Jump to content
BulForum.com

Ne moga otvarqm .bg i .net saitove i mirc


Nadya

Recommended Posts

Имам проблем, който не мога да разреша сам. Нуждая се от помощ.

Не мога да стартирам нито един сайт - .bg и .net. Не мога да стартирам mIRC, абе изобщо голяма мъка. Повечето .com сайтовете се отварят без проблеми.

Някой знае ли отговора на тази загадка? :( Ако знаете моля напишете в тази тема ще сме ви благодарни :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

аз като философ ще те посъветвам да им звъннеш и да им обясниш всичко каквото каза тук, пък предполагам те хоратра значт какво да те питат. успех! пичовете на телефона са разбрани, може да им се оплакваш колкото искаш.

Link to comment
Share on other sites

Проблема е че не искам да се оплаквам а да ми помогнат! Трябва ли да ги викам у нас това онова? А и още нещо трябва ли да плащам нещо?

Link to comment
Share on other sites

Преинсталирай си Windowsa ;) Надя момчетата от съпорта са точни, но те няма да дойдат да ти преинсталнат Wina. Просто не им влиза в задълженията. По добре се обърни икъм някой който знае как да го направи или към някоя компютърна фирма. ХАйде успех.

Link to comment
Share on other sites

Аха и кво тряя да напрая на тоя телфон? Какво да кажа и как ще ми помогнат?

 

Да обясниш на каква тарифа си,какъв ти е проблема,на какъв доставчик си(все пак форума е видим почти отвсякъде и не е нужно да си еврокомски клиент,като по този начин телефона става ненужен ;) ) също така бърникала ли си нещо из настройките на браузъра,или пък изключила ли си firewall-a...

Абе много неща могат да се кажат по тоя проблем. ;)

 

Понякога и вредата помага :lol:

Link to comment
Share on other sites

Проблема е че не искам да се оплаквам а да ми помогнат! Тряя ли да ги викам у нас тва онова? А и още нещо тряя ли да плащам нещо?

Ами те ще ти кажат ако се налага да идват до вас. И по 2-рия въпрос нищо не трябва да плащаш ;)

Link to comment
Share on other sites

Преинсталирането е най-лесния начин ама не искам! Мисля че не сам бафрала никъде... Той баща ми ме помоли да направя тема ... Като се върне ще му кажа да се обади на тоя тел пък да видим... Мцду Другото как мога да си сложа снимка нали знаете когато пиша отговор и от ляво да ми се явява снимката която сам избрала! Както на nootbg на ZGAN и на другите там?

Link to comment
Share on other sites

Първо My controls горе вдясно. след което отиваш на Edit avatar settings. Това нещо вляво се нарича Avatar. Та оттам вече си избираш и си слагаш този който искаш. За да ти е по лесно да работиш със форума, обърни езика на Български. Най отдолу където пише English го направи на Български. Така ще ти е пъти по - лесно. ;)

Link to comment
Share on other sites

Здравейте! Исках да ви попитам сигурни ли сте че това е телефона на който да се обадя? И моля ви се обяснете ми по-подробно как да си сложа снимка!

Link to comment
Share on other sites

Еми да ти кажа точно в компютъра е проблема не в Интернета! Аз се надявах да ми кажат или как да си го оправя (всъщност баща ми) или къде да звънна мислех че има специални телефони за проблеми ама то се оказа че ми дават на самите там дето са от ГигаБит или там от ЕвроКом! Баща ми поддържа компа ама той се мъчи и нищичко не става! За това питам вас!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...