овчаров.

 

"Обяснението на геофизиците беше, че аз разбирам от геология. Никога не съм изучавала. Без те да знаят самите, те си позволиха да лъжат. Да разказват, че аз съм пещерняк, и тъй като разбирам от пещерно дело и от геология, толкова умело съм водила екипа под земята", разказва Елисавета.

 

"Аз най-напред я попитах тя има ли някакви специални познания. Тя каза "не", но после разбрах, че тя е завършила керамично училище, че умее много да рисува, което се вижда от тези рисунки, които са оставени в нейните документи", посочва професор Овчаров.

 

Той твърди, че заради участието си в експедицията, Елисавета Логинова е получила чин старши-сержант в Генералния щаб на Българската армия. От онова време тя е запазила тези два камъка, с които са били облицовани стените на един от тунелите.

 

"Групата на геолозите и геофизиците доказа, че там няма никакви радиационни излъчвания, да кажем, каквито биха останали, ако беше кацнал някакъв извънземен кораб. Че пръстта е много естествена, и в нея е прокопаван този проход, и в края на краищата те казваха, че тук няма нищо неестествено", заявява бившият директор на Националния археологически институт.

 

"Няма такъв типаж на пластове, който да ти изграждат две стени, под, таван, и по средата ти да имаш градивност, която е съвсем различна от този строеж", смята Логинова.

 

Екстрасенсът и професор Овчаров твърдят, че всички документи свързани с разкопките, са били засекретени от Генералния щаб на Българската армия след консервирането на тунела. Това са 4 тетрадки със знаци, аудиозапис с гласа на Ванга, която говори за дупката, протоколите със заключенията на учените, фотографии и кино-филм заснет от оператор на военните киностудия, малко преди затварянето на обекта.

Къде са днес тези засекретени от Генералния щаб предмети?

 

- За това не мога да ви кажа нищо, защото всичките материали от работата в Царичина са засекретени. Защото въпросът, според тях, е изключителен. Че той надхвърля рамките на националните интереси, той е общосветовен, и ние трябва да го разрешаваме - отговаря проф. Овчаров.

 

Това са единствените запазени снимки, направени от военни при разкопките в Царичина. Логинова пази няколко ксерокопия на листове от тетрадките с йероглифи, които военните от Генералния щаб са конфискували.

Какви са причините за тази секретност?

 

"Аз не искам да обвинявам, защото са мои колеги и повечето от тях са приятели, говоря за Генералния щаб, но на мен ми се струва, че излишна предпазливост, съображения за сигурност, ги парализираха направо. Снимки, чертежи, документи, всичко това беше засекретено, а сега имам чувството, че и изчезнаха", коментира ген. Андреев.

 

Преди няколко месеца започнах да търся засекретените документи за Царичина. Потърсих ги първо в Главното управление на архивите, но от там ми отговориха, че при тях не се съхранява нищо, свързано със случая. Същия отговор получих и от Централния военен архив във Велико Търново, но ме посъветваха да се обърна към Генералния щаб на армията. Щом те са ги засекретили, би трябвало да са все още там.

В писмо до генерал Никола Колев помолих за отговор на следните въпроси: Пазят ли се в Генералния щаб документи за разкопките в Царичина? Предвижда ли се работата по обекта да продължи и мога ли да направя интервю с представител на щаба по тези въпроси. Отговорът дойде сравнително бързо, защото върху плика на писмото някой беше написал двама податели.

 

"Уважаеми г-н Лазаров, в отговор на вашето писмо до началника на Генералния щаб на Българската армия генерал Никола Колев ви уведомявам, че в Генералния щаб не се съхраняват документи, свързани с разкопките в село Царичина. Ако има такива документи, те вероятно се съхраняват в участниците в експедицията, поради което следва да се обърнете за информация към тях. С уважение: Началник на канцеларията на Генералния щаб на Българската армия: полковник Максим Пешев."

 

Елисавета Логинова, генерал Стоян Андреев, Димитър Луджев и професор Димитър Овчаров заявиха, че не разполагат с документи по случая. Явно генерал Андреев е бил прав, че сигурно са изчезнали някъде. Жалкото е, че никой не знае къде.

