Jump to content
BulForum.com

Търг за монитор 24" ASUS ML248H


Recommended Posts

Kwj75mL.jpg hVcTz0z.jpg jERUWqC.jpg uy3cxsg.jpg tZQhF6V.jpg

 

Търг за монитор 24" ASUS ML248H

 

Начална цена: 10 лв

 

Минимална стъпка на наддаване: 1 лв

 

Блиц цена: 150 лв

 

Край на търга: 19.11.2016 / 10ч:58мин.

 

Финализиране на сделката до 4 работни дни след края на търга. В противен случай победителят в търга губи правото си на покупка.

 

Мониторът работи нормално. Няма изгорели пиксели. По корпуса му има драскотини, които се забелязват от непосредствена близост. Мониторът е с ШИМ. Няма гаранция, в оригинална опаковка с почти всички неща (VGA кабел, ръководство, Power адаптър) без HDMI-to-DVI кабел. Портовете му са VGA (D-sub), HDMI, Слушалки.

 

Намира се в гр. Пловдив. Може да се изпрати с куриер за страната за сметка на купувача.

 

Търгът е спечелен от DeEM0N.

Link to comment
Share on other sites

Отварям темата отново, тъй като явно имаме недоразумение - търгът е спечелен от мен, тъй като моята оферта бе последна преди 10.58 часа. Постът ми че търгът е свършил е слят с последното ми наддаване и съответно създава объркване.  

Link to comment
Share on other sites

Вероятно е станало недоразумение. Когато влезнах да видя какво е станало с търга, видях, че последното мнение "112 / Съгласно правилата на продавача търгът би следвало да е приключен."  е от 11ч:01мин. За съжаление никъде не се вижда дали има сляти постове, което не значи, че RaptoR не казва истината.

 

Има ли възможност да се покаже някакъв лог от форума, който показва, че действително има последващо мнение ("Съгласно правилата на продавача търгът би следвало да е приключен.") след наддаването от 112 и двете са слети? Не толкова да убеди мен, а DeEM0N, защото вчера в 11ч:15мин. му писах, че е победител в търга. Всъщност, ако DeEM0N може да потвърди, че след неговото мнение има друго, което е преди 10ч:58мин, ще е най-добре.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...