Jump to content
BulForum.com

furiozo

Members +
 • Content Count

  1166
 • Joined

 • Last visited

About furiozo

 • Rank
  n3 propaganda bot

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2580 profile views
 1. новите, по-високи скорости са в сила за нови и подновени договори. временно бяха пуснати експериментално за да се идентифицират евентуални слаби точки в мрежата.
 2. тъй като има нови промени по EPG-то ... отново : моля хората които имат телевизор SONY да кажат какво е положението с EPG-то на него в момента.
 3. моля хората които имат телевизор SONY да кажат какво е положението с EPG-то на него в момента.
 4. Относно проблема от неделя вечер и понеделник сутринта : Проблема засегна в една или друга степен много интернет доставчици. Представляваше DNS DDoS атака. Използвана е някаква уязвимост в рутъри Level One WBR-6005. Чрез тази уязвимост тези рутъри могат да бъдат използвани като троянски коне и изпращаха много хиляди DNS заявки в секунда , което претоварва DNS сървърите. Относно Визио : За всички които изпитват огромно желание да обяснят колко по-добър доставчик е бил Визио : Визио фалира. Аргументите ви, каквито и да бъдат, са невалидни. Макар да полагаме големи усилия да поддър
 5. Все още минава в безсрочен. Може би касиерката не се е изразила прецизно, "трябва" да се поднови ако искаш да запазиш бонусите и отстъпките които имат обвързващите договори.
 6. Пуснат е FOX на мястото на "Наше Кино" "Наше Кино" е пуснат на нова позиция, но е малко прикрит за момента.
 7. не знам дали беше от земетресението но проблемите вчера бяха от разхлабен кабелен конектор ...
 8. Смяташ че си много информиран и напълно безпристрастен, но си малко информиран и крайна форма пристрастен. Първоизточника на проблема е че не трябва оператор да притежава канал чрез който да се опитва да налага монополно положение. Това дори в България е забранено със закон. Обаче се случва, и всички знаят че се случва, обаче по документи уж каналите не са собственост на оператор и ... номера минава. И изобщо не е като да си дават каналите които уж не притежават току така, използват ги като разменна монета при сделки за купуване на мрежи или за ползване на канална мрежа. Естествено това
 9. по повод постовете на viiipeer_ и niko002 : Нека кажа нещо от името на N3, за да не остават читетелите на форума с грешно впечатление: Всеки който е имал към N3 човешко отношение е получил от N3 човешко отношение. Някои клиенти имат ... нека ги наречем "индивидуални изисквания", които се боя че не могат да бъдат удовлетворени. p.s. : това не е начало на дискусия, няма да ви отговарям.
 10. Moviestar, Nickelodeon, Al Jazeera International, ТВ Туризъм, Пловдивска Обществена ТВ, Magic TV, Kiss M+, Агро ТВ, MTV Hits, MTV Dance, Шансон ТВ, Россия 24, РТР Планета. Тези сме пуснали последните 2-3 месеца. Comedy Central го отказахме защото е безумно тъп. За FOX ... ще ти го обрисувам чрез аналогия : представи си че ние, оператора, пуснем нов пакет с телевизионни канали. И малко по малко вземем да изместваме всички по-интересни канали в този нов пакет ... който нов пакет струва 3 пъти колкото всички останали пакети взети заедно ... колко щасливи биха били клиентите на този опера
 11. Истинското HD ще го пускаме на мястото на флашивото HD за предаванията които са HD.
 12. до началото на месеца за който се плаща.
 13. За съжаление приемниците "XCOM" проявиха сериозен проблем при обновяването на каналите. В много от случаите процеса забива и трябва приемника да се рестартира за да опита отново да се обнови. Цялото обновяване отнема 2 минути когато е усешно. Ако светещите цифрички спрат да отброяват за повече от 10 секунди, значи е забил и трябва да се рестартира от тока. В редки случаи дори след много рестрарти не успява да мине, в тези случаи прибягваме до смяна на приемника.
 14. Това не е >проблем< , но все пак го >оправих<. А вие ако предпочитате друг език трябва в настройките на телевизора си да го зададете като "предпочитан език". За изчезващите и разместващи се канали : в настройките на телевизора изключете "Автоматично обновяване на канали" или "Автоматична актуализация на канали" или "Automatic channel update"
 15. има проблем със сайта, за съжаление трябва те да го оправят, което се надявам да стане утре.
×
×
 • Create New...