 

Въпреки това, двегодишните разкопки в Царичина са факт. Дали информациите, изпращани на Елисавета Логинова от извънземните, са истина, може да бъде доказано с нова експедиция до Царичина. Тя твърди, че работата е спряла на 5-6 метра от галерията, в която трябва се съхранява скелетът на прачовека.

 

"Защото тя не е знаела и не е могла да знае, разбира се, понеже това е научен проблем, че 5-6 метра няма да стигне до стаичка, в която има двуполов човек, а ще се стигне до подземна река, която установяват нашите колеги геолозите. И тогава можете да си представите какво ще стане с тези симпатични офицери, които копаха там. Щяха да се издавят до един", посочва проф. Овчаров.

 

Възможно е хората от експедицията да са видели не НЛО, а ярък спътник в нощното небе. Това са кадри на орбитални спътници, които заснехме над Царичина. Странното е, че видяхме как два от тях се разминаха пред погледа ни съвсем близо. Според екстрасенса, разкопките трябва да продължат, защото в дъното на тунела ни очаква скелетът на древното същество.

 

"Но колкото повече време минава, аз осъзнавам, че действително той е много ценен и от най-голямото съкровище, защото той ще обърне историята с главата нагоре, ще обърне цялата църковна система, което не е малко. И не зная дали това не е една от причините, която да е спряла нашата работа", смята Елисавета Логинова.

 

Учените са на мнение, че двегодишните разкопки са били безмислени. Генералният щаб е подведен от Димитър Кекеменов, който сънува Раковски и съкровището на цар Самуил. Преди 14 години българските висши военни започват секретна операция по информация, която идва от извънземни.

 

Професор Овчаров вярва, че учените е трябвало да се включат разкопките не накрая, а в началото на експедицията: "И тогава военните със своята предпоставка, и учените със своите знания щяха да стигнат до някакви резултати. Министерството на отбраната е действало на своя глава, и това беше отчетено и разбрано, и затова се стигна до такива резултати. А какво да правим по-нататък с дупката? Аз казах, че ако се установи, че в тази дупка могат да се отглеждат гъби, това е най-хубавата участ на тази дупка."

 

Днес жителите на Царичина разказват, че преди да дойдат военните, в селото никой не е чувал за извънземни. 14 години дупката е капсулирана и никой не е влизал в нея. Категоричният отговор на въпроса какво се крие в дъното на тунела ще научим, след като той бъде отворен отново. В момента няма организация или хора, които да финансират нова експедиция. Докато тя не бъде организирана, за много хора Царичина ще продължи да бъде феномен, или символ на човешката наивност.

 

"Феномен "Царичина" има. И аз ще ви кажа какъв е феноменът. Това, че нищо в тази държава не бива да се извършва без участието на науката, когато тя трябва да се намеси", заявява проф. Димитър Овчаров.

 

Аз лично много се замислих за това което казаха и се чудя вие вярвате ли в това?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

наистина ме заинтригува съдържанието на текста,но ми се струва прекалено невероятно,за да е истина!да кацат извънземни и т.н.... :wacko: силно ме съмнява!

Link to comment
Share on other sites

Еми аз съм склонен да им повярвам колкото и невероятно да е.

Link to comment
Share on other sites

Дори и някои елементи от историята да са истина - други със сигурност не са... Как да ви кажа - има прекалено много филми за хора , които за съвсем малко се разминават от ГЕНИАЛНИ открития /и то предимно заради военните или други висши институции/ ... Работата е там ,че в истинския живот нещата не стоят така - възможно е да има нещо , но въпросът е какво е то... Аз лично не вярвам ,че е някакво двуполово извънземно ,а съм по-склонен да вярвам ,че са спекулации /пък и знаете ли колко от тези 16 000 000 лв. са отишли за разкопки ???/ ... :tongue

Успех!

Link to comment
Share on other sites

Това ми напомня за една статия за дъщерята на Тодор Живков, която умряла загадъчно малко след една подобна експедиция ...

Link to comment
Share on other sites

...

Една нощ Кекеменов сънува Вазов, Левски и Ботев, а Раковски слага ръка на рамото му и казва: "Димитре, българино, поведи българите!"

...

Елисавета Логинова е начинаещ екстрасенс и контактьор с извънземни цивилизации. Тя е съпруга на служител в Генералния щаб

...

изразходвали над 16 милиона лева за работата в Царичина

...

:punk

Link to comment
Share on other sites

Xaxaxaxa vie da ne povqrvahte we ???? :woot :woot

Na men li4no mnogo mi e 4udno s kakva tehnika i kak to4no sa raz6ifrovali informaciqta izpratena ot izvunzemnite??? xaxaxaxaxa :D

Ili onaq ekstrasenskata e raz6ifrovala . Tq se e rodila sus sposobnosta da raz6ifrova informaciq ot izvunzemnite. :woot :woot

Ama ako priemem 4e vuv vsqka luja ima pone muni4ko istina golqm maita da ima ne6to fenomenalno v onaq dupka :allien :allien :allien

:wacko: :wacko:

Link to comment
Share on other sites

Хора, навътре сам в нещата с военните. Системата е супер консервативна. То бялото не винаги се признава за бяло,та черното ли сте стане бяло? Военни да почнат разкопки по сигнал от извънземни? Генерал да копае воден от екстрасенс? Алоо, нещо не се връзва!! Не знам пари ли са замесени, какво ли, но има нещо гнило. Едва ли някога ще се разбере,нали архивите ги няма,хахаха :confused

Link to comment
Share on other sites

Ем военните копат защото им е заповядано и както пише по-горе са копали само най-доверените хора доколкото до екстрасенсите те са взети за да търсят сакровището, но и то звучи абсурдо мисля, че някъде прочетох, че ходили до баба Ванга, и дори имали някакво доказателство, че са ходили там документ или нещо такова

Link to comment
Share on other sites

Но колкото повече време минава, аз осъзнавам, че действително той е много ценен и от най-голямото съкровище, защото той ще обърне историята с главата нагоре...

Ей, хора , гледайте да не ви обърнат с главата нагоре покрай тия работи ,че лошо ви се пише :woot :woot :woot

П.С. :ph34r:

Eеее, NeverFirst, тоя път беше първи...

Случва се и на най-добрите семейства ;)

Link to comment
Share on other sites

Tоку що го гледах и много се смях :) все едно гледах канал 2001 всички са за психиатрията, а ако случайно се окаже, че са добре значи някой е лапнал 16 милиона (направете справка за какъв курс на долара става въпрос по това време)

Link to comment
Share on other sites

Най - тъпото в случая е че са изхарчили толкова много пари а за някавки си 5 метра не са довършили работата си. Гениално решение от страна на тоя който е спрял проекта. След толкова разходи точно преди да си завършиш това което правиш е много тъпо решение. Но нали всички са слушали едни вицове за военните. После да не се чудите от къде се появяват ;).

Link to comment
Share on other sites

най-тъпото в случая е че дори след като всички са се произнесли че там няма нищо продължава да има сматароци като теб които да продължават да вярват че "там има нещо" ... аз дори съм по-склонен да мисля че не е ловък план за източване на пари ами е просто една лигла жадна за внимание и един мъж склонен да и угажда (btw не съм гледал предаването).

ко си мислиш че щяха да намерят след 5-6 метра ? па същото нищо. толква прозрачно оправдание му се връзваш, естествено че след като нищо не намират оная ще се опита да замаже "ние почти стигнаха ма те на спряха" ... и да отидат и да ги изкопаят тия 5 метра оная ще получи поредната транзакция от плутон че всъщност тряало да копаят от другата страна на баира.

от плутон ? от планета по-малка от луната на която температурата е -230 градуса и дори водорода е в твърдо състояние ще дойде някой да живее в българия ...... БУАХАХАХАХАХААААА .... вервайте ..... и прадължавайте да гледате x-files ..... шматки.....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